Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

36 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Indoor Speeltuin Drenthe

Zoek niet verder naar een indoor speeltuin Drenthe! Kom spelen bij Ballorig, het leukste speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar!

Klim en klauter op de speeltoestellen, speel in de ballenbak of vier hier je kinderfeestje in Drenthe. De binnenspeeltuin van Ballorig heeft voor ieder wat wils. Al onze locaties zijn overdekt en (bijna) het hele jaar toegankelijk. Bekijk hieronder de locaties bij jou in de buurt. Kom je ook spelen in de grootste indoor speeltuin van Drenthe?

Binnenspeeltuin Drenthe – alle locaties

Ballorig heeft 2 binnenspeeltuinen in Drenthe. Zo is er altijd één dicht bij jou in de buurt! Bekijk hier de verschillende locaties en vind jouw ideale indoor speeltuin!

 • Emmen

  Emmen

  Bij Ballorig Emmen vind je glijbanen, springkussens, botsautootjes en zelfs een hele buiten speeltuin. Genoeg voor urenlang plezier. En wat dacht je van 3 grote trampolines en een stormbaan? Of vier er je verjaardag en beleef een onvergetelijke dag!

  Emmen
 • Assen

  Assen

  Bij Ballorig Assen vind je genoeg om je uren te vermaken. Een ballenbak, een rodelbaan, een ballenshooter en natuurlijk springkussens. Ook op de trampolines, autootjes, de glijbanen en zelfs een heuse klimwand kan je je uren vermaken!

  Assen

Vier je kinderfeestje bij Ballorig!

Vier je kinderfeestje bij de leukste binnenspeeltuin van Drenthe

Op jouw verjaardag mag je spelen tot sluitingstijd in onze binnenspeeltuin. Er wordt gezorgd voor wat lekkers, er wordt voor je gezongen en natuurlijk wacht er ook een speciaal cadeautje op je. Meer weten over kinderfeestjes in onze indoor speeltuin?

Bekijk alle kinderfeestjes in Assen en Emmen

 • Spelen

  Spelen

  Ook spelen in de leukste indoor speeltuin van Drenthe? Ballorig is dé overdekte binnenspeeltuin waar je kunt klimmen, rennen, spelen en springen. Kom snel naar één van onze 2 speelparadijzen in Drenthe, of bekijk één van onze andere 38 vestigingen.

  Tickets
 • Kinderfeestje

  Kinderfeestje

  Vier jij je kinderfeestje in Drenthe? Vier het dan in één van onze vestigingen. Ons speelparadijs biedt alles voor een onvergetelijk feestje v.a. €11 per kind! En terwijl dekinderen lekker spelen, kunnen ouders zich terugtrekken in het horeca-gedeelte. Nog een bijkomend voordeel: je hebt geen rotzooi thuis ;-) Ballorig verzorgt het ideale kinderfeestje!

  Onze feestjes
 • Peuterochtend

  Peuterochtend

  Ook aan de allerkleinsten is gedacht in ons speelparadijs. Kinderen t/m 4 jaar mogen op doordeweekse dagen bij binnenkomst voor 12.00 uur voor €5,50 spelen bij Ballorig. Kom je ook langs bij onze indoor speeltuin in Drenthe? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op!

  Reserveer
Top