Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

39 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Indoor Speeltuin Drenthe

Zoek niet verder naar een indoor speeltuin Drenthe! Kom spelen bij Ballorig, het leukste speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar!

Klim en klauter op de speeltoestellen, speel in de ballenbak of vier hier je kinderfeestje in Drenthe. De binnenspeeltuin van Ballorig heeft voor ieder wat wils. Al onze locaties zijn overdekt en (bijna) het hele jaar toegankelijk. Bekijk hieronder de locaties bij jou in de buurt. Kom je ook spelen in de grootste indoor speeltuin van Drenthe?

Binnenspeeltuin Drenthe – alle Locaties

Ballorig heeft 3 binnenspeeltuinen in Drenthe. Zo is er altijd één dicht bij jou in de buurt! Bekijk hier de verschillende locaties en vind jouw ideale indoor speeltuin!

 • Emmen

  Emmen

  Bij Ballorig Emmen vind je glijbanen, springkussens, botsautootjes en zelfs een hele buiten speeltuin. Genoeg voor urenlang plezier. Of vier er je verjaardag en beleef een onvergetelijke dag!

  Emmen
 • Assen

  Assen

  Bij Ballorig Assen vind je genoeg om je uren te vermaken. Een ballenbak, een rodelbaan, een ballenshooter en natuurlijk springkussens. En wat dacht je van trampolines, autootjes, glijbanen en zelfs een heuse klimwand!

  Assen
 • Meppel

  Meppel

  Ballorig Meppel blijft helaas gesloten. Wil je toch lekker klimmen, springen en glijden? Kom dan naar Ballorig Heerenveen of Ballorig Emmen!

  Meppel

Vier je kinderfeestje bij Ballorig!

Vier je kinderfeestje bij de leukste binnenspeeltuin van Drenthe

Op jouw verjaardag mag je spelen tot sluitingstijd in onze binnenspeeltuin. Er wordt gezorgd voor wat lekkers, er wordt voor je gezongen en natuurlijk wacht er ook een speciaal cadeautje op je. Meer weten over kinderfeestjes in onze indoor speeltuin?

Bekijk alle kinderfeestjes in AssenEmmen en Meppel

 • Spelen

  Spelen

  Ook spelen in de leukste indoor speeltuin van Drenthe? Ballorig is dé overdekte binnenspeeltuin waar je kunt klimmen, rennen, spelen en springen. Kom snel naar één van onze 3 speelparadijzen in Drenthe, of bekijk één van onze andere 39 vestigingen.

  Tickets
 • Kinderfeestje

  Kinderfeestje

  Vier jij je kinderfeestje in Drenthe? Vier het dan in één van onze vestigingen. Ons speelparadijs biedt alles voor een onvergetelijk feestje v.a. €11 per kind! En terwijl dekinderen lekker spelen, kunnen ouders zich terugtrekken in het horeca-gedeelte. Nog een bijkomend voordeel: je hebt geen rotzooi thuis ;-) Ballorig verzorgt het ideale kinderfeestje!

  Onze feestjes
 • Jaarabonnement

  Jaarabonnement

  Kan jij geen genoeg krijgen van spelen in onze indoor speeltuin? Het Ballorig jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in ons avontuurlijke kinderspeelparadijs. Voor slechts €96,- per jaar per kind kun je onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft. Vergeet je niet te reserveren?

  Jaarabonnement
Top