Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

39 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Indoor Speeltuin Flevoland

Geniet van eindeloos speelplezier bij een indoor speeltuin Flevoland van Ballorig.

We hebben twee vestigingen in deze provincie: Almere en Lelystad. Kinderen spelen er veilig en overdekt. De binnenspeeltuinen zijn bijna het hele jaar geopend! Zin om meteen te spelen? Koop je ticket online* of lees meer over onze indoor speeltuinen in de provincie Flevoland.

Indoor speeltuin Flevoland: Almere en Lelystad

Kinderen zijn dol op spelen in een speelparadijs van Ballorig. Super leuk én handig dus dat er altijd een vestiging bij jou in de buurt is. Zoek je een indoor speeltuin in Flevoland? Dan kun je kiezen uit onderstaande twee locaties. De kans is groot dat één van de vestigingen dicht bij je in de buurt ligt. Denk dus niet langer na over een leuk dagje uit en kom gewoon naar onze binnenspeeltuin in Flevoland!

 • Almere

  Almere

  Bij Ballorig Almere kan je je helemaal uitleven op de glijbanen en springkussens. Neem een duik in de ballenbak of race in onze botsautootjes. Dat wordt een te gek uitje.

  Almere
 • Lelystad

  Lelystad

  Bij Ballorig Assen vind je springkussens, trampolines, autootjes, glijbanen en zelfs een heuse klimwand. En wat dacht je van een ballenbak, een draaimolen en paardjes? Genoeg voor een onvergetelijke dag.

  Assen

Vier je kinderfeestje bij Ballorig!

Vier je kinderfeestje bij de leukste binnenspeeltuin van Drenthe

Op jouw verjaardag mag je spelen tot sluitingstijd in onze binnenspeeltuin. Er wordt gezorgd voor wat lekkers, er wordt voor je gezongen en natuurlijk wacht er ook een speciaal cadeautje op je. Meer weten over kinderfeestjes in onze indoor speeltuin?

Bekijk alle kinderfeestjes in Almere en Lelystad

 • Spelen

  Spelen

  Ook spelen in de leukste indoor speeltuin van Drenthe? Ballorig is dé overdekte binnenspeeltuin waar je kunt klimmen, rennen, spelen en springen. Kom snel naar één van onze 3 speelparadijzen in Drenthe, of bekijk één van onze andere 39 vestigingen.

 • Kinderfeestje

  Kinderfeestje

  Vier jij je kinderfeestje in Drenthe? Vier het dan in één van onze vestigingen. Ons speelparadijs biedt alles voor een onvergetelijk feestje v.a. €11 per kind! En terwijl dekinderen lekker spelen, kunnen ouders zich terugtrekken in het horeca-gedeelte. Nog een bijkomend voordeel: je hebt geen rotzooi thuis ;-) Ballorig verzorgt het ideale kinderfeestje!

 • Jaarabonnement

  Jaarabonnement

  Kan jij geen genoeg krijgen van spelen in onze indoor speeltuin? Het Ballorig jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in ons avontuurlijke kinderspeelparadijs. Voor slechts €96,- per jaar per kind kun je onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft. Vergeet je niet te reserveren?

Top