Assen

Vandaag geopend van 09.00 tot 19.00 uur

Onbeperkt spelen bij Ballorig? 1

Onbeperkt spelen bij Ballorig?

Dat kan met het Jaarabonnement

Het Jaarabonnement 2

Het Jaarabonnement

Het hele jaar door spelen bij Ballorig

Spelen en ontdekken doe 3

Spelen en ontdekken doe

..je bij Ballorig

Jaarabonnement

Het Ballorig Assen jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze  grote binnenspeeltuin. Voor slechts €8,- per maand of € 96,00 per jaar per kind, kunt u onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft. Ieder kind krijgt een persoonlijke pas. Het bedrag van € 8,00 wordt maandelijks van uw rekening afgeschreven of u betaalt € 96,00 aan de kassa.

U kunt het inschrijfformulier invullen bij de kassa van Ballorig Assen. U dient dan wel een een ID bewijs en bankpas mee te nemen ter controle van de gegevens.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar assen@ballorig.nl of bellen met 
(0592) 406161. 

Chat munten sparen

Heb je onze Spaar & Speel app al? Met deze app spaar je voor gratis entree én voor korting op het leukste, hipste en nieuwste speelgoed. Bij besteding van iedere 5 euro ontvang je 10 Chat munten. Dat betekent dus dat je bij aanschaf van een jaarabonnement in 1x al 190 Chat munten krijgt op vertoon van onze app! Betaal je het jaarabonnement in termijnen? Dan ontvang je alleen de munten over de eerste betaling, die je direct uitvoert in de vestiging. Met de Spaar & Speel app spaar je ook munten in de horeca. Download de gratis Spaar & Speel app hierbegin direct met sparen en blijf op de hoogte van exclusieve (horeca)acties.

Veelgestelde vragen:

Is de Ballorig jaarabonnement persoonsgebonden?
Ja, de Ballorig Jaarkaart is persoonsgebonden.

Kan ik met mijn jaarabonnement alle Ballorig vestigingen bezoeken?
Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt het jaarabonnement alleen gebruiken bij de vestiging waar deze is aangeschaft.

Wat kost een Ballorig jaarabonnement?
Een jaarabonnement kost € 96,00 per jaar. Bij Ballorig Assen bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor een maandelijkse betaling van € 8,00 per maand, te betalen via automatische incasso.

Kan ik als jaarabonnementshouder gebruik maken van acties m.b.t. de toegangsprijs?
Acties met betrekking tot de toegangsprijs zijn altijd uitgesloten voor jaarabonnementshouders, tenzij anders wordt aangegeven. Het jaarabonnement is immers al heel voordelig.

Kan ik een extra pas aanschaffen voor mijn kind?

Ja dat kan. Meld verlies, beschadiging of diefstal van het abonnementspasje altijd bij Ballorig om eventueel misbruik te voorkomen. Een nieuwe pas wordt dan opnieuw verstrekt tegen € 5,00 administratiekosten.

Kan ik zonder pas spelen bij Ballorig?
Dit is helaas niet mogelijk. De toegang tot Ballorig wordt alleen verschaft indien de abonnee de abonnementspas bij zich heeft.

Voor hoelang sluit ik de Ballorig Jaarabonnement af?
Voor elk nieuw abonnement geldt een verplichte afname van 12 maanden. Na deze 12 maanden ontvangt u een mail met daarin de mogelijkheid om uw jaarabonnement opnieuw een jaar af te sluiten.

Hoe kan ik mijn jaarbonnement beëindigen?
Je kunt het abonnement schriftelijk opzeggen. Stuur je opzegging naar Ballorig, naar het postadres van de vestiging waar het abonnement is afgesloten of per mail naar het emailadres van de vestiging. Hier vind je de adresgegevens van jouw Ballorig vestiging. 

Kan ik de Ballorig Jaarabonnement als cadeau geven?
Dat is een leuk idee en uiteraard is dit geen probleem! In onze vestiging reken je de jaarkaart af. De foto van het kindje, die de jaarkaart cadeau krijgt, wordt bij het eerste bezoek gemaakt.

Worden mijn gegevens verstrekt aan derden?
Nee. Geef een kopie van uw legitimatiebewijs (volwassene) en een kopie van de bankpas van de rekening waarvan geïncasseerd gaat worden. Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen. Er wordt een foto gemaakt van de abonnee die digitaal aan het desbetreffende abonnement wordt gekoppeld ter herkenning en controle.

Kan ik met een betaalachterstand komen spelen?
Nee. Zolang je betaling niet is verwerkt in onze administratie is het abonnement ongeldig.

Top