Groningen

Ballorig, een feest om te spelen!

Fotoboek

Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen? Dan ben je bij Ballorig Groningen op de juiste plek. In ons overdekte speelparadijs kunnen kinderen t/m 12 jaar het hele jaar door op avontuur.

Klik op de ballen om alle foto's te bekijken.

Kinderspeelparadijs Ballorig Groningen

Kom binnenspelen en ga op avontuur in onze klimtoestellen, springen op de trampolines of rollen in de ballenbak. Bij Ballorig kunnen kinderen zelf spelen in een veilige omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes. Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit optimaal wordt gestimuleerd. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op een eigen manier voor de ontwikkeling van het kind.

Het ene toestel voor de oefening van de evenwichtsorganen, de ander voor de ontwikkeling van de motoriek. Eén ding is zeker, kinderen kunnen volop bewegen bij Ballorig.

Aan ouders en verzorgers wordt ook gedacht. Terwijl de kleine bezoekers spelen in het leukste kinderspeelparadijs kunnen ouders en verzorgers genieten van een kop koffie, een broodje en gebruik maken van de gratis WiFi.

Wist je dat je bij Ballorig Groningen naast binnenspelen ook je eigen feestje kunt vieren?
Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en vier je verjaardagsfeestje, je zwemdiploma of een ander festijn.


Kortom: Ballorig Groningen is het leukste dagje uit voor kinderen t/m 12 jaar.

FAQ

Antwoorden op al uw vragen over Ballorig Groningen in een overzicht. 

Veelgestelde vragen
Top