Het Ballorig groepsarrangement

Op zoek naar de perfecte locatie voor een geweldig groepsuitje? Kom dan gezellig langs bij een van de Ballorig speeltuinen! Met tientallen locaties is er altijd wel een Ballorig speeltuin bij jou in de buurt.

Een bezoek aan Ballorig is de perfecte manier om kids te laten genieten van een leuke en leerzame omgeving. Er is genoeg te doen in onze speeltuinen. Van klimmen en klauteren tot het spelen van de leukste spelletjes! Geen kind zal zich vervelen in onze speeltuin.

NOTE: inhoud en prijs kan per vestiging verschillen. Kijk op de vestigingspagina van jouw favoriete Ballorig voor de juiste inhoud en prijs.

Groepsarrangement

Een groep vol plezier
 • Spelen tot sluitingstijd
 • Voordelig vanaf 15 kinderen
 • Inclusief wat lekkers
 • Gratis toegang voor begeleiders
V.a. 8,75 per kind

Wat kan je verwachten?

Bij Ballorig begrijpen we dat er momenten zijn waarop je samen met een grotere groep wilt genieten van een geweldige dag vol spel en plezier. Of het nu gaat om een schoolreisje, een verjaardagsfeest met veel vriendjes en vriendinnetjes, of gewoon een gezellige bijeenkomst met een grote groep kinderen, onze groepsarrangementen bieden de perfecte oplossing. Lees hieronder wat je kunt verwachten tijdens een groepsuitje bij Ballorig:

 • Onbeperkt spelen tot sluitingstijd: Een van de voordelen van een groepsarrangement bij Ballorig is dat de kinderen onbeperkt kunnen spelen tot aan sluitingstijd. Dat betekent dat ze de hele dag de vrijheid hebben om onze speeltoestellen te verkennen, van glijbanen te roetsjen, te klimmen en nog veel meer!
 • Voordelig vanaf 15 kinderen: Onze groepsarrangementen zijn niet alleen leuk, maar ook voordelig! Ze zijn beschikbaar voor groepen vanaf 15 kinderen, zodat je kindje samen met veel vriendjes en vriendinnetjes kan genieten van de leukste indoor speeltuin van Nederland. 
 • Gratis toegang voor begeleiders: We weten dat begeleiders belangrijk zijn tijdens een groepsuitje en daarom bieden we gratis toegang voor begeleiders. Zo kunnen volwassenen toezicht houden, genieten van een kopje koffie of thee in ons gezellige restaurant en ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken.
 • Inclusief eten en drinken: Bij Ballorig begrijpen we dat spelen dorstig werk kan zijn. Daarom zijn onze groepsarrangementen inclusief eten en drinken. De kinderen kunnen genieten van 2x limonade, een zakje chips om hun energie op peil te houden en een verfrissend ijsje om de dag perfect af te sluiten. Zo blijven ze vol energie om te spelen en plezier te maken.

Kom spelen bij Ballorig met een grote groep

Kom jij ook spelen bij een Ballorig binnenspeeltuin met een grote groep? Kies je favoriete vestiging en kom langs! Voor het reserveren van een groepsuitje kun je contact opnemen met een specifieke vestiging. Het is ook mogelijk om de verjaardag van je kind te vieren samen met andere kinderen. Ballorig biedt speciale kinderfeestjes die geschikt zijn voor kinderen t/m 12 jaar. Bij deze feestjes kunnen de kids zich uitleven in verschillende thema’s. Beleef bijvoorbeeld een dag als piraat of prinses! Het aanbod in thema’s verschilt per vestiging.

 

Nog een keer de voordelen op een rij:
 • Voordelig vanaf 15 kinderen
 • Inclusief wat lekkers
 • Gratis toegang voor begeleiders
kinderfeestje in de winter

Veel gestelde vragen

 • Hoe kan ik een groepsarrangement boeken?
  Je kunt een groepsarrangement boeken door contact op te nemen met de vestiging van jouw keuze. Op de vestigingspagina vind je de contactgegevens en instructies voor reserveringen.
 • Zijn er speciale tarieven voor scholen of verenigingen?
  Ja, Ballorig biedt vaak speciale tarieven en arrangementen voor scholen en verenigingen. Neem contact op met de vestiging voor informatie over groepsarrangementen voor deze doelgroepen.

Altijd een Ballorig in de buurt

Elke Ballorig-vestiging heeft zijn eigen charme en unieke speelmogelijkheden. Onze vestigingen zijn verspreid over het hele land, wat betekent dat er altijd wel een Ballorig bij jou in de buurt is. Hierdoor kan je gemakkelijk een uitje plannen zonder ver te hoeven reizen. Wil je een groepsarrangement aanvragen voor een van de vestigingen die hieronder staan, klik dan op de link van je favoriete vestiging:

BelgiumGerman