De leukste binnenspeeltuin in Utrecht

In de provincie Utrecht kun je in wel vier binnenspeeltuinen eindeloos plezier beleven. De indoorspeeltuinen verschillen allemaal van elkaar en elke speeltuin bevat andere speeltoestellen. Omdat alle binnenspeeltuinen anders zijn, kun je elke keer een andere binnenspeeltuin in Utrecht ontdekken.

In een speelparadijs in Utrecht kan een kind zich eindeloos vermaken. Vooral op een regenachtige dag kunnen kinderen lekker spelen en bewegen. Kinderen kunnen tijdens het spelen een flinke duik nemen in een oceaan van gekleurde ballen. Laat je kind klimmen, klauteren en ontdekken in een van onze binnenspeeltuinen in Utrecht.

Binnenspeeltuinen in Utrecht

Binnenspeeltuin Houten

Als je op zoek bent naar een binnen speeltuin in Utrecht dan is Ballorig Houten een hele goede optie. De kids kunnen hier de tijd van hun leven beleven in de vele verschillende speeltoestellen. De kinderen kunnen zich uitleven op klim- en speeltoestellen als een hindernisbaan, ballenbak, monorail, klimvulkaan en racebaan.

De klimvulkaan is een speciaal toestel waar kinderen op kunnen klimmen. Dit is zeker niet makkelijk voor de ze, maar voor de kinderen die het wel lukt is er wel een ‘prijs’. Ze kunnen namelijk vanaf de bovenkant van de vulkaan naar beneden via een snelle glijbaan. Hier wordt klimmen dus echt beloond.

Klaar voor de start?! Kinderen kunnen op de racebaan rondjes rijden in kleine auto’s. Op deze baan kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd rijden, maar ook veilig botsen.

Binnenspeeltuin Utrecht

De laatste, maar zeker niet de minste, is het speelparadijs Ballorig Utrecht .Deze bevindt zich in het noorden van Utrecht, bij de wijk Overvecht.

Door de vele toestellen blijven kinderen spelen en bewegen tot sluitingstijd. De kinderen kunnen zich vermaken in de ballenbak, op de monorail, de hindernisbaan, verschillende glijbanen, de klimvulkaan, de rollerbaan en nog veel meer gave toestellen.

Ook is er hier, net als in alle andere Ballorig binnenspeeltuinen een peuter- en kleutergedeelte. Deze ruimte is speciaal ingericht zodat ook de allerkleinsten veilig kunnen spelen en ontdekken. De peuterruimte is een overzichtelijk ruimte zodat je je kind goed in de gaten kan houden.

Kinderfeestje bij een binnenspeeltuin in Utrecht

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Vier het feest van je kind bij Ballorig. Dit kun je doen in elke Ballorig vestiging. Is je kind jarig, maar regent het buiten? Ook dat is geen probleem. Het speelparadijs is binnen en overdekt. Zo maakt het niet uit welk weer het buiten is en kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken.

Het is ook mogelijk om het feestje in een thema te vieren. Je kunt kiezen voor een Ballorig-feestje, een piratenfeestje of een prinsessenfeestje. Tijdens deze feestjes kunnen de kinderen de hele dag spelen, worden ze toegezongen op een speciale verjaardagsstoel en krijgen ze onbeperkt limonade.

BelgiumGerman