Kerst uitje familie? Ontdek Ballorig's vakantie deal!

De kerstvakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor quality time met het gezin. Waar kun je beter genieten van een gezellige kerstvakantie dan bij Ballorig? Onze speciale vakantie deal maakt dit feestelijke seizoen nog leuker.

kerst uitje familie

Kerst uitje 1: Spelen bij Ballorig

De hoofdattractie van onze kerstvakantie deal is natuurlijk de mogelijkheid om te spelen in onze binnenspeeltuin. Laat de kinderen zich uitleven op onze speeltoestellen, glijbanen, trampolines en nog veel meer. Terwijl de kindjes spelen met leeftijdsgenootjes, kunnen de volwassenen ontspannen en genieten van een kopje koffie, thee of warme chocolademelk in ons comfortabele restaurant.

Gebruik maken tijdens de kerstvakantie van de Ballorig vakantiedeal is natuurlijk het aller leukste uitje om te doen. Maar tijdens de feestdagen zijn er ook nog andere uitjes die je met je familie kunt doen.

 

 

Kerst uitje 3: Ga schaatsen in de openlucht

Tijdens de kerstvakantie zijn er vaak tijdelijke ijsbanen geopend in steden en dorpen. Het is de perfecte gelegenheid om met je familie de schaatsen onder te binden en rondjes te draaien op het ijs. Of je nu ervaren schaatsers bent of het voor het eerst probeert, schaatsen is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Bovendien geeft schaatsen in de buitenlucht je dat echte wintergevoel.

Kerstvakantie activiteit met de kleintjes

Wil je nu echt het allerleukste dagje uit? Ga dan naar Ballorig! We weten dat de kleintjes ook van de kerstvakantie willen genieten. Daarom hebben we bij Ballorig speciale voorzieningen voor peuters en kleuters. Ze kunnen veilig spelen in hun eigen speelruimte, met zachte matten en leuke speeltoestellen die speciaal voor hen zijn ontworpen. Ook tijdens de kerstvakantie zorgen we voor een plezierige ervaring voor de allerkleinsten.

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je kinderen?

Bij Ballorig begrijpen we dat de feestdagen draaien om het geven van cadeaus en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom hebben we een speciale Ballorig Kerst cadeautips pagina samengesteld met geweldige ideeën voor geschenken die de feestvreugde naar een hoger niveau tillen. 

Of je nu op zoek bent naar een rittenkaart voor onbeperkt speelplezier, een leuk themafeestje, of een Ballorig cadeaubon zodat kinderen zelf kunnen kiezen, we hebben voor elk kindje wat wils.

kerst uitje familie

BelgiumGerman