Onbeperkt spelen met een Ballorig abonnement

Het Ballorig abonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze avontuurlijke kinderspeelparadijzen. Kom samen met je kindje(s) onbeperkt genieten van het leuks dat Ballorig te bieden heeft. Je bepaalt zelf of je dit bedrag in één keer vooruitbetaald of via een maandelijkse incasso.

Voordelen van een abonnement

 

 • Korting op een kinderfeestje
  Heeft jouw kindje een jaarabonnement bij Ballorig? Dan is Ballorig ook dé plek om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. Voor alle aanwezige kindjes bij een feestje, dat een abonnement heeft, is er een speciaal feesttarief: € 4,50 korting. Dit is alleen geldig bij de deelnemende vestigingen.
 • Voordelig
  Breng je 2 keer per maand een bezoek aan Ballorig? Dan ben je op jaarbasis €228,- euro kwijt. Voor een abonnement betaal je €120,- per jaar. Je bespaart hiermee dus al gauw €108,- op jaarbasis! Hoe vaker je langskomt, hoe meer voordeel je eruit haalt.
 • Exclusieve acties
  Iedere maand hebben we een nieuwe actie in de horeca, exclusief voor onze trouwe abonnementhouders. Ben je benieuwd naar de abonnementhouders deal van deze maand? Ga dan naar onze actiepagina.
 • Onbeperkt speelplezier
  Het jaarabonnement is 7 dagen per week geldig en ook tijdens alle vakanties.
  Jullie hoeven je dus niet te vervelen met een jaarabonnement, want je kindje(s) kunnen de hele vakantie lekker bij ons klimmen, klauteren en spelen. Wie weet brengt Chat ook nog een bezoekje.

  Alleen op eerste kerstdag moeten we elkaar missen. Dan zijn onze vestigingen gesloten en kunnen jullie helaas niet bij ons komen spelen.
Ballorig abonnement maand

Jaarabonnement

Een jaar vol plezier
 • Persoonlijke QR code
 • Het hele jaar onbeperkt spelen
 • Betaal per jaar
V.a. €120,- per kind
Ballorig abonnement maand

Jaarabonnement maand

Een jaar vol plezier
 • Persoonlijke QR code
 • Het hele jaar onbeperkt spelen
 • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar
 • Betaal je abonnement per maand
V.a. €10,- per kind

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail of bel naar jouw vestiging. Je vindt de contactgegevens op de contactpagina van iedere vestiging.

*De prijzen van een Ballorig jaarabonnement kunnen per vestiging verschillen. Je vindt de actuele prijzen en voorwaarden op de tarievenpagina van iedere vestiging.

Hoe sluit je een Ballorig abonnement af?

Een abonnement kun je gemakkelijk via onze webshop aanschaffen.
Er zijn twee mogelijkheden: een abonnement met maandincasso of een abonnement waarbij je het volledige bedrag vooruitbetaald. 

Na het kiezen van één van deze twee opties, wordt je gevraagd of je alle gezinsleden hebt toegevoegd aan je profiel zodat het abonnement gekoppeld kan worden aan een kind.
Hierna kun je een kind koppelen aan je gekozen abonnement en kun je deze plaatsen in je winkelmandje. Makkelijk, toch? 


Abonnement met maandincasso:
Met een abonnement kun je onbeperkt komen spelen. Je betaalt één maand direct via de webshop, en vanaf de volgende maand middels automatische incasso. Het abonnement heeft een duur van minimaal 12 maanden en kan daarna opgezegd worden met een opzegtermijn van één maand. Het abonnement is kindgebonden en geldig in de vestiging waar het abonnement is aangeschaft.

 

Abonnement met vooruitbetaling:
Je betaalt het volledige bedrag in één keer. Wanneer je kiest voor een abonnement met vooruitbetaling kun je 12 maanden onbeperkt komen spelen. Het abonnement is kindgebonden en geldig in de vestiging waar het abonnement is aangeschaft.

Veelgestelde vragen over het Ballorig abonnement

Is het Ballorig abonnement persoonsgebonden?
Ja, het Ballorig abonnement is persoonsgebonden.

Kan ik met mijn abonnement alle Ballorig vestigingen bezoeken?
Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt het abonnement alleen gebruiken bij de vestiging waar deze is aangeschaft.

Wat kost een Ballorig abonnement?
Een abonnement kost € 120,00 per jaar.
Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een maandelijkse betaling van € 10,00 per maand, via automatische incasso.

*De prijzen van een Ballorig jaarabonnement kunnen per vestiging verschillen. Je vindt de actuele prijzen en voorwaarden op de tarievenpagina van iedere vestiging.

Kan ik als abonnementhouder gebruik maken van acties m.b.t. de toegangsprijs?
Acties met betrekking tot de toegangsprijs zijn altijd uitgesloten voor jaarabonnement houders, tenzij anders wordt aangegeven. Het jaarabonnement is immers al heel voordelig.

Kan je als abonnementhouder korting krijgen bij een feestje?
Voor de abonnementhouders is er een speciaal feesttarief: € 4,50 korting per abonnementhouder.
Op de dag van het feestje kun je bij binnenkomst aangeven hoeveel kinderen er aanwezig zijn die een abonnement hebben. Dit bedrag wordt dan verrekend bij de kassa.

*Dit tarief is ALLEEN GELDIG met een actieve Ballorig QR code voor de desbetreffende vestiging incl. een foto

Kan ik een extra QR code aanschaffen voor mijn kind?
Dit is niet nodig. Wanneer je inlogt op je account kun je bij “Mijn profiel” naar “Aangekochte tickets”. Hier kun je al je QR codes terugvinden.

Kan mijn kind met een andere volwassene komen spelen?
Dit kan zeker. Als je kind bijvoorbeeld met opa en/of oma wil komen spelen, kun je de QR code doorsturen of een screenshot ervan maken. 

Kan ik zonder QR code spelen bij Ballorig?
Dit is helaas niet mogelijk. De toegang tot Ballorig wordt alleen verschaft indien de abonnee een geldig QR code bij zich heeft.

Voor hoelang sluit ik het Ballorig abonnement af?
Voor elk nieuw abonnement geldt een verplichte afname van 12 maanden.

– De overeenkomst loopt automatisch af na het verstrijken van de overeengekomen datum c.q. periode c.q. tijd, wanneer je een jaarabonnement in één keer aan de kassa hebt voldaan.
– Jaarabonnementen waarbij er is gekozen voor een maandelijkse incasso, gaat automatisch na 12 maanden over in een maandelijks opzegbaar abonnement. Dit kan na 12 maanden schriftelijk maandelijks worden opgezegd. Geef de opzegging minimaal 4 weken voor de volgende incassoronde aan de vestiging door.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?
Je kunt het abonnement schriftelijk opzeggen. Stuur je opzegging per mail naar de vestiging waar het abonnement is afgesloten.
Hier vind je de adresgegevens van jouw Ballorig vestiging.

Na de eerste 12 maanden kan je maandelijks opzeggen.

Kan ik het Ballorig abonnement als cadeau geven?
Dat is een leuk idee en uiteraard is dit geen probleem! Via onze webshop kun je het abonnement aanschaffen.
De foto van het kindje, die de jaarkaart cadeau krijgt, wordt bij het eerste bezoek gemaakt.

Worden mijn gegevens verstrekt aan derden?
Nee, persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen.
Er wordt een foto gemaakt van de abonnee die digitaal aan het desbetreffende abonnement wordt gekoppeld ter herkenning en controle.

Kan ik met een betaalachterstand komen spelen?
Nee. Zolang je betaling niet is verwerkt in onze administratie is het abonnement ongeldig.

 

 

BelgiumGerman