Koop je entreeticket voor Ballorig online!

Welkom bij Ballorig, dé plek waar kinderen kunnen genieten van een dag vol avontuur en plezier! Met ons losse entree ticket krijgen kinderen toegang tot onze leuke speeltoestellen, kleurrijke ballenbakken en andere attracties. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan Ballorig te plannen. 

Entreekaartje Ballorig

Kom de wereld ontdekken
  • Spelen tot sluitingstijd
  • Ouders/ begeleiders gratis
  • Stimuleert de ontwikkeling
  • Veilige en schone omgeving
V.a. 9,50 per kind
Binnenspeeltuin in Utrecht

Wat is inbegrepen?

Met ons losse entree ticket hebben kinderen de vrijheid om de hele dag te spelen en te ontdekken in onze indoor speeltuin. Ze kunnen zich uitleven op de trampolines, glijbanen, klimrekken en nog veel meer. Ben je tussen de 0 en 3 jaar? Dan is er ook een speciale peuterzone, waar de allerkleinsten veilig kunnen spelen. Wij hebben ook een speciale peuterochtend. Bekijk de peuterochtend pagina voor meer informatie.

Tarieven

Bij Ballorig streven we ernaar om onze attracties toegankelijk te maken voor alle gezinnen. Daarom hanteren we eerlijke en betaalbare tarieven voor ons losse entree ticket. 

Met het entreeticket voor kinderen van 1 tot 12 jaar krijgt je kindje een dag lang toegang tot Ballorig, waarbij ze kunnen genieten van alle speeltoestellen en attracties die de vestiging te bieden heeft. Dit ticket is geldig voor één bezoek aan de specifieke vestiging waar het is gekocht en blijft na aanschaf maar liefst 12 maanden geldig. 

Let wel op: Prijzen kunnen per vestiging verschillen. Raadpleeg de specifieke vestiging voor de exacte informatie. 

Nogmaals de voordelen op een rij:
  • Altijd een Ballorig in de buurt
  • Begeleiders zijn gratis
  • Het uitje bij goed en slecht weer
  • Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden.
10-rittenkaart

Praktische informatie

Voordat je ons bezoekt, is het handig om wat praktische zaken te weten. We zijn gevestigd op verschillende locaties door heel Nederland, dus kies de vestiging die het dichtst bij jou in de buurt is. 

In Ballorig is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Gelukkig hebben we een uitgebreide horeca met voor ieder wat wils. 

Heb je een voedselallergie? Neem dan van tevoren contact met ons op over de mogelijkheden. Bij elke vestiging is parkeergelegenheid beschikbaar, al geldt bij sommige vestigingen betaald parkeren. Vergeet ook je sokken niet, dit is namelijk verplicht om de speeltoestellen te mogen betreden. 

Koop nu je ticket, er is altijd een Ballorig in de buurt

Klaar voor een dag vol speelplezier bij Ballorig? Koop dan nu je losse entree ticket online en verzeker jezelf van een geweldige dag uit voor het hele gezin! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in onze indoor speeltuin.

BelgiumGerman