Prinsessenfeestje vieren bij Ballorig

Het leukste prinsessenfeestje vier je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij Ballorig. Speciaal voor jouw dag toveren wij de leukste binnenspeeltuin van Nederland om tot jouw prinsessenfeest! Als ware prinses ontvang je jouw eigen versierde verjaardagstafel en kan er de hele dag gespeeld worden. Gegarandeerd plezier voor de kids, lekker makkelijk en geen troep. Organiseer snel jouw prinsessenfeestje!

Het kinderfeestje van het jaar

Wil jij het prinsessenfeest van het jaar organiseren? Kom dan als ware prinses naar een Ballorig bij jou in de buurt! In de leukste indoor speeltuin van Nederland kunnen kinderen renne, spelen en plezier maken tot ze erbij neer vallen!

Terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben kun je als ouder lekker ontspannen en bijkletsen. Ideaal toch?De gevarieerde speeltoestellen van Ballorig zorgen altijd voor blije kindergezichtjes in de speeltuin!

Als je een prinsessenfeestje laat organiseren door Ballorig zorgen wij voor een versierde verjaarstafel, krijgt de jarige prinses een cadeautje en natuurlijk is er drinken en wat lekkers voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Zo heb jij thuis geen gedoe met het feestje, en voelt jouw prinses zich echt jarig bij een prinsessenfeest in een van onze speeltuinen.

Vier jouw feestje als een ware prinses

Wij willen dat jouw feestje als jarige prinses perfect is. Hieronder kun je zien wat je als jarige kunt verwachten met prinsessenfeestjes bij Ballorig.

Jouw eigen versierde prinsessentafel

Ballorig kinderfeest
Ballorig kinderfeest

De jarige prinses in het zonnetje met een cadeautje

Rennen, spelen, klimmen en klauteren tot sluitingstijd.

Ballorig kinderfeest
Ballorig kinderfeest

Smullen aan tafel met een hapje en een drankje

Vier jouw prinsessenfeest bij een van onderstaande vestigingen of kom naar jouw favoriete vestiging in de buurt voor een van onze andere kinderfeestjes.

Prinsessenfeest

Voel je een echte prinses
  • Eigen tafel met prinsessenversiering
  • Cadeautje voor de jarige prinses
  • Spelen en plezier hebben tot je erbij neervalt
  • Onbeperkt limonade & wat lekkers te eten
  • Een cadeautje voor iedereen uit de grabbelton
V.a. €16,50 per kind
prinsessenfeest

Reserveer jouw prinsessenfeest

Een feestje bij Ballorig is perfect voor ouders en prinsessen. Reserveer direct!

Alle voordelen op een rij
  • De kids kunnen de hele dag spelen, vermaak gegarandeerd
  • Jij kan rustig ontspannen en bijkletsen met andere ouders
  • Je hoeft niks op te ruimen
overdekte speeltuin

Een feestje vieren in jouw favoriete vestiging

Een verjaardagsfeestje vier je natuurlijk bij Ballorig! Helaas bieden niet al onze vestigingen het prinsessen thema aan. Kies jouw favoriete vestiging en bekijk het aanbod bij jou in de buurt!

BelgiumGerman