Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

36 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Indoor Speeltuin Groningen!

Kom spelen bij onze indoor speeltuin Groningen.

Daarvoor hoef je niet ver te reizen, want we hebben maar liefst drie binnenspeeltuinen verspreid door de hele provincie. Weer of geen weer, binnen bij Ballorig schijnt altijd de zon! Onze locaties zijn volledig overdekt en bijna alle dagen van het jaar open. Hieronder lees je meer over de indoor speeltuinen van Ballorig in Groningen. Je kunt natuurlijk ook direct online boeken!

Indoor speeltuin Groningen: drie verschillende locaties

We willen graag dat onze indoor speeltuinen in Groningen bij iedereen in de buurt zitten. Van onze 38 speeltuinen in Nederland vind je er daarom drie in de provincie Groningen. Welke locatie is voor jou het dichtst in de buurt? Kom snel langs voor een onvergetelijke dag. Je hoeft niet langer te zoeken naar leuke uitjes in Groningen!

 • Stad Groningen

  Stad Groningen

  Bij Ballorig Groningen vind je te gekke schommels, ballenbakken, springkussens en nog veel meer. We hebben zelfs een heuse buitenspeeltuin. Kom dus gezellig spelen of vier er je verjaardag. Want een feestje bij Ballorig dat wordt een onvergetelijke dag.

  Groningen
 • Stadskanaal

  Stadskanaal

  Bij Ballorig Stadskanaal vind je een reuze glijbaan waar je met maar liefst 5 kinderen tegelijkertijd van af kunt. Klauter door het super grote klimtoestel, spring op de springkussen en terwijl de kids zich lekker uitleven geniet jij van je kopje koffie en de gratis WiFi.

 • Hoogezand

  Hoogezand

  Bij Ballorig Hoogezand vind je ballenbakken, springkussens en trampolines. Maar wat dacht je van een monorail. Beweeg al trappend je vliegtuigje over de rails en geniet van het uitzicht over onze vestiging. Of trap een balletje in de pannakooi.

  Hoogezand

Alles voor een onvergetelijke dag

Feestje vieren in een indoor speeltuin te Groningen

We maken het kiezen van een kidsfeest graag makkelijk voor ouders. Een feestje bij Ballorig is namelijk een onvergetelijke ervaring voor de kinderen, terwijl de ouders ook een ontspannen dag beleven. Wij zorgen voor het eten en drinken, de jarige job mag een cadeautje uitpakken en natuurlijk wordt er gezongen. Boek nu bij de indoor speeltuin van Groningen!

 • Spelen

  Spelen

  Zin om te spelen in onze binnenspeeltuin te Groningen? We kijken uit naar je komst! Niet alleen hebben we de leukste speeltoestellen, ook zijn alle locaties overdekt. Met veel aandacht voor veiligheid en hygiëne heeft iedereen een onbezorgde dag. En als ouders kom je heerlijk tot rust in onze horecaruimte, terwijl de kinderen lekker rennen, springen en klimmen.

  Tickets
 • Kinderfeestje

  Kinderfeestje

  Bij kinderspeelparadijs Ballorig is het iedere dag een feestje om te spelen. Maar het is ook dé plek voor het vieren van een kinderverjaardag. Zoek je een kinderfeestje in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze indoor speeltuinen in Groningen hebben verschillende te gekke arrangementen voor feestjes. Je boekt al vanaf €11 per kind. Het is dus niet alleen leuk, maar ook betaalbaar! En het fijne is: opruimen en de afwas dat doen wij!

  Onze feestjes
 • Peuterochtend

  Peuterochtend

  Met een peuter naar een indoor speeltuin in Groningen? Goed idee! Zeker wanneer je kiest voor een doordeweekse dag. Voor kinderen tot 5 jaar geldt namelijk een kortingstarief van €5,50 op deze dagen, wanneer ze voor 12.00 uur binnen zijn. Een Ballorig overdekte speeltuin is dus de perfecte keuze voor een voordelig dagje uit met de allerjongsten.

  Reserveer
Top