De leukste kinderactiviteit van Drenthe

Volgens veel kinderen (maar ook veel ouders) is Ballorig de leukste kinderactiviteit van Drenthe. Waarom? De kinderen kunnen in onze speeltuinen al hun energie kwijt en ze kunnen nieuwe vriendjes of vriendinnetjes maken. Ouders kunnen zich juist even lekker terugtrekken in de horecagelegenheid en in een boek duiken. De binnenspeeltuinen van Ballorig zijn ook ideaal wanneer het weer wat minder is. Bij ons binnen is het namelijk altijd droog.

Kinderactiviteiten Drenthe: twee Ballorig vestigingen

Ballorig heeft twee vestigingen in Drenthe, namelijk één in Assen en één in Emmen. Wanneer jullie dus op zoek zijn naar leuke kinderactiviteiten in Drenthe is er altijd wel een Ballorig vestiging in de buurt.

Kinderactiviteiten Drenthe

Ballorig Emmen

Ook Ballorig Emmen is een populaire kinderactiviteit in Drenthe. Laat de kinderen zich uitleven in deze binnenspeeltuin. Ze maken hier snel nieuwe vriendjes of vriendinnetjes en werken spelenderwijs aan hun motoriek. Ook hier kan je heerlijk eten en drinken in ons restaurant.

Ballorig Emmen biedt een uitgebreid scala aan speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Van de avontuurlijke Labyrinths, trampolines en glijbanen tot de bouwhoek en ballenbak, er is voor ieder wat wils. 

De kleintjes kunnen hun energie kwijt in de peuterhoek, terwijl de grotere kinderen zich kunnen uitleven op de Power Tower en Magic Wall. Ook zijn er spelletjes zoals airhockey en een grijpautomaat om de uitdaging compleet te maken. Ballorig Emmen is de ideale plek voor urenlang speelplezier en avontuur voor het hele gezin.

Kinderactiviteiten Drenthe

Kinderactiviteiten Emmen voor een kinderfeestje

Voor leuke kinderactiviteiten in Emmen moet je bij Ballorig Emmen aankloppen. Ballorig Emmen is een hele leuke activiteit voor een kinderfeestje in Emmen. Ook hier kies je uit een Ballorig-feestje, het Ballorig knalfeest of het Ballorig droomfeest. Met één van deze thema’s weet je zeker dat het een geslaagd kinderfeestje wordt. 

Bij Ballorig kun je jouw kinderfeestje nog specialer maken met onze handige add-ons. Kies uit verschillende opties om het feestje compleet te maken. Voor de volwassenen hebben we volwassen pakketten met consumpties en lekkernijen, zodat ook zij kunnen genieten. Voor de kindjes zijn er leuke extra’s zoals het versieren van cake, snoepzakjes en verfrissende ijsjes. Je kunt zelfs een heerlijke slagroomtaart bestellen om het feestje echt feestelijk af te sluiten. 

Alles wordt door ons geregeld, dus hoef jij hier niet druk mee te zijn. Ideaal toch?

Wat te doen met kinderen in Drenthe

Daar is natuurlijk maar één antwoord op: een dagje naar Ballorig! Of het nu voor een dagje uit is of voor een kinderfeestje. Ballorig is altijd een leuk idee. Met onze binnenspeeltuinen in Assen en Emmen is er altijd wel een leuke kinderactiviteit in Drenthe te beleven, ook wanneer het wat minder weer is.

We hopen je snel in een van onze vestigingen te mogen verwelkomen. Neem de kinderen én een goed boek mee, dan weten we zeker dat jullie een hartstikke leuke dag tegemoet gaan. Tot snel.

BelgiumGerman