Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

39 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Indoor Speeltuin Groningen

Kom spelen bij onze indoor speeltuin Groningen. Daarvoor hoef je niet ver te reizen, want we hebben maar liefst drie binnenspeeltuinen verspreid door de hele provincie. Weer of geen weer, binnen bij Ballorig schijnt altijd de zon! Onze locaties zijn volledig overdekt en bijna alle dagen van het jaar open. Hieronder lees je meer over de indoor speeltuinen van Ballorig in Groningen. Je kunt natuurlijk ook direct online boeken!

Indoor speeltuin Groningen: drie locaties

We willen graag dat onze indoor speeltuinen in Groningen bij iedereen in de buurt zitten. Van onze 39 speeltuinen in Nederland vind je er daarom drie in de provincie Groningen:

Welke locatie is voor jou het dichtst in de buurt? Kom snel langs voor een onvergetelijke dag. Je hoeft niet langer te zoeken naar leuke uitjes in Groningen!

indoor speeltuin groningen  Ballorig stad Groningen
 binnenspeeltuin stadskanaal  Ballorig Stadskanaal

binnenspeeltuin hoogezand

Ballorig Hoogezand-Sappemeer

Veilig spelen in een overdekte speeltuin

Zin om te spelen in onze binnenspeeltuin te Groningen? We kijken uit naar je komst! Niet alleen hebben we de leukste speeltoestellen, ook zijn alle locaties overdekt. Met veel aandacht voor veiligheid en hygiëne heeft iedereen een onbezorgde dag. En als ouders kom je heerlijk tot rust in onze horecaruimte, terwijl de kinderen lekker rennen, springen en klimmen.

Het speelparadijs voor kinderfeestjes

Bij kinderspeelparadijs Ballorig is het iedere dag een feestje om te spelen. Maar het is ook dé plek voor het vieren van een kinderverjaardag. Zoek je een kinderfeestje in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze indoor speeltuinen in Groningen hebben verschillende te gekke arrangementen voor feestjes. Je boekt al vanaf €11 per kind. Het is dus niet alleen leuk, maar ook betaalbaar! En het fijne is: opruimen en de afwas dat doen wij!

Korting voor peuters op werkdagen

Met een peuter naar een indoor speeltuin in Groningen? Goed idee! Zeker wanneer je kiest voor een doordeweekse dag. Voor kinderen tot 5 jaar geldt namelijk een kortingstarief van €5,50 op deze dagen, wanneer ze voor 12.00 uur binnen zijn. Een Ballorig overdekte speeltuin is dus de perfecte keuze voor een voordelig dagje uit met de allerjongsten.


Feestje vieren in een indoor speeltuin te Groningen

We maken het kiezen van een kidsfeest graag makkelijk voor ouders. Een feestje bij Ballorig is namelijk een onvergetelijke ervaring voor de kinderen, terwijl de ouders ook een ontspannen dag beleven. Wij zorgen voor het eten en drinken, de jarige job mag een cadeautje uitpakken en natuurlijk wordt er gezongen. Boek nu bij de indoor speeltuin van Groningen!

Bekijk alle kinderfeestjes in Stad Groningen, Stadskanaal, Hoogezand-Sappemeer


Top