Fotoboek

Bij Aeolus in Sexbierum speel je in een hele grote piramide. Leef je uit in de speelhal, maak muziek in de muziekstudio, speel ‘technogolf’ en vang je eigen schaduw in het Experimentarium. Of waan je een echte autocoureur op het circuit. In de zomer kun zowel binnen als buiten spelen. Zo is er een ontdekkingspiramide en een klimwand!

Klik op de ballen om alle foto's te bekijken.

Kinderspeelparadijs Aeolus Sexbierum

Kom binnenspelen en ga op avontuur in onze klimtoestellen, springen op de trampolines of rollen in de ballenbak. Bij Ballorig kunnen kinderen zelf spelen in een veilige omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes. Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit optimaal wordt gestimuleerd. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op een eigen manier voor de ontwikkeling van het kind.

Het ene toestel voor de oefening van de evenwichtsorganen, de ander voor de ontwikkeling van de motoriek. Eén ding is zeker, kinderen kunnen volop bewegen bij Ballorig.

Aan ouders en verzorgers wordt ook gedacht. Terwijl de kleine bezoekers spelen in het leukste kinderspeelparadijs kunnen ouders en verzorgers genieten van een kop koffie, een broodje en gebruik maken van de gratis WiFi.

Wist je dat je bij Aeolus naast binnenspelen ook je eigen feestje kunt vieren?
Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en vier je verjaardagsfeestje, je zwemdiploma of een ander festijn.


Kortom: Aeolus Sexbierum  is het leukste dagje uit voor kinderen van alle leeftijden!

FAQ

Antwoorden op al uw vragen over Aeolus Sexbierum in een overzicht. 

Veelgestelde vragen