Kom naar onze peuterochtend!

Wil je samen met je peuter een leuke ochtend beleven bij Ballorig? Kom dan langs tijdens onze peuterochtend en ontdek alle voordelen die we te bieden hebben. Onze binnenspeeltuinen zijn verspreid over het hele land, dus er is altijd wel een Ballorig-vestiging bij jou in de buurt. 

Bij Ballorig draait alles om plezier, spelen en ontdekken. We kijken ernaar uit om jou en je peuter te verwelkomen voor een geweldige peuterochtend vol avonturen en nieuwe vriendjes!

*De prijzen van onze peuterochtenden en -uitjes kunnen per vestiging verschillen. Raadpleeg altijd de specifieke locatie voor actuele prijzen en voorwaarden.

Peuterochtend

Een ochtend vol plezier
 • Voor 11:30 uur binnen komen = hele dag spelen *Verschilt per vestiging
 • Speciaal speelparadijs voor de allerkleinsten
 • Iedere doordeweekse ochtend (m.u.v. vakanties & feestdagen)
 • Speciaal tarief voor peuters
V.a. 5,50 per peuter
peuterochtend

Wat kan je verwachten tijdens een peuterochtend?

Tijdens een peuterochtend bij Ballorig kunnen peuters en hun ouders of begeleiders genieten van een scala aan voordelen:

 • Onbeperkt spelen: Laat je peuter vrij rondrennen en spelen in onze kleurrijke speeltoestellen. Ze kunnen klimmen, glijden, springen en ontdekken in een veilige omgeving.
  Kom jij met jouw peuter langs in ons speelparadijs om gebruik te maken van het peuterochtendtarief? Je hoeft vooraf niet te reserveren voor onze peuterochtenden. Jullie kunnen de hele dag komen spelen als jullie voor 11:30 uur binnen zijn in ons speelparadijs.
 • Gezellig samenzijn: Peuterochtenden zijn ook een geweldige kans voor ouders, grootouders en verzorgers om samen quality time door te brengen met de kleintjes. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de volwassenen genieten van een kopje koffie of thee.
 • Nieuwe vriendjes maken: Bij Ballorig ontmoeten peuters andere kinderen van dezelfde leeftijd, waardoor ze hun sociale vaardigheden ontwikkelen en nieuwe vriendjes maken.
 • Veilige omgeving: Bij Ballorig staat veiligheid voorop. Onze speeltoestellen zijn speciaal ontworpen voor jonge kinderen en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Het leukste van spelen bij Ballorig is dat de speeltuin ontdekt kan worden op een veilige manier. De ruimte is afgescheiden van de reguliere speelhal. Hier worden de kleintjes niet onder de voet gelopen door oudere kinderen. De overzichtelijke speelruimte is ook eenvoudig in de gaten te houden.
 • Gezonde snacks: Voor de kleintjes hebben we gezonde snacks en drankjes beschikbaar, zodat ze na het spelen weer energie kunnen opdoen.
 • Schone omgeving: Hygiëne is belangrijk, vooral als het om peuters gaat. We zorgen ervoor dat onze speeltuinen schoon en netjes zijn, zodat je peuter veilig kan spelen.

Kom met je peuter naar onze peuterochtend!

Kom jij ook spelen bij een Ballorig binnenspeeltuin voor peuters? Kies je favoriete vestiging en kom langs!

Voor onze peuterochtenden hoef je niet te reserveren. Het speciale peutertarief kun je direct bij de kassa betalen in de vestiging. Voor het reserveren van een peuteruitje kun je contact opnemen met een specifieke vestiging.

Het is ook mogelijk om de verjaardag van je kind te vieren samen met andere peuters. Ballorig biedt speciale kinderfeestjes die ook geschikt zijn voor de allerkleinsten.

Bij deze feestjes kunnen de kids zich uitleven in verschillende thema’s. Beleef bijvoorbeeld een dag als piraat of prinses! Het aanbod in thema’s verschilt per vestiging.

Nog een keer de voordelen op een rij:
 • Spelen tot 11:30 uur
 • Overzichtelijke & veilige speelruimte met één toegang tot de speeltuin
 • Gratis toegang voor ouders en begeleiding

Peuteruitje

Bij Ballorig is het ook mogelijk om een peuter uitje te organiseren voor BSO’s en kinderdagverblijven! Onze binnenspeeltuinen zijn de ideale plek om met een groep peuters op ontdekking te gaan en plezier te maken. Tijdens deze uitjes kunnen de kleintjes vrij spelen en genieten van onze speeltoestellen, terwijl ze nieuwe vriendjes ontmoeten en hun sociale vaardigheden ontwikkelen.

Veel gestelde vragen

 • Wat zijn de openingstijden van de peuterochtend?
  De openingstijden van de peuterochtend variëren per vestiging. Bezoek de specifieke vestigingspagina om de actuele openingstijden te bekijken.
 • Is de peuterochtend elke dag beschikbaar?
  De peuterochtend is iedere doordeweekse ochtend (m.u.v. vakanties & feestdagen).
 • Wat is de leeftijdsgrens voor kinderen tijdens de peuterochtend?
  De peuterochtend is bedoeld voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar.
 • Zijn ouders toegestaan tijdens de peuterochtend?
  Ja, ouders of begeleiders zijn welkom tijdens de peuterochtend om hun kinderen te begeleiden en toezicht te houden.
 • Hoeveel kost de peuterochtend?
  De kosten voor de peuterochtend kunnen variëren per vestiging. Raadpleeg de tarievenpagina van de specifieke vestiging voor alle informatie.

Altijd een Ballorig in de buurt

Kom jij ook spelen bij een Ballorig binnenspeeltuin voor peuters? Kies je favoriete vestiging en kom langs!

BelgiumGerman