Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

39 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Indoor Speeltuin Flevoland

Indoor Speeltuin Flevoland Geniet van eindeloos speelplezier bij een indoor speeltuin Flevoland van Ballorig. We hebben twee vestigingen in deze provincie: Almere en Lelystad. Kinderen spelen er veilig en overdekt. De binnenspeeltuinen zijn bijna het hele jaar geopend! Zin om meteen te spelen? Koop je ticket online* of lees meer over onze indoor speeltuinen in de provincie Flevoland.

Indoor speeltuin Flevoland: Almere en Lelystad

Kinderen zijn dol op spelen in een speelparadijs van Ballorig. Super leuk én handig dus dat er altijd een vestiging bij jou in de buurt is. Zoek je een indoor speeltuin in Flevoland? Dan kun je kiezen uit deze twee locaties:

De kans is groot dat één van de vestigingen dicht bij je in de buurt ligt. Denk dus niet langer na over een leuk dagje uit en kom gewoon naar onze binnenspeeltuin in Flevoland!

*Bij Ballorig Lelystad is het niet mogelijk om online tickets te kopen. Koop ze aan de kassa.

 
Ballorig Almere

 
Ballorig Lelystad

Overdekte speeltuin: een echt speelparadijs

Kom je naar een indoor speeltuin in Flevoland van Ballorig, dan geniet je van eindeloos vermaak. We hebben de leukste speeltoestellen in een veilige omgeving. Ook is er veel aandacht voor hygiëne. Daarnaast zijn onze overdekte speeltuinen het hele jaar door een geschikt en betaalbaar uitje, want je bent niet afhankelijk van weersomstandigheden. Terwijl de kinderen spelen, komen de ouders tot rust in ons horeca-gedeelte.

Ook voor kinderfeestjes in Flevoland

Het bedenken en organiseren van een leuk kinderfeestje kan moeilijk zijn. Maar maak je geen zorgen, een kinderfeestje bij onze indoor speeltuin in Flevoland is de beste optie. Het wordt een geweldige dag voor de kinderen en een zorgeloos feestje voor de ouders. Daarnaast is een kids party betaalbaar, want je boekt het al vanaf €11 euro per kind.

Peuters spelen extra voordelig

Een kinderspeelparadijs van Ballorig is natuurlijk ook ideaal voor peuters. We hebben elke werkdag de peuterochtend. Er geldt dan een gereduceerd tarief van €5,50 voor kinderen tot 5 jaar. De korting is geldig bij binnenkomst voor 12.00 uur. Geen zin om langer te wachten? Kom snel naar onze binnenspeeltuin in Flevoland. Je kunt online reserveren!Indoor speeltuin Flevoland voor een onvergetelijk feestje

Zie je een kinderfeest bij Ballorig wel zitten? Dat snappen we, want het wordt een onvergetelijke dag. We gaan zingen en wat lekkers eten en drinken. De jarige mag daarnaast een cadeautje uitpakken dat we klaarleggen. Geen zorgen voor de ouders, wij nemen het werk voor onze rekening. Boek nu bij een Ballorig indoor speeltuin in Flevoland!

Top