Lelystad

Ballorig, een feest om te spelen!

Tijd voor feest 1

Tijd voor feest

samen spelen, zingen en smullen

Het allerleukste kinderfeestje... 2

Het allerleukste kinderfeestje...

vier je bij Ballorig

Iets te vieren? 3

Iets te vieren?

Kom langs met al je vrienden!

Kinderfeestje in Lelystad

Het leukste kinderfeestje in Lelystad vier je natuurlijk bij Ballorig!

Ben jij al voorbereid op de volgende verjaardag? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om thuis een feestje voor je kind te geven en een paar vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen. Maar wist je dat je ook een feestje bij Ballorig kunt geven? Onze indoor speeltuin is dé plek voor kinderfeesten. Laat de kinderen zich volledig uitleven in ons speelparadijs in Lelystad! Kinderen tot 12 jaar kunnen hier de hele dag spelen tot sluitingstijd. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit voor een dag! Ontdek al onze mogelijkheden en kom bij ons in Lelystad een kinderfeestje vieren.

Zie je welke partijen wij bij Lelystad aanbieden en vanaf hoeveel kinderen je dit partij kunt reserveren. Al onze feestjes zijn uit te met leuke extra's.

Let op! Bij reservering van het feest moet direct 50% worden aanbetaald. Zonder deze aanbetaling je ontvangt bevestigingmail en is het feest ook niet gereserveerd.

 

Alle kinderfeestjes bij Ballorig Lelystad

Niets is zo leuk als een uniek kinderfeestje. Bij Ballorig Lelystad heb je een hoop opties waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar een themafeestje, zoals een piratenfeest of prinsessenfeest. De verschillen tussen de feestjes zitten hem onder andere in het thema en het eten waar je tussen kunt kiezen. Laat de kinderen genieten van onze indoor speeltuin, terwijl de ouders zich lekker terugtrekken in ons horecagedeelte. Bekijk hieronder alle mogelijke thema kinderfeesten in Lelystad:

Kom je een onvergetelijk feestje vieren?

Lees nog even dit

Ballorig is er voor de kinderen, ouders en begeleiders betalen daarom geen entree. Om een kinderfeest in Lelystad te reserveren is een aanbetaling nodig van 50%. Zonder aanbetaling is het feestje niet bevestigd - en ontvang je ook geen bevestigingsmail. Zorg dus dat je deze aanbetaling afrondt.

Wil je onbeperkt gebruik kunnen maken van ons speelparadijs in Lelystad? Bekijk dan ook eens ons jaarabonnement voor slechts €8,- per maand.

Ook niet te vergeten: sokken zijn tijdens het spelen verplicht! Dit is vanwege hygiëne en veiligheid. Een tip van ons, neem anti-slip sokken mee voor al het klimmen en klauteren. Voor vragen of meer informatie, kan er altijd contact met ons worden opgenomen. Bel gerust met vragen over onze kinderfeestjes in Lelystad!

Wist je dat wij ook anti-slip sokken verkopen in onze vestiging?

Top