Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

39 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Indoor Speeltuin Drenthe

Zoek niet verder naar een indoor speeltuin Drenthe! Kom spelen bij Ballorig, het leukste speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Klim en klauter op de speeltoestellen, speel in de ballenbak of vier hier je kinderfeestje in Drenthe. De binnenspeeltuin van Ballorig heeft voor ieder wat wils. Al onze locaties zijn overdekt en (bijna) het hele jaar toegankelijk. Bekijk hieronder de locaties bij jou in de buurt. Kom je ook spelen in de grootste indoor speeltuin van Drenthe?

Binnenspeeltuin Drenthe – alle Locaties

Ballorig heeft 3 binnenspeeltuinen in Drenthe. Zo is er altijd één dicht bij jou in de buurt!

Bekijk hier de verschillende locaties en vind jouw ideale indoor speeltuin!

Voor een leuk dagje uit wil je natuurlijk niet lang hoeven zoeken. Gelukkig hoef je voor een leuke dag in de indoor speeltuin Drenthe niet uit te kammen, maar kun je hier alles vinden wat je zoekt.

Indoor Speeltuin Emmen  Ballorig Emmen 
 Indoor Speeltuin Assen  Ballorig Assen 

Indoor Speeltuin Meppel Ballorig Meppel

                                                                  

Spelen

Ook spelen in de leukste indoor speeltuin van Drenthe? Ballorig is dé overdekte binnenspeeltuin waar je kunt klimmen, rennen, spelen en springen. Kom snel naar één van onze 3 speelparadijzen in Drenthe, of bekijk één van onze andere 38 vestigingen.

Kinderfeestje

Vier jij je kinderfeestje in Drenthe? Vier het dan in één van onze vestigingen. Ons speelparadijs biedt alles voor een onvergetelijk feestje v.a. €11 per kind! En terwijl dekinderen lekker spelen, kunnen ouders zich terugtrekken in het horeca-gedeelte. Nog eenbijkomend voordeel: je hebt geen rotzooi thuis ;-) Ballorig verzorgt het ideale kinderfeestje!

Peuterochtend

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Kinderen tot 5 jaar mogen op doordeweekse dagen bij binnenkomst voor 12.00 uur voor €5,50 spelen bij Ballorig. Kom je ook langs bij onze indoor speeltuin in Drenthe? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op!


Vier je kinderfeestje bij de leukste binnenspeeltuin van Drenthe

Vier je kinderfeestje bij Ballorig!

Op jouw verjaardag mag je spelen tot sluitingstijd in onze binnenspeeltuin. Er wordt gezorgd voor wat lekkers, er wordt voor je gezongen en natuurlijk wacht er ook een speciaal cadeautje op je. Meer weten over kinderfeestjes in onze indoor speeltuin?

Bekijk alle kinderfeestjes in Assen, Emmen en Meppel


Top