Tijd voor feest 1

Tijd voor feest

samen spelen, zingen en smullen

Het allerleukste kinderfeestje... 2

Het allerleukste kinderfeestje...

vier je bij Ballorig

Iets te vieren? 3

Iets te vieren?

Kom langs met al je vrienden!

Kinderfeestje vieren bij Ballorig!

Het leukste kinderfeestje vier je samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. Zo’n speciale dag vier je natuurlijk bij de leukste binnenspeeltuin van Nederland: Ballorig! Bij Ballorig zorgen we altijd voor een onvergetelijke dag! Onze feestjes zijn perfect voor peuters en kinderen tot 12 jaar. Lekker makkelijk, geen troep en gegarandeerd plezier voor de kids. Organiseer snel jouw ideale kinderfeestje!

Hét kinderfeestje van het jaar

Wil jij hét kinderfeestje van het jaar organiseren? Kom dan met je kindje naar de leukste indoor speeltuin van Nederland. Bij ons kunnen ze lekker rond rennen, klimmen, klauteren en plezier maken. 

Ons speelparadijs is voor kinderen van alle leeftijden en de uitdagende speeltoestellen van Ballorig zorgen altijd voor vrolijke gezichtjes. Als ouder kun je lekker ontspannen en bijkletsen terwijl de kinderen lekker spelen. Ideaal toch?

Wij regelen namelijk alles voor je kinderfeestje! We maken een verjaardagstafel voor de jarige met een cadeautje en daar hoort natuurlijk ook drinken en wat lekkers bij voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Jij geen gedoe thuis en de kids het verjaardagsfeestje van het jaar!

Ballorigfeest

Vier je verjaardagsfeestje bij Ballorig!

Ook een verjaardagsfeestje voor je kind organiseren? Ballorig staat garant voor een dag vol feest en plezier. 

Bekijk snel welke kinderfeestjes jouw favoriete vestiging heeft. Niet alle vestigingen bieden namelijk hetzelfde aan! Reserveer jouw feestje direct op een locatie bij jou in de buurt!

Het leukste kinderfeestje vier je bij Ballorig!
  • Spelen tot je er bij neer valt
  • Ontdek het leukste speelparadijs

De leukste ideeën voor een kinderfeestje

Vind jij het ook lastig wat je dit jaar weer moet bedenken voor een kinderfeestje? Laat Ballorig je een handje helpen! Ontdek onze te gekke verjaardagsfeestjes! Ze kunnen per locatie verschillen. Wat dacht je van:

✔ Ballorig feest

✔ Ballorig knalfeest

✔ Ballorig droomfeest

✔ Of een themafeest

Op de pagina van jouw favoriete vestiging lees je welke kinderfeestjes er worden aangeboden. Alles om jouw kindje die onvergetelijke dag te bezorgen. Want de verjaardag van je stoere zoon of prachtige dochter vier je natuurlijk met een knalfeest!

Het leuke van een kinderfeestje bij Ballorig is dat alles voor je wordt geregeld. Je kindje hoeft alleen maar heel veel plezier te maken en wij regelen de rest!

 

 
Ballorigfeest

Reserveren

Ook je kinderfeestje vieren bij Ballorig? Perfect voor ouders en kinderen. Reserveer direct! 

Nog een keer alle voordelen op een rij: 
  • Je hoeft niks op te ruimen!
  • De kids kunnen al hun energie kwijt
  • Jij kan lekker ontspannen en bijkletsen
Reserveer nu

Kies je favoriete vestiging

Bekijk welke feestjes jouw favoriete Ballorig vestiging aanbiedt. 

Top