Kinderfeestje Amsterdam vier je bij Ballorig!

Je hoeft voor het leukste kinderfeestje Amsterdam niet uit! Met maar liefst twee Ballorig binnenspeeltuinen in de stad is er altijd een plek om jouw verjaardagsfeestje te vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes. Onbezorgd spelen, een versierde feesttafel en wat lekkers voor iedereen. Met een kinderfeestje in Amsterdam bij Ballorig hebben de kids gegarandeerd plezier én hoeven de ouders niets voor te bereiden. Wanneer vier jij jouw partijtje?

De leukste kinderfeestjes van Amsterdam

Voor een onvergetelijke verjaardag vier je jouw kinderfeestje in Amsterdam op locatie bij Ballorig! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom klimmen, apenkooien en plezier maken op onze locatie bij de Arena in Amsterdam West of bij de Gaasperplas in Zuidoost.. Onze medewerkers zorgen dat alles voor je klaar staat in onze indoor speeltuin in Amsterdam.

Verjaardagsfeestjes bij Ballorig zijn ook ideaal voor de ouders. Je hoeft niets voor te bereiden of te bedenken welk creatief of sportief feestje je dit jaar gaat organiseren. Wij regelen alles, de kinderen kunnen lekker apenkooien in ons speelpaleis en de jarige heeft het leukste kinderfeestje van Amsterdam. Boek snel voor een onvergetelijke dag!

Actief verjaardagsfeestje voor jongens en meisjes

Ballorig is de leukste indoor speeltuin voor kinderen t/m 12 jaar. Of jouw prachtige zoon of dochter nu 5, 6, 7, 8 of 10 jaar oud wordt, een kinderpartijtje in Amsterdam bij Ballorig is leuk voor iedereen. Voor kinderen van alle leeftijden hebben we een leuk feest. Kies je locatie en reserveer direct de leukste verjaardag van Amsterdam.

Zo kun je onder andere kiezen uit onze eigen Ballorig feestjes, een heus smulfeest, een pannenkoekfestijn of een voetbalfeest! Bekijk voor het actuele aanbod en de prijzen de vestiging. Deze kunnen per locatie verschillen.

Alle feestjes zijn uit te breiden met verschillende extra’s. Denk aan een grote smultaart, andere snacks of grabbelen in de grabbelton voor iedereen! Alle opties zijn eenvoudig bij te boeken tijdens het reserveren van jouw kinderverjaardag in Amsterdam.

Amsterdam Arena

 • Groot springkussen
 • Speel pyramides voor peuters
 • Grote & kleine trampolines

Amsterdam Gaasperplas

 • Grote glijbanen
 • Hindernisbaan
 • Ballenbak

Het kinderpartijtje van het jaar

Een kinderpartijtje bij Ballorig Amsterdam Arena of Gaasperplas is een dag om nooit meer te vergeten. Kids kunnen onbeperkt spelen, apenkooien en plezier maken, wij zorgen voor een versierde feesttafel en wat lekkers. Zo hoef je als ouders niets te regelen en kun je lekker ontspannen.

Een onvergetelijke verjaardag
 • Onbezorgd spelen tot sluitingstijd
 • Eigen feesttafel en zingen bij de verjaardagsstoel
 • Geen gedoe en troep in huis
kinderverjaardag Ballorig

Reserveer jouw verjaardag in Amsterdam Arena of Gaasperplas

Met twee locaties in Amsterdam is er altijd een Ballorig bij jou in de buurt om de leukste verjaardag te vieren. Of je nu woont in Amsterdam Noord, Oost, West of Zuid, onze Ballorig locaties zijn gemakkelijk te bereiken en voorzien van voldoende parkeergelegenheid!

Spelregels van onze feestjes

Om jouw verjaardag om te toveren tot een onvergetelijke dag kun je tot uiterlijk 2 dagen van te voren reserveren. Zo kun je last minute, bijvoorbeeld met slecht weer, nog uitwijken naar onze overdekte speeltuin. Als je zeker wilt weten dat we een plekje hebben voor jouw feestje kun je het beste eerder reserveren. We hebben helaas een maximum aantal plekken per dag beschikbaar.

Je kunt gemakkelijk online, via de mail of telefonisch reserveren. Hierna ontvang je van ons een bevestiging in de mail met alle informatie. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even contact op met de vestiging!

 • Om de dag feestelijk te laten verlopen hanteren we de volgende spelregels in Amsterdam:
 • Reserveren kan vanaf 4 kinderen
 • Gratis toegang voor twee volwassenen
 • Minimaal 1 begeleider van 18+ aanwezig
 • I.v.m. hygiëne is sokken dragen verplicht
 • Het geboekte tijdstip is de tijdstip van ontvangst. Kom je later, kan het zijn dat de ontvangst later plaatsvindt.

Wanneer vier jij jouw kinderfeestje?

Voor een dag om nooit te vergeten vier je jouw verjaardag bij Ballorig! Is jouw zoon of dochter bijna jarig? Weest de beste ouders en laat je kind samen met alle vriendjes en vriendinnetjes onbezorgd spelen in ons speelparadijs. 

Je vindt ons niet alleen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland. Zo is er altijd een binnenspeeltuin bij jou in de buurt met de leukste feestjes. De thema’s kunnen per vestiging verschillen. Bekijk het aanbod per locatie of boek direct jouw kinderfeestje in Amsterdam!

BelgiumGerman