Prinsessenfeestje vieren bij Ballorig

Het leukste prinsessenfeestje vier je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij Ballorig. Speciaal voor jouw dag toveren wij de leukste binnenspeeltuin van Nederland om tot jouw prinsessenfeest! Als ware prinses ontvang je jouw eigen versierde verjaardagstafel en kan er de hele dag gespeeld worden. Gegarandeerd plezier voor de kids, lekker makkelijk en geen troep. Organiseer snel jouw prinsessenfeestje! Het aanbod kan per vestiging verschillen. Raadpleeg daarom altijd jouw favoriet vestiging voor het boeken van een specifiek themafeest.

5 Redenen voor een prinsessen verjaardag

Wij willen dat jouw feestje als jarige prinses perfect is. Hieronder kun je zien wat je als jarige kunt verwachten met een prinsessenfeestje op locatie. Genoeg redenen om jouw verjaardag te vieren bij Ballorig!

Jouw eigen prinsessentafel met feestelijke versiering,
een tiara en schmink in thema

prinsessen feesttafel
Feest als jarige prinses

De jarige prinses in het zonnetje met een cadeautje

Rennen, spelen, klimmen en klauteren tot sluitingstijd

prinsessenverjaardag
feestdag als prinses

Onbeperkt limonade en smullen aan tafel met een wat lekkers

Iedereen mag grabbelen in de verjaardagston

Verjaardagsstoel Ballorig

* Prijzen en inhoud van het feestje kunnen per vestiging verschillen. Raadpleeg de specifieke vestiging voor de inhoud en prijs van dit thema en andere verjaardagsfeestjes. 

Prinsessenfeest

Voel je een echte prinses
  • Prinsessen thema versieringen
  • Onbeperkt limonade
  • 2x koffie/thee per begeleider (max. twee begeleiders)
  • Patat, poffertjes of pannenkoek + mini snacks (3 stuks per kind)
  • Spelen en plezier hebben
V.a. €17,25 per kind
Thema kinderfeestje 's Gravenzande

Andere ideeën voor een feestje bij Ballorig

Vier jouw prinsessenfeest bij één van onderstaande Ballorig vestigingen of kom naar jouw favoriete vestiging in de buurt voor één van onze andere kinderfeestjes. Zo kun je naast ons prinsessen thema ook een feestje reserveren in andere thema’s. Wat dacht je van een compleet verzorgd Piratenfeestje?

Hieronder zie ja alle vestigingen waar een prinsessenverjaardag wordt aangeboden, maar helaas zijn onze themafeestjes niet in al onze vestigingen beschikbaar. Wil jij zeker weten dat je bij jouw favoriete vestiging in de buurt terecht kunt om jouw feestje te vieren? Reserveer dan geheel eigen stijl een Ballorig kinderfeest reserveren. Vier samen met onze Chat jouw verjaardag voor een onvergetelijke dag!

Reserveer jouw prinsessenfeestje op locatie
  • De kids kunnen de hele dag spelen, vermaak gegarandeerd
  • Jij kan rustig ontspannen en bijkletsen met andere ouders
  • Je hoeft niks op te ruimen!
themafeestjes

Een feestje vieren in jouw favoriete vestiging

Jouw verjaardag vier je natuurlijk bij Ballorig! Helaas bieden niet al onze indoor speeltuinen het prinsessen thema aan. Kies hieronder jouw favoriete vestiging, bekijk het volledige aanbod feestjes bij jou in de buurt of boek direct een prinsessenfeestje!

BelgiumGerman