Een Ballorig kinderfeestje voor een 6-jarige in Brabant

Je zoon of dochter wil een kinderfeestje geven omdat hij/zij 6 jaar oud wordt, maar je hebt nog geen ideeën? Bij Ballorig ben je aan het juiste adres. Wij zijn de expert op het gebied van kinderfeestjes. Lees in dit blog waar kinderen heerlijk kunnen spelen, bewegen en plezier maken. Ideeën voor kinderfeestje voor 6-jarige waar niets hoeft worden opgeruimd en de kinderen de tijd van hun leven hebben.

Bij Ballorig kun je het perfecte kinderfeestje voor een 6-jarige vieren. Een speelparadijs waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen en met vrolijke gezichten weer thuiskomen. En waar volwassenen gratis naar binnen mogen. Bij Ballorig vind je allerlei verschillende soorten attracties waar je kan klimmen, rennen of lekker op een trampoline kan springen. Het heeft alles om het kinderfeestje van de 6-jarige onvergetelijk te maken. De speeltoestellen zitten ook vol met uitdagingen voor 6-jarige kinderen. Bijvoorbeeld een grote hindernisbaan, probeer daar maar eens doorheen te komen.

Zo kunnen de vriendjes en vriendinnetjes elkaar lekker uitdagen en samen plezier beleven.

Kinderfeestje 6 jaar

Ideeën voor kinderfeestje 6 jaar oud: themafeestje

Voor een kinderfeestje voor 6-jarige kan het lastig zijn om ideeën te vinden. Zo zou je bijvoorbeeld een themafeestje kunnen organiseren. De Ballorig speeltuinen lenen zich perfect voor een themafeestje en zijn een gegarandeerd succes onder kinderen. Ballorig biedt namelijk twee soorten themafeesten: het stoere piratenfeest en een prachtig prinsessenfeest.

Bij een kinderfeestje voor 6 jaar oud met een piratenthema kan je als stoere piraat door het speelparadijs rennen! 

Na het spelen krijgt iedereen wat lekkers. Benieuwd waarom dit voor een kinderfeestje voor 6-jarige een leuk idee is?

  • Je krijgt een eigen feesttafel waar alle piraten aan kunnen schuiven. Inclusief schmink en een ooglapje om van iedereen een echte piraat te maken.
  • De jarige piraat wordt in het zonnetje gezet met een liedje en een cadeautje
  • Er kan heerlijk worden gespeeld in het speelparadijs
  • Iedereen krijgt wat te smullen aan tafel en je krijgt onbeperkt limonade
  • Aan het eind mag iedereen grabbelen in de grabbelton. Wie weet vindt één van de piraten wel de ‘schat’.😉 

Bij het prinsessenfeestje kan dit ook. Dan krijg je de schmink die bij een echte prinses hoort. Ook krijgt iedereen een prachtige tiara. Zo zijn jij en al je vrienden de mooiste prinsessen van het speelparadijs.

De prijzen voor deze stoere en leuke themafeesten verschillen per locatie. Het themafeest kan niet bij iedere Ballorig in Brabant. Let dus goed op waar je het kinderfeestje geeft voor de 6-jarige om teleurstelling te voorkomen. 

Idee: kinderfeestjes voor 6 jaar oud in Den Bosch

Ballorig Den Bosch heeft alle toparrangementen en themafeestjes die zijn genoemd in hun aanbod. Hier kan je dus een echt knalfeest maken van het kinderfeestje. Ballorig Den Bosch heeft voor de 6-jarige talloze glijbanen, trampolines en uitdagende klimtoestellen.

Het speelparadijs in Den Bosch heeft daarbij nog extra arrangementen voor een kinderfeestje. Deze is niet alleen gericht op kinderen maar ook op volwassenen.

Voor het stoere piraten- of schattige prinsessenfeest betaal je €17,25 per kind. Maak je kinderfeestje nog leuker met supermooie Ballorig sokken en een heerlijke slagroomtaart die je natuurlijk kan bijkopen als extraatje.

Kinderfeestje ideeën in het speelparadijs in Veldhoven

Het idee bij een kinderfeestje voor de 6-jarige in het speelparadijs in Veldhoven is net wat anders dan bij de andere vestigingen. Zo heeft Veldhoven namelijk het arrangement ‘Smulfeest’.

Hier kunnen de kinderen na ontvangst een leuke cake versieren op de manier hoe zij dat willen. Vervolgens is er alle tijd om onbeperkt te spelen in onze toestellen. 

De kinderen krijgen de hele dag genoeg te drinken en te eten. Daar hoort ook een heerlijk verkoelend waterijsje bij. En de jarige boft nog meer. Die krijgt een cadeautje en mag zijn of haar verfhandje op de muur zetten bij Ballorig in Veldhoven. Het Smulfeest arrangement is al beschikbaar vanaf €14.95 per kind. 

Bij Ballorig Veldhoven kunnen ze heerlijk smikkelen en smullen naast het spelen.

Het speelparadijs in Tilburg voor je kinderfeest

Tilburg is de derde vestiging van Ballorig in Brabant waar met enorm veel plezier kinderfeestjes worden gevierd. In Tilburg is er ook een breed assortiment aan kinderfeestjes. 

Ballorig Tilburg heeft fantastische trampolines. Hier kunnen de kinderen eindeloos op springen en zelfs salto’s maken. Een grote ballenbak waar de kinderen lekker in kunnen springen en bijna in kunnen zwemmen. En natuurlijk de stoere, uitdagende klimtoestellen waar de kinderen hun klimtechnieken pas echt kunnen testen en laten zien.

Actief kinderfeestje 6 jaar

Het ideale kinderfeest voor volwassenen

Mocht jij degene zijn die meegaat met het kinderfeest van een 6-jarig kind is er ook goed nieuws. Zoals eerder gezegd zorgt Ballorig voor iedereen. 

Zo hoeven volwassenen geen kaartje te halen om binnen te komen. Ook zijn er leuke arrangementen mogelijk met eten en drinken. Maar dat is niet het enige.

Er is genoeg ruimte voor ontspanning. De meeste Ballorig vestigingen beschikken over een restaurant voor een heerlijk drankje en hapje eten. Even weg uit de drukte van het kinderfeestje kan af en toe wel zo lekker zijn.

Om iedereen lekker hun gang te laten gaan is er gratis WiFi. De kinderen vermaken zich toch wel in het speelparadijs.

En natuurlijk, misschien wel het belangrijkste, de rommel hoeft niet worden opgeruimd. Kijk toe en laat het lekker staan. Wij zorgen ervoor dat het netjes wordt opgeruimd! Dan kan jij er weer voor zorgen dat de kinderen thuiskomen 😉.

Kinderfeestje 6 jaar: ideeën genoeg

Er zijn genoeg ideeën voor kinderfeestjes, 6 jaar oude kinderen kunnen hier een perfecte dag krijgen. Zo kunnen ze heerlijk rennen, springen, klimmen en vooral heel veel plezier maken in het speelparadijs.

De kinderen kunnen spelen tot sluitingstijd. Met genoeg keuze uit verschillende arrangementen zodat de kinderen zich geen minuut vervelen. Zo kunnen de kinderen op het kinderfeestje stoere piraten of prachtige prinsessen worden in Ballorig

Mocht je te oud zijn om in de speeltuin te spelen, kom dan lekker gratis binnen en ruim vooral niks op. Dat doen wij voor jullie zodat de kinderen onbezorgd kunnen spelen en jij onbezorgd kan zitten met een koffie of iets anders lekkers.

Als je op zoek bent naar een uniek kinderfeestje, maar niet in Brabant wilt blijven en het niet alleen voor kinderen van 6 jaar oud hoeft te zijn, dan hebben we goed nieuws. Onze andere vestigingen bieden ook talloze leuke ideeën om het perfecte kinderfeest te organiseren. Dus neem snel een kijkje en ontdek de mogelijkheden die wij bieden. Bekijk hier al onze Ballorig vestigingen.

 

BelgiumGerman