De Ballorig binnenspeeltuin, een plek vol plezier!

De kindjes buitenshuis laten spelen? Neem ze mee naar een van de binnenspeeltuinen van Ballorig. In onze overdekte binnenspeeltuin kunnen de kindjes onbeperkt spelen tussen leeftijdsgenootjes op ons uitgebreide assortiment aan speeltoestellen. 

De kindjes blij en jij ook blij, jij kunt namelijk de kleintjes laten spelen en zelf genieten in het restaurant van Ballorig, waar je tot rust kunt komen en even tijd voor jezelf kunt nemen. De binnenspeeltuin van Ballorig is echt een plek voor jong en oud!  

5 redenen voor een bezoek aan een binnenspeeltuin van Ballorig

  • Kennis maken met leeftijdsgenootjes
  • Spelen is goed voor de ontwikkeling
  • Veilig en schoon
  • Leuk dagje uit voor iedereen
  • Feestjes en activiteiten

Urenlang spelen in de binnenspeeltuin

Laat de kinderen (veilig en schoon) los in de binnenspeeltuin

Zorgeloos de kindjes, veilig laten spelen in onze binnenspeeltuin? Onze speeltoestellen zijn ontworpen om de kinderen te beschermen. Zo hebben onze speeltoestellen zachte ondergronden en worden ze goed onderhouden. Wij garanderen veilige speeltoestellen doordat deze volledig zijn ingericht volgens de WAS-richtlijnen.

Buiten veilig speeltoestellen is hygiëne een belangrijk onderdeel bij Ballorig! Zo zorgen wij ervoor dat onze binnenspeeltuinen dagelijks schoon worden gehouden. Met behulp van onze Ballpool, zorgen wij ervoor dat de ballen gedesinfecteerd en grondig schoongemaakt worden. 

Hapje eten in ons restaurant? Onze keukens voldoen aan het HACCP-certificaat dat zorgt dat al ons eten aan het voedselveiligheidssysteem voldoet.

Veiligheid of hygiëne, bij Ballorig kun je er zeker van zijn dat jouw kindje in een veilige en hygiënische omgeving komt spelen.

Wat is een binnenspeeltuin zonder restaurant?

Ballorig biedt meer speelplezier voor de kinderen. Zo is er bij elke binnenspeeltuin een goed verzorgd restaurant waar jong en oud kunnen genieten van een hapje of drankje. Terwijl de kinderen zich uitleven, is het mogelijk dat jij lekker kan ontspannen of bijkletsen met andere volwassenen.

In het restaurant van de binnenspeeltuin hangt een gezellige en ontspannen sfeer. Neem bij de koffie een lekkere koek of muffin. Of ga je voor een tosti, broodje gezond of een goed gevuld broodje hamburger?


In onze binnenspeeltuin is er ook ruimte voor ontwikkeling!

Ontwikkeling in de binnenspeeltuin? Ja, dat kan bij Ballorig! Komen jullie ook? Buiten het spelen en plezier maken stimuleren wij de kindjes ook zich te ontwikkelen. Onze binnenspeeltuinen stimuleren de creativiteit van kinderen door ons aanbod aan speeltoestellen en activiteiten. Denk hierbij aan groepsspelletjes, leren delen en samenwerken. Van peuter tot beginnende tiener, voor elke leeftijd zorgen wij voor ontwikkeling!

Voor de allerkleinsten stimuleren wij de motorische ontwikkeling. Onze speeltoestellen zijn ontworpen om kinderen te helpen hun fijne en grove motoriek te ontwikkelen. Hierbij bieden we een programma die de ruimtelijke oriëntatie, spierkracht, coördinatie, evenwicht, lenigheid en uithoudingsvermogen van kinderen stimuleert. Jouw kindje heeft plezier en ontwikkelt zich, dat wil toch elke ouder?

Feestje in onze binnenspeeltuin


Openingstijden

 

Maandag 09:00 – 18:00

Dinsdag 09:00 – 18:00

Woensdag 09:00 – 18:00

Donderdag 09:00 – 18:00

Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 09:00 – 18:00

Zondag 09:00 – 18:00


Binnenspeeltuin met meerdere locaties

 

Met Ballorig-locaties verspreid over het hele land is er altijd een binnenspeeltuin bij jou in de buurt! Ontdek hieronder de diverse locaties en vind jouw favoriete binnenspeeltuin. Een dagje uit in een binnenspeeltuin van Ballorig staat garant voor een dag vol plezier.

Wil je weten tot hoe laat een vestiging geopend is, hoe je een kinderfeestje kunt reserveren, of informatie over schoolreisjes? Kies hieronder een van onze vestigingen in Nederland.

BelgiumGerman