Beverwijk

Ballorig, een feest om te spelen!

Veiligheid en hygiene

Kinderspeelparadijs Ballorig Veenendaal wordt dagelijks schoongemaakt.

Dit houdt in:

  • Keuken schoonmaken.
  • Speelhal stofzuigen.
  • Tafels en stoelen afnemen.
  • Buiten vegen.
  • De toiletten krijgen meerdere keren per dag een schoonmaakbeurt.
     

Sokken

Sinds 1 augustus 2019 is het bij Ballorig verplicht om sokken te dragen. Dit i.v.m. veiligheid en hygiëne.

Hygiëne ballenbak

In Ballorig wordt al jaren het volgende systeem toegepast:Eens in de acht weken worden de ballen gereinigd met een speciaal daarvoor ontwikkelde ballenwasmachine van Ballpool. Indien een kind tussentijds een ongelukje heeft gehad in het ballenbad dan wordt nog diezelfde avond het ballenbad gereinigd. Daarbij worden alle ballen gedesinfecteerd en wordt de ballenbak zelf ook grondig schoongemaakt.

In iedere vestiging hangt heel zichtbaar een certificaat van hygiëne waarop u als bezoeker precies kunt zien wanneer de ballenbaden voor het laatst zijn gereinigd.

In de keukens wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het HACCP levensmiddelen controleproces, een proces geïnitieerd door de Europese Unie.

Ook de speeltoestellen ontkomen niet aan een periodieke grondige wasbeurt. De ballen uit de ballenbakken worden met regelmaat gereinigd in een speciale ballenwasmachine.

Veiligheid

De speeltoestellen worden wekelijks en periodiek gecontroleerd op veiligheidsaspecten. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van het Liftinstituut.

Er is altijd personeel aanwezig is met een diploma BedrijfsHulpVerlening (BHV) en een diploma Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO). Dit personeel brengt alle aanwezigen in veiligheid, maakt melding van het ongeval, verleent eerste hulp bij slachtoffers of bestrijdt een beginnende brand totdat professionele hulpverleners aanwezig zijn.

Elk jaar krijgt ons personeel een BHV-herhaling.

Alle vestigingen hebben een ontruimingsplan en voldoen aan de eisen van de brandweer. Er zijn rookmelders aangebracht en op diverse plaatsen bevinden zich handbrandmelders waarmee een brand door middel van een knop aan de brandmeldcentrale gemeld kan worden. Brandblussers zijn aanwezig en worden jaarlijks gekeurd.

Onze huisregels bevatten een aantal onderwerpen die bevorderend zijn voor zowel de hygiëne als de veiligheid.

 

Mocht er iets niet naar wens zijn, laat het ons dan weten en meld uw opmerkingen aan de bedrijfsleiding.

Top