Den Helder

Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00 uur

image description 1

Onbeperkt spelen bij Ballorig?

Dat kan met het Jaarabonnement

image description 2

Het Jaarabonnement

Het hele jaar door spelen bij Ballorig

image description 3

Spelen en ontdekken doe

..je bij Ballorig

Jaarabonnement

Het Ballorig Den Helder jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote binnenspeeltuin. Voor slechts € 7,- per maand of eenmalig € 84,00 per kind, kunt u onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft.

 Ieder kind krijgt een persoonlijke pas waar alle gegevens en een foto op komen te staan.

Het bedrag van € 7,00 wordt maandelijks van uw rekening afgeschreven of u betaalt € 84,00 aan de kassa.

U kunt het inschrijfformulier invullen bij de kassa van Ballorig Den Helder. U dient dan wel een een ID bewijs en bankpas mee te nemen ter controle van de gegevens.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar denhelder@ballorig.nl of bellen met 
(0223) 616001.

Abonnement Horecapunten Sparen

Vanaf nu kunt u met de abonnementspas sparen voor gratis producten! Bij elke euro die u uitgeeft aan horecabestedingen bij Ballorig Den Helder spaart u 10 punten. Alle punten welke u spaart worden bijgeschreven op de jaarkaart*. De gespaarde punten kunt u inwisselen voor de onderstaande producten.

  • Limonade + zakje chips: 150 punten
  • Koffie met appeltaart: 325 punten
  • Kindermenu: 495 punten
  • Gratis vriendje mee: 750 punten
  • Basisfeestje voor 4 personen: 4000 punten

*Om uw punten te laten bijschrijven op uw jaarkaart dient u de jaarkaart te overhandigen bij het afrekenen aan het buffet. Zonder jaarkaart is dit niet mogelijk. Achteraf bijschrijven is ook niet mogelijk. Indien u meerdere abonnementspasjes heeft is het aan te raden 1 pasje te gebruiken voor de punten. Punten kunnen niet overgeschreven worden naar een ander pasje. Ook niet in geval van diefstal en/of verlies.

Veel gestelde vragen:

Is de Ballorig jaarkaart persoonsgebonden?
Ja, de Ballorig Jaarkaart is persoonsgebonden.

Kan ik met mijn jaarkaart ook andere Ballorig vestigingen bezoeken?
Dit is helaas niet mogelijk.

Wat kost een Ballorig jaarkaart?
Een jaarkaart kost € 7,00 per maand of € 84,00 per jaar.

Op welke wijze dient het abonnement betaald te worden?
U kunt ervoor kiezen om het maandbedrag van uw rekening af te laten schrijven of om het jaarbedrag aan de kassa te betalen bij Ballorig Den Helder.

Kan ik als jaarabonnementshouder gebruik maken van acties m.b.t. de toegangsprijs?
Acties met betrekking tot de toegangsprijs zijn altijd uitgesloten voor jaarabonnementshouders, tenzij anders wordt aangegeven.

Kan ik een extra pas aanschaffen voor mijn kind?

Ja dat kan. U dient verlies, beschadiging of diefstal van het abonnementspasje te melden bij Ballorig om eventueel misbruik te voorkomen. Een nieuwe pas wordt dan opnieuw verstrekt tegen € 5,00 administratiekosten.

Kan ik zonder pas spelen bij Ballorig?
Dit is helaas niet mogelijk. De toegang tot Ballorig wordt alleen verschaft indien de abonnee de abonnementspas bij zich heeft.

Voor hoelang sluit ik de Ballorig Jaarkaart af?
Voor elk nieuw abonnement geldt een verplichte afname van 12 maanden. Na deze 12 maanden wordt het abonnement stilzwijgend per maand verlengd. Hierbij wordt een opzegtermijn van een maand gehanteerd. Een nieuw abonnement gaat altijd in op de eerste dag van de maand.

Hoe kan ik mijn jaarabonnement beëindigen?
U dient het abonnement schriftelijk op te zeggen. Stuur uw opzegging naar Ballorig Den Helder, Willemsoord 51, 1781 AS Den Helder of per mail naar denhelder@ballorig.nl

Na de eerste 12 maanden kunt u maandelijks opzeggen. U zult hierbij ook de abonnementspas in moeten leveren, alvorens het abonnement definitief kan worden beëindigd. Opzeggen dient u minimaal 3 weken voor de volgende incassoronde (27e van de maand) te doen. Ook Ballorig kan onder dezelfde voorwaarden het abonnement beëindigen.

Kan ik de Ballorig Jaarkaart als cadeau geven?
Uiteraard is dit geen probleem! In onze vestiging rekent u de jaarkaart af. De foto van het kindje, welke de jaarkaart cadeau krijgt, wordt bij het eerste bezoek gemaakt.

Worden mijn gegevens verstrekt aan derden?
Nee. U dient een kopie te overleggen van uw legitimatiebewijs (volwassene) en een kopie van de bankpas van de rekening waarvan geïncasseerd gaat worden. Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen. Er wordt een foto gemaakt van de abonnee die digitaal aan het desbetreffende abonnement wordt gekoppeld ter herkenning en controle.

Kan ik met een betaalachterstand komen spelen?
Nee. Zolang uw betaling niet is verwerkt in de administratie is het abonnement ongeldig. 

Club ballorig

Met het afsluiten van een jaarabonnement wordt u automatisch lid van Club Ballorig. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De abonnementspas is ook geldig als clubledenpas. Op vertoon van uw abonnementspas kunt u de gratis maandelijkse clubactie ophalen bij de kassa. U geeft met het afsluiten van het jaarabonnement toestemming om via een maandelijkse mailing op de hoogte te blijven van de clubacties.

z