Piratenfeestje vieren bij Ballorig

Het stoerste piratenfeestje vier je samen met alle vriendjes en vriendinnetjes bij Ballorig! Kom spelen als een echte piraat en vier jouw verjaardag aan een versierde feesttafel in thema! Als stoere piraten spelen tot sluitingstijd en de dag afsluiten met wat lekkers. Gegarandeerd plezier en geen troep thuis. Daarom vier je jouw piratenfeestje bij Ballorig!

5 Redenen voor een piraten feest bij Ballorig

Om jouw dag als stoere piraat compleet te maken zorgen we dat jouw feestje volledig geregeld wordt. Hieronder zie je wat je als jarige kunt verwachten van een piratenfeestje bij Ballorig. Genoeg redenen om een piratenfeest bij Ballorig te vieren! 

Eigen feesttafel versierd voor alle piraten, met schmink en een piratenooglap voor iedereen

Piraten feesttafel
Vier feest als piraat

De jarige in het zonnetje met cadeau en een liedje

Klimmen, klauteren, rennen en spelen tot sluitingstijd

Spelen bij Ballorig
Ballorig kinderfeest

Smullen aan tafel met wat lekkers en onbeperkt limonade

Grabbelen in de verjaardagston voor jouw schat 

Verjaardagsstoel Ballorig

* Prijzen en inhoud van het feestje kunnen per vestiging verschillen. Raadpleeg de specifieke vestiging voor de inhoud van dit piratenfestijn. 

Piratenfeest

Een dag als echte piraat
  • Piraten thema versieringen
  • Onbeperkt limonade
  • 2x koffie/thee per begeleider (max. twee begeleiders)
  • Patat, poffertjes of pannenkoek + mini snacks (3 stuks per kind)
  • Spelen en plezier hebben
V.a. €17,25 per kind
Piratenfeestje

Andere themafeestjes bij Ballorig

Afhankelijk van de vestiging die je kiest kan er ook een compleet piraten spel of speurtocht georganiseerd worden. Selecteer jouw favoriete vestiging en bekijk daar het actuele aanbod en prijzen. 

Naast een piratenfeest kun je ook kiezen voor één van onze andere (thema) kinderfeestjes in de buurt. Wat dacht je van een compleet verzorgd Prinsessenfeestje?

Als je zeker bij jouw favoriete vestiging in de buurt wilt feesten, kun je altijd kiezen voor ons eigen Ballorig feestje. Compleet in stijl van onze mooie binnenspeeltuin zal huiskat Chat je feliciteren en zorgen voor een onvergetelijke dag! Welk thema je ook kiest, Ballorig is een feestje om te spelen. Bekijk hieronder de vestigingen waar ons piraten thema wordt aangeboden en reserveer direct online.

Reserveer jouw piratenfeestje
  • Spelen tot sluitingstijd
  • Geen voorbereiding en troep voor de ouders
  • Blije kindergezichtjes bij het feestje van het jaar
kinderverjaardag Ballorig

Verjaardag vieren bij jouw favoriete vestiging

Jouw verjaardag vier je als echte, stoere piraat bij Ballorig! Helaas bieden niet al onze vestigingen dit thema aan. Kies daarom snel jouw favoriete vestiging van onze binnenspeeltuin hieronder, bekijk het volledige aanbod kinderfeestjes of boek direct jouw piratenfeestje!

 

BelgiumGerman