Zoek een locatie in de buurt

Ballachelijk dichtbij!

Zoek een Ballorig vestiging in de buurt. Er is er vast één ballachelijk dichtbij. Alle vestigingen ›

Route

Route naar Ballorig
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer Ballorig uitstekend bereikbaar. Het bevindt zich in de ArenaPoort tegenover het ArenA stadion. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de vestiging. Ballorig bevindt zich in een dynamisch en aantrekkelijk gebied op loopafstand van de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, megabios Pathé, een aantal megastores, restaurants en bars en het treinstation Bijlmer ArenA..

1.         Openbaar vervoer

Trein of de metro (o.a. lijn 54 richting Gein). Stap uit bij Station Bijlmer ArenA (Hoogoordplein 1). Loop dehoofdingang van dit station uit en sla linksaf. In een rechte lijn loopt u binnen 7 minuten naar de hoofdingang van Ballorig Amsterdam Arena. Gedetailleerde reisplanning? Kijk op www.9292ov.nl.

2.         Auto

Vanaf de A2 neemt u de afslag 1 "Amsterdam-Zuidoost / Ouderkerk ad Amstel / Transferium". Volg de borden P4 of P5. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig. Bij grote drukte kan er ook in P10 geparkeerd worden. Vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen.

Bij evenementen in het gebied zoals wedstrijden in de ArenA of concerten in de Ziggo Dome kan het druk zijn op de toegangswegen en de parkeerplaatsen


Routebeschrijving

Je wil naar
Je hebt gezocht op