De leukste kinderfeestjes bij Ballorig

Ben je op zoek naar een unieke locatie om het kinderfeestje van je kind te vieren? Dan ben je bij Ballorig aan het juiste adres! Onze kinderfeestjes zijn perfect voor jongens en meisjes van 3 t/m 12 jaar. Bij Ballorig kun je kiezen uit drie verschillende soorten feestjes: 

 • Het Ballorig feest
 • Het Ballorig knalfeest 
 • Het Ballorig droomfeest

Dit zijn onze drie ‘basis’ feestje die wij speciaal voor jullie hebben samengesteld. Daarnaast kun je ook nog een thema kiezen en diverse uitbreidingen om het feestje extra bijzonder te maken. Ontdek hieronder meer over de feestjes en de beschikbare thema’s.

Hét kinderfeestje van het jaar

Wil jij hét kinderfeestje van het jaar organiseren? Kom dan met je kids naar de leukste indoor speeltuin van Nederland. Bij ons kunnen ze lekker rond rennen, klimmen, klauteren en plezier maken. Zo’n kinderfeestje zorgt gegarandeerd voor plezier voor iedereen!  

Ons speelparadijs is fantastisch voor alle kinderen t/m 12 jaar. De uitdagende speeltoestellen van Ballorig zorgen altijd voor vrolijke gezichtjes in onze speeltuin. Als ouder kun je lekker ontspannen en bijkletsen terwijl de kinderen lekker spelen. Zo geniet iedereen van het perfecte kinderfeestje bij een van onze speeltuinen. 

Kies je voor Ballorig als locatie voor jouw kinderfeestje? Dan regelen wij alles! We maken een verjaardagstafel voor de jarige. We zorgen dat iedereen een cadeautje mee krijgt, zodat geen kind met lege handen naar huis gaat. En uiteraard zorgen wij ook voor het eten en drinken voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Want van al dat spelen krijg je trek.

Kortom, bij Ballorig vieren de kids het kinderfeestje van het jaar! Reserveer je feestje.

Wil je een kinderfeestje reserveren voor een van de vestigingen die hieronder staan? Klik dan op de link van je favoriete vestiging:

Amsterdam Arena  –  Assen  –  Alphen aan den Rijn  –  Arnhem  –  Beverwijk  –  Drachten  –  Den Bosch  – Emmen  –  Enschede  –  Groningen  –  Gouda  –  Hattem  –  Houten  –  Hoorn  –   Heerenveen  –  Lelystad  –    Nieuw Bergen  –  Tilburg  –  Utrecht  –  Veenendaal  –  Vlissingen  –  Zutphen  –  Zwolle

 

 

Vier je kinderfeestje bij Ballorig

Wil jij ook een kinderfeestje voor je kind organiseren? Ballorig staat garant voor een dag vol feest en plezier. Je hoeft ook niet te letten op het weerbericht. Met een kinderfeestje binnen in onze speeltuin zit je namelijk altijd goed! Zo gaan de kinderen een onvergetelijke tijd tegemoet bij onze binnenspeeltuin. En wist je dat je dit ook kan uitbreiden naar een themafeest? Kies uit piraat, prinses of jungle thema!

Bekijk snel welke kinderfeestjes jouw favoriete vestiging aanbiedt. Het aanbod verschilt namelijk per vestiging. Reserveer jouw kinderfeestje direct op een locatie bij jou in de buurt!

Het leukste kinderfeestje binnen vier je bij Ballorig, omdat:
 • Wij alles voor jou uit handen nemen
 • De tafel wordt versierd en is gedekt voor jouw jarige job
 • Je hoeft niets op te ruimen
 • Onbeperkt spelen voor alle kids op de speeltoestellen
 • De jarige wordt op de speciale stoel voorgezongen
 • Eten wordt verzorgd
 • Keuze uit verschillende thema's & uitbreidingen
kinderfeestje Ballorig

Hoe ziet een kinderfeestje bij Ballorig er uit?

Ballorig neemt alles voor je uit handen. De tafel wordt mooi versierd en gedekt voor de jarige job of jarige jet. Het fijne is dat je niets hoeft op te ruimen en de kindjes kunnen onbeperkt spelen op de speeltoestellen. 

Bij Ballorig heb je keuze uit drie soorten kinderfeestjes:

NOTE: inhoud kan per vestiging verschillen. Kijk op de vestigingspagina van jouw favoriete Ballorig voor de juiste inhoud en prijs.

Ballorig kinderfeest

Ballorig feest

Een dag vol feest plezier
 • Onbeperkt spelen
 • Cadeautje voor de jarige
 • Wat te drinken
V.a. € 11,00 per kind
Prinsessen verjaardagsfeest

Ballorig Knalfeest

Een dag vol feest
 • Onbeperkt spelen
 • Cadeautje voor de jarige
 • Wat te drinken
 • Wat te eten
V.a. € 14,25 per kind
Activiteiten met kinderen

Ballorig Droomfeest

Het feestje van ieder zijn dromen
 • Onbeperkt de hele dag spelen
 • Cadeautje voor de jarige
 • Wat te drinken
 • Wat te eten
 • Cake versieren
V.a. € 15,50 per kind

Breid je kinderfeestje uit

Het kinderfeestje bij Ballorig is een geweldige manier om een onvergetelijke dag te creëren voor je kindje en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Bij Ballorig hoef je je nergens zorgen over te maken, want wij regelen alles voor je. Van het versieren en dekken van de tafel voor de jarige tot het onbeperkt laten spelen van de kinderen op de speeltoestellen. 

Maar dat is nog niet alles! Je kunt het feestje nog specialer maken met onze handige uitbreidingen. Denk hierbij aan volwassen arrangementen met consumpties en lekkernijen, zodat ook de ouders kunnen genieten. Voor de kinderen zijn er leuke extra’s zoals het versieren van cake, snoepzakjes en verfrissende ijsjes. En natuurlijk mag een heerlijke slagroomtaart niet ontbreken om het feestje echt feestelijk af te sluiten. 

Je kunt het kinderfeestje dus niet alleen uitbreiden met een thema, maar ook geheel naar eigen wens samenstellen.

Kies een thema kinderfeestje

Vind jij het ook lastig om weer een thema voor het kinderfeestje te bedenken? Maak je dan geen zorgen. Laat Ballorig een handje helpen en ontdek onze te gekke kinderfeestjes! Wil jouw kindje een dag leven als een echte avonturier, de stoerste piraat of juist als prinses?
Dat kan bij Ballorig! 

Het leuke van een thema kinderfeestje bij Ballorig is dat alles voor je wordt geregeld. De kids hoeven alleen maar plezier te maken en wij regelen de rest voor een onvergetelijke dag.
De verjaardag van je zoon of dochter vier je natuurlijk met een kinderfeest gevuld met de leukste activiteiten. 

Wat dacht je van de volgende originele, leuke thema kinderfeestjes voor kleuter, peuter en kinderen t/m 12 jaar:

NOTE: Het aanbod kan per locatie verschillen. Kijk op de vestigingspagina van jouw favoriete Ballorig voor de juiste inhoud en prijs.

Prinses thema feest - Ballorig

Prinsessenfeest

Voel je een echte prinses
 • Oneindig de hele dag spelen
 • Een versierde tafel in prinses thema
 • Prinses cadeautje voor ieder kindje
V.a. € 14,00 per kind
Piraat thema feest - Ballorig

Piratenfeest

Een dag als echte piraat
 • Oneindig de hele dag spelen
 • Een versierde tafel in piraat thema
 • Piraat cadeautje voor ieder kindje
V.a. € 14,00 per kind
Jungle themafeest - Ballorig

Junglefeest

Een dag vol jungle plezier
 • Oneindig de hele dag spelen
 • Een versierde tafel in jungle thema
 • Jungle cadeautje voor ieder kindje
V.a. € 14,00 per kind
Reserveer jouw kinderfeestje

Wil jij ook voor je kindje een feestje vieren bij Ballorig? Binnenspeeltuin Ballorig staat garant voor een dag vol feest en plezier. Weer of geen weer. Met een kinderfeestje binnen in onze speeltuin zit je namelijk altijd goed!

De kinderen gaan een onvergetelijke tijd tegemoet bij onze binnenspeeltuin. Zo’n speciale dag staat namelijk bol van de activiteiten zodat ze al hun energie eruit kunnen laten.

Reserveer direct het kinderfeestje om zeker te weten dat we een plekje hebben voor de verjaardag van jouw kindje! Je kunt tot maximaal 2 dagen van tevoren een reservering plaatsen dus wees er snel bij!

Nog een keer alle voordelen op een rij:

 • Je hoeft niks op te ruimen!
 • De kids kunnen de hele dag spelen
 • Eten en drinken wordt verzorgd
 • Jij kan rustig ontspannen en bijkletsen

5 Redenen om te kiezen voor een kinderfeestje bij Ballorig

Samen met Chat zorgen wij dat het Ballorig feestje een dag is om nooit te vergeten. Hieronder kun je zien wat je als jarige kunt verwachten met een feestje in één van onze binnenspeeltuinen. Als dat niet genoeg redenen zijn om te kiezen voor een kinderfeest bij Ballorig!

Piratenfeestje kinderfeestje

1. Voor jullie wordt er een eigen feesttafel gereserveerd met Ballorig tafelversiering. En wist je dat je dit ook kan uitbreiden naar een themafeest? Kies uit piraat, prinses of jungle thema! 

2. Er wordt speciaal voor de jarige gezongen bij de verjaardagsstoel! Hoe gaaf is dat? 

Piratenfeest als kinderfeestje
kinderactiviteiten Drenthe

3. Er kan de gehele dag gespeeld worden. Dat betekent uren lang speelplezier en vermaak totdat jullie niet meer kunnen. Als dat geen feestje is?

4. Bij een feestje hoort wat te eten! Jullie kunnen zelf kiezen uit de vele opties wat wij te bieden hebben. Kies voor cake versieren of patat of poffertjes en misschien ook nog een zakje chips? De keuze is aan jullie!

Eten kinderfeestje
kinderfeestje slecht weer

5. De jarige mag zelf een cadeautje uitkiezen uit de speciale cadeaukast!

Kinderfeestje vieren in je favoriete vestiging?

Op de pagina van jouw favoriete vestiging vind je een compleet aanbod van alle kinderfeestjes. Kies jouw favoriete thema of ballorigfeest om de kids een onvergetelijke dag te bezorgen. Bekijk snel jouw favoriete Ballorig vestiging voor de mogelijkheden voor het leukste kinderfeestje. Zo kunnen de kids onbezorgd plezier maken.

BelgiumGerman