De leukste speeltuin in de provincie Groningen

Er gaat niets boven Groningen, dit geldt ook voor de speeltuinen. Ontdek de leukste binnenspeeltuinen van de meest noordelijke provincie van Nederland. Wanneer je de binnenspeeltuin in Groningen betreedt, word je direct begroet door een wirwar van glijbanen en een zee van gekleurde toestellen. De hal is tot de nok toe gevuld met plezier. In ons speelparadijs kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken op een veilige manier.

De vestigingen van Ballorig beschikken over eindeloos speelplezier met de leukste speeltoestellen. Kinderen kunnen hier veilig klimmen en klauteren, geweldig toch? Het is altijd een feestje om te spelen bij onze binnenspeeltuin in Groningen.

Woon je in de provincie Groningen? Goed nieuws! Je kunt onze speeltuinen bezoeken op maar liefst twee plekken in Groningen.

Binnenspeeltuin in provincie Groningen

Plezier voor jong en oud bij Ballorig speeltuin Hoogezand-Sappemeer in Groningen

Eindeloos springen op trampolines, klimmen in het speeltoestel en racen tegen elkaar op de autobaan. Voor zowel kinderen als volwassenen is Ballorig het ideale speelparadijs in de provincie Groningen. Volwassenen kunnen onder genot van een koffie en appeltaart toe kijken hoe de kinderen eindeloos plezier beleven tot sluitingstijd. Bij Ballorig Hoogezand is er ook plek voor de allerkleinsten tijdens de peuterochtenden. Bij de peuterochtend kunnen ook de peuters samen spelen in de leukste speeltuin van de provincie Groningen. De peuterhoek is speciaal ingericht voor de leeftijd van 1-3 jaar, hier ontwikkelen de kleintjes zich razendsnel op sociaal en motorisch niveau.

In Hoogezand-Sappemeer gaan de kinderen een geweldige ervaring tegemoet in de monorail. Bekijk de speeltuin van bovenaf in deze hoge tram. De monorail is een attractie voor de echte waaghalzen. Ballorig Hoogezand is elke maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag en zondag is Ballorig geopend vanaf 10:00 tot 18:00. Alles over Ballorig Hoogezand lees je in de vestigingsinformatie.

Kom langs bij de leukste speeltuin in de provincie Groningen

Je hoeft je geen zorgen te maken over het eten en drinken. Onze speeltuinen zijn voorzien van een horecagelegenheid. Jullie kunnen hier genieten van een hapje en een drankje. Voor de kinderen valt er ook genoeg te snoepen en te drinken. Zo kunnen de kids genieten van de leukste speeltuin van Groningen.

Is je kind jarig? Bij Ballorig vier je een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Nodig al hun vriendjes en vriendinnetjes uit voor een geweldig kinderfeestje. Wat dachten jullie van:

Het maakt niet uit naar welke speeltuin van Ballorig je gaat. Bij onze speeltuin in de provincie Groningen is plezier gegarandeerd.

BelgiumGerman