Jaarabonnement

Het Ballorig jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze avontuurlijke kinderspeelparadijzen. Voor slechts €120,00 per jaar per kind kun je onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft.

Ieder kind krijgt een persoonlijke pas waar op alle gegevens en een foto komen te staan.

Je kunt het inschrijfformulier invullen bij de kassa van jouw Ballorig vestiging.
Neem wel een een ID bewijs en bankpas mee ter controle van je gegevens.

Wist je dat….. als je een jaarabonnement hebt bij Ballorig, je €4,50 korting ontvangt per kindje bij een kinderfeestje waarvan het kind een jaarabonnement heeft? Dit is alleen geldig bij de deelnemende vestigingen. Bekijk hier welke Ballorig vestigingen hieraan deelnemen.

 

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail of bel naar jouw vestiging. Je vindt de contactgegevens op de contactpagina van iedere vestiging.

 

*De prijzen van een Ballorig jaarabonnement kunnen per vestiging verschillen. Je vindt de actuele prijzen en voorwaarden op de tarievenpagina van iedere vestiging.

Jaarabonnement maand

Een jaar vol plezier
  • Persoonlijke Ballorig pas
  • Het hele jaar onbeperkt spelen
  • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar
  • Betaal per maand of per jaar
V.a. €10,00 p.m. per kind
peuter uitje 1

Veelgestelde vragen

Is het Ballorig jaarabonnement persoonsgebonden?
Ja, de Ballorig Jaarkaart is persoonsgebonden.

Kan ik met mijn jaarabonnement alle Ballorig vestigingen bezoeken?
Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt het jaarabonnement alleen gebruiken bij de vestiging waar deze is aangeschaft.

Wat kost een Ballorig jaarabonnement?
Een jaarabonnement kost € 120,00 per jaar. Enkele vestigingen bieden ook de mogelijkheid van een maandelijkse betaling van € 10,00 per maand, te betalingen via automatische incasso.

*De prijzen van een Ballorig jaarabonnement kunnen per vestiging verschillen. Je vindt de actuele prijzen en voorwaarden op de tarievenpagina van iedere vestiging.

Kan ik als jaarabonnementshouder gebruik maken van acties m.b.t. de toegangsprijs?
Acties met betrekking tot de toegangsprijs zijn altijd uitgesloten voor jaarabonnementshouders, tenzij anders wordt aangegeven. Het jaarabonnement is immers al heel voordelig.

Kan je als jaarabonnementhouder korting krijgen bij een feestje?
Door het aantal abonnementhouders in te vullen die aanwezig zullen zijn tijdens het feest kan je gebruik maken van een speciaal abonnementhouder feest tarief: € 4,50 korting per abonnementhouder. Dit bedrag wordt verrekend op de vestiging – en is dus niet te zien in de totaalprijs bij het reserveren van een feestje.

Dit tarief is ALLEEN GELDIG met een actieve Ballorig abonnementspas voor de desbetreffende vestiging incl. een foto

Kan ik een extra pas aanschaffen voor mijn kind?

Ja dat kan. Meld verlies, beschadiging of diefstal van het abonnementspasje altijd bij Ballorig om eventueel misbruik te voorkomen. Een nieuwe pas wordt dan opnieuw verstrekt tegen € 5,00 administratiekosten.

Kan ik zonder pas spelen bij Ballorig?
Dit is helaas niet mogelijk. De toegang tot Ballorig wordt alleen verschaft indien de abonnee de abonnementspas bij zich heeft.

Voor hoelang sluit ik het Ballorig Jaarabonnement af?
Voor elk nieuw abonnement geldt een verplichte afname van 12 maanden.
– De overeenkomst loopt automatisch af na het verstrijken van de overeengekomen datum c.q. periode c.q. tijd, wanneer je een jaarabonnement in één keer aan de kassa hebt voldaan.
– Jaarabonnementen waarbij er is gekozen voor een maandelijkse incasso, gaat automatisch na 12 maanden over in een maandelijks opzegbaar abonnement. Dit kan na 12 maanden schriftelijk maandelijks worden opgezegd. Geef de opzegging minimaal 4 weken voor de volgende incassoronde aan de vestiging door.
– Heb je online een jaarabonnement aangeschaft voor Tilburg of Beverwijk en dit in één keer betaald? Dan wordt je jaarabonnement automatisch verlengd naar een maandelijks opzegbaar abonnement. Na de eerste 12 maanden kan een abonnement maandelijks worden opgezegd. In het geval van maandelijkse incasso dient het abonnement schriftelijk te worden opgezegd. Stuur de opzegging naar de vestiging waar het abonnement is afgesloten. De adresgegevens zijn te vinden op www.ballorig.nl. Geef de opzegging minimaal 4 weken voor de volgende incassoronde aan de vestiging door.

Hoe kan ik mijn jaarabonnement beëindigen?
Je kunt het abonnement schriftelijk opzeggen. Stuur je opzegging naar Ballorig, naar het postadres van de vestiging waar het abonnement is afgesloten of per mail naar het emailadres van de vestiging. Hier vind je de adresgegevens van jouw Ballorig vestiging.

Na de eerste 12 maanden kan je maandelijks opzeggen.

Kan ik het Ballorig Jaarabonnement als cadeau geven?
Dat is een leuk idee en uiteraard is dit geen probleem! In onze vestiging reken je de jaarkaart af. De foto van het kindje, die de jaarkaart cadeau krijgt, wordt bij het eerste bezoek gemaakt.

Worden mijn gegevens verstrekt aan derden?
Nee. Geef een kopie van jouw legitimatiebewijs (volwassene) en een kopie van de bankpas van de rekening waarvan geïncasseerd gaat worden. Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen. Er wordt een foto gemaakt van de abonnee die digitaal aan het desbetreffende abonnement wordt gekoppeld ter herkenning en controle.

Kan ik met een betaalachterstand komen spelen?
Nee. Zolang je betaling niet is verwerkt in onze administratie is het abonnement ongeldig.

BelgiumGerman