De leukste indoor speeltuin van Nederland

Als het regent en het buiten grijs is, is het tijd om de buitenwereld achter te laten en de leukste indoor speeltuin van Nederland te ontdekken. Onze indoor speeltuinen zijn er voor alle kinderen t/m 12 jaar. Zin in een leuke dag uit met de hele familie?

indoor speeltuin voor iedereen

5 redenen voor een bezoek aan de indoor speeltuin van Ballorig

  • Kennismaken met leeftijdsgenootjes
  • Spelen is goed voor de ontwikkeling
  • Veilig en schoon
  • Leuk dagje uit voor iedereen
  • Feestjes en activiteiten

Jouw kindjes, onze hoogste prioriteit in onze indoor speeltuin

Als ouder wil je dat je kind veilig kan spelen in onze indoor speeltuin. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele verwondingen, want bij Ballorig doen we er alles aan om de veiligheid van onze speeltoestellen te waarborgen. We voeren regelmatig onderhoud uit en controleren maandelijks de toestellen volgens de WAS-richtlijnen.

Bovendien streven we naar een schone speelomgeving. Onze ballenbakken worden regelmatig gereinigd met behulp van onze eigen ballpool, die de ballen grondig desinfecteert en schoonmaakt. Heb je zin in een lekkere snack of een verfrissend drankje? Onze keukens zijn allemaal gecertificeerd volgens HACCP-richtlijnen, wat betekent dat al ons eten voldoet aan strenge veiligheidseisen. Op die manier willen we ervoor zorgen dat zowel jij als je kind zich volledig kan ontspannen en genieten van een veilige en schone speelomgeving.

Het restaurant van gezelligheid

De kinderen spelen enthousiast in de indoor speeltuin en het is nu tijd om even te ontspannen en voor jezelf te zorgen. Dit kan natuurlijk in ons gezellige restaurant. In ons restaurant ben je niet alleen. Hier ontmoet je andere volwassenen die ook hun kinderen laten spelen en even kunnen ontspannen. Praat met andere ouders in onze comfortabele zitplaatsen. Heb je trek of dorst? Geniet van een kopje koffie met gebak of smul van een heerlijke hamburger in ons gezellige restaurant.


Zelfs de allerkleinsten kunnen zich ontwikkelen in onze indoor speeltuin

Bij ons staat de motorische ontwikkeling van peuters centraal. In onze indoor speeltuin gaat het niet alleen om plezier; we richten ons ook op hun motorische vaardigheden. Peuters die op jonge leeftijd hun grove en fijne motoriek ontwikkelen, kunnen op latere leeftijd beter en actiever bewegen. Daarom hebben we een speciale ruimte voor peuters in onze indoor speelhal. Hier kunnen ze werken aan ruimtelijke oriëntatie, spierkracht, coördinatie, evenwicht, lenigheid en uithoudingsvermogen met behulp van onze speeltoestellen. 

Kinderen zijn van harte welkom om te komen klimmen en hun vaardigheden te ontwikkelen in onze indoor speeltuin. Bovendien hebben kinderen tot 1 jaar gratis toegang. Het draait om meer dan alleen plezier en spelen. 

indoor speeltuin feestje


Openingstijden

 

Maandag 09:00 – 18:00

Dinsdag 09:00 – 18:00

Woensdag 09:00 – 18:00

Donderdag 09:00 – 18:00

Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 09:00 – 18:00

Zondag 09:00 – 18:00


Indoor speeltuin met meerdere locaties

 

Met Ballorig-locaties verspreid over het hele land is er altijd een indoor speeltuin bij jou in de buurt! Ontdek hieronder de diverse locaties en vind jouw favoriete indoor speeltuin. Een dagje uit in een indoor speeltuin van Ballorig staat garant voor een dag vol plezier.

Wil je weten tot hoe laat een vestiging geopend is, hoe je een kinderfeestje kunt reserveren, of informatie over schoolreisjes? Kies hieronder een van onze vestigingen in Nederland.

BelgiumGerman