Het leukste Ballorig kinderfeestje

Het allerleukste Ballorig kinderfeest is natuurlijk het feestje in ons eigen Ballorig thema. Jullie eigen versierde feesttafel, zingen met Chat en grabbelen voor een cadeautje. Voor jullie wordt er 3 uur lang een eigen feesttafel gereserveerd. Na die drie uur mogen jullie natuurlijk blijven spelen en kunnen jullie een ander tafeltje uitkiezen.

Met een Ballorig kinderfeestje hebben de kids gegarandeerd plezier en wordt aan het einde van de dag alles netjes voor je opgeruimd. Boek jouw kinderfeestje bij Ballorig!

 

Wil je een Ballorig kinderfeestje reserveren voor een van de vestigingen die hieronder staan, klik dan op de link van je favoriete vestiging:

Amsterdam Arena  –  Assen  –  Alphen aan den Rijn  –  Arnhem  –  Beverwijk  –  Drachten  –  Den Bosch  – Emmen  –  Enschede  –  Groningen  –  Hattem  –  Houten  –  Hoorn  –   Heerenveen  –  Nieuw Bergen  –  Tilburg  –  Utrecht  –  Veenendaal  –  Vlissingen  –  Zutphen  –  Zwolle

 

Klik op de button hieronder voor de overige vestigingen.

5 Redenen om te kiezen voor een Ballorig Feestje

Samen met Chat zorgen wij dat het Ballorig feestje een dag is om nooit te vergeten. Hieronder kun je zien wat je als jarige kunt verwachten met een feestje in één van onze binnenspeeltuinen. Als dat niet genoeg redenen zijn om te kiezen voor een verjaardagsfeest bij Ballorig!

Ballorig kinderfeest

1. Voor jullie wordt er een eigen feesttafel gereserveerd met Ballorig tafelversiering. En wist je dat je dit ook kan uitbreiden naar een themafeest? Kies uit piraat of prinses thema! 

2. Er wordt speciaal voor de jarige gezongen bij de verjaardagsstoel! Hoe gaaf is dat? 

Verjaardagsstoel Ballorig
Feestje om te spelen

3. Er kan de gehele dag gespeeld worden. Dat betekent uren lang speelplezier en vermaak totdat jullie niet meer kunnen. Als dat geen feestje is?

4. Bij een feestje hoort wat te eten! Jullie kunnen zelf kiezen uit de vele opties wat wij te bieden hebben. Kies voor cake versieren, of patat, poffertjes of een pannenkoek en misschien ook nog een zakje chips? De keuze is aan jullie!

smullen aan tafel
kinderfeestje

5. De jarige mag zelf een cadeautje uitkiezen maaaaaar iedereen mag grabbelen uit de grabbelton. Iedereen gaat met iets leuks naar huis!

Ook de leukste themafeestjes

Een Ballorig feestje is perfect voor ouders én kinderen. Reserveer snel bij jouw favoriete vestiging in de buurt! Naast ons eigen Ballorig thema kun je ook kiezen uit andere thema feestjes. Zo kun je naast jouw verjaardag met Chat ook een verjaardagsfeestje vieren in één van onderstaande thema’s:

Het aanbod van deze feestjes verschilt per vestiging. Check daarom eerst jouw favoriete Ballorig bij jou in de buurt voor het actuele aanbod kinderfeestjes.

Reserveer jouw droomfeest op locatie
 • Gegarandeerd de hele dag plezier
 • Blije kids & ontspanning voor de ouders
 • Geen troep in huis, wij ruimen alles op!
 • Voor jullie wordt er 3 uur lang een eigen feesttafel gereserveerd. Na die drie uur mogen jullie natuurlijk blijven spelen en kunnen jullie een ander tafeltje uitkiezen.
themafeestjes
Kinderfeestjes aanbod
Onderdeel feestje
 • Onbeperkt spelen
 • Versierde tafel (gereserveerd voor 3 uur)
 • Onbeperkt limonade
 • Cadeautje voor de jarige
 • Grabbelen in de grabbelton
 • Consumptie voor 2 begeleiders
 • Zakje chips
 • Patat, poffertjes of pannenkoek
 • Mini snacks (3 per kind)
 • Cake versieren
Verjaardagsfeestje bij Ballorig
Ballorig Feest
Verjaardag vieren
Ballorig Knalfeest
Knal kinderfeestje 's Gravenzande
Ballorig Droomfeest

Vier je verjaardag bij één van onze vestigingen

In al onze locaties door heel Nederland kun je jouw Ballorig feestje vieren. Bekijk voor het laatste nieuws en actuele prijzen het aanbod van een kinderfeestje bij Ballorig in jouw favoriete vestiging!

BelgiumGerman