Kerst spelletjes voor kinderen

De kerstperiode is een magische tijd, vooral voor kindjes. De vrolijke sfeer, fonkelende lichtjes en de verwachting van de feestdagen maken het een ideale tijd voor spel en vermaak. Bij Ballorig begrijpen we het belang van samen plezier maken, daarom hebben we speciaal voor jullie een lijst samengesteld van de top 5 kerstspelletjes voor kinderen. Deze spelletjes zijn niet alleen leuk, maar stimuleren ook creativiteit, samenwerking en fysieke activiteit. Of je nu binnen in onze indoor speeltuin bent of thuis geniet, deze spelletjes zorgen gegarandeerd voor plezier!

1. Verstoppertje spelen

De binnenspeeltuin van Ballorig is ideaal voor een ouderwets potje verstoppertje. De kindjes kunnen zich verstoppen in de glijbanen of in een van de vele andere speeltoestellen. Dit spel is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de verbeelding en het strategisch denken van de kindjes. 

2. Rudolph de pakjesdief 

Kijk nou! Rudolph heeft de kerstcadeautjes gestolen! Hoe moet de kerstman nu vertrekken zonder cadeaus? Bij dit kerst spel kiezen de kindjes een Rudolph en een kerstman uit, daarna splits de groep in tweeën. Zowel Rudolph als de kerstman krijgt zijn/haar eigen Elven. Het doel van het spel: Rudolph probeert met behulp van zijn Elven zo lang mogelijk uit de handen van de Kerstman te blijven. 

Nadat Rudolph en zijn Elven de binnen speeltuin in zijn om zich te verstoppen, wachten de Kerstman en zijn/haar Elven 1 minuut tot ze de achtervolging in zetten. Hoe snel lukt het de Kerstman om Rudolph te pakken te krijgen? De toegewezen Elven helpen Rudolph en de Kerstman bij het vermijden/vangen van de ander.

Kinderactiviteiten Walcheren

Kerst activiteiten voor kinderen

Deze spellen zijn slechts een greep uit de vele activiteiten tijdens de kerstperiode. Daarnaast zijn onze speeltuinen een veilige en stimulerende omgeving waar kindjes kunnen leren en groeien terwijl ze plezier hebben. Ook voor de allerkleinsten! De kerstvakantie is het perfecte moment om te genieten van deze speciale momenten samen.

Ben je op zoek naar een unieke manier om de kerstvakantie te vieren? Bezoek dan Ballorig voor een dag vol spel en avontuur. Koop nu een ticket bij jouw favoriete locatie!

 

BelgiumGerman