Schoolreisje Drenthe

Op zoek naar een bestemming voor een onvergetelijk schoolreisje? Drenthe komt met de gehele school spelen bij een Ballorig binnenspeeltuin bij jou in de buurt! Schoolreisjes naar Ballorig Drenthe staan garant voor een onvergetelijke dag zonder zorgen. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt en bekijk de mogelijkheden. Boek hier een onvergetelijk leuk schoolreisje in Drenthe! 

Ballorig: dé bestemming voor leuke schoolreisjes in Drenthe

Een schoolreisje in Drenthe naar Ballorig betekent een dag vol plezier voor iedereen. Docenten en begeleiders hebben geen omkijken meer naar de kinderen. De hele klas kan lekker spelen tot ze erbij neervallen. De begeleiding kan bijpraten en ontspannen. En na een dag vol plezier, ruimen wij de rotzooi en afwas weer op. 

Zoek een locatie bij jou in de buurt en plan een reisje met jouw basisschool! Dit is het perfecte schoolreisje voor alle kleuterklassen. We hebben maar liefst 2 vestigingen in de provincie Drenthe!

Assen

 • Glijbanen
 • Autocircuit
 • Springkussens
 • Rodelbaan

Emmen

 • Grote trampolines
 • Stormbaan
 • Ballenbak
 • Buitenspeeltuin

Ons schoolreis arrangement

Voor leuke schoolreisjes in Drenthe kom je naar Ballorig! Als je met jouw basisschool een reisje naar Ballorig organiseert, kun je gebruik maken van ons schoolreis arrangement. Zo maken we er een dag van die de kinderen nooit zullen vergeten! Ballorig is het perfecte schoolreisje voor basisschool kleuters en kinderen tot en met 12 jaar. Iedereen kan bij ons komen spelen, klimmen en rennen. Na een lange dag kan iedereen weer moe en voldaan in de bus naar school. 

Wanneer kom jij langs met jouw basisschool?

Het voordeel van onze binnenspeeltuinen, is dat deze bijna alle dagen van het jaar geopend zijn. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar door jouw schoolreis te plannen. 

Goed of slecht weer, basisschool kinderen en kleuters kunnen bij ons samen dansen, springen klimmen en rennen in één van onze Ballorig speeltuinen bij jou in de buurt. 

Docenten hebben er geen werk aan, begeleiders kunnen genieten van een kopje koffie en alle kleuterklassen hebben een onvergetelijke dag. Ballorig regelt het allemaal! Samen zorgen we voor een geweldige dag!

Het leukste schoolreisje van Drenthe gaat naar Ballorig!
 • Je hoeft niks voor te bereiden of op te ruimen!
 • De kinderen kunnen de hele dag spelen
 • Begeleiders kunnen ontspannen en bijkletsen
schoolreisje ballorig

Boek een schoolreisje naar jouw favoriete vestiging in Drenthe

Er is altijd wel een Ballorig bij jou in de buurt! Klik op een provincie bij jou in de buurt en bekijk het aanbod voor een onvergetelijk schoolreisje!

Ook je schoolreisje plannen naar Ballorig? Perfect voor juffen, meesters, ouders en kinderen. Reserveer direct bij één van de vestigingen in Drenthe of door de rest van Nederland. 

BelgiumGerman