Lelystad

Ballorig, een feest om te spelen!

Onbeperkt spelen bij Ballorig? 1

Onbeperkt spelen bij Ballorig?

Dat kan met het Jaarabonnement

Het Jaarabonnement 2

Het Jaarabonnement

Het hele jaar door spelen bij Ballorig

Spelen en ontdekken doe 3

Spelen en ontdekken doe

..je bij Ballorig

Jaarabonnement

Het Ballorig Lelystad jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote binnenspeeltuin. Voor slechts €96,- per jaar, per kind kunt u onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft.

Met een jaarabonnement voor Ballorig Lelystad kunt u het hele jaar komen spelen in onze prachtige binnenspeeltuin. Voor slechts €96,- per jaar (dat is omgerekend maar €8,- per maand!), per kind kunt u onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft. Wilt u een abonnement afsluiten? Wat leuk! Geef bij de kassa bij de entree aan dat u een jaarabonnement wilt afsluiten. U ontvangt dan een inschrijfformulier welke u direct kunt invullen. Na het invullen en het voldoen van de betaling (u dient het volledige bedrag in één keer te voldoen) ontvangt u de abonnementspas (per kind). Hierop komen in het systeem de gegevens en foto te staan. Let op! U ontvangt de abonnentspas in bruikleen. Naast de aanschaf van het jaarabonnement (€96,- per kind) betaalt u dus ook borg voor de pas (€5,- per kind). Dit komt neer op een aanschafprijs van €101,- per kind.


Wilt u meer informatie over het jaarabonnement? Stuur ons een mail via lelystad@ballorig.nl of bel naar (0320) 230574.

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen:

Is het Ballorig jaarabonnement persoonsgebonden?
Ja, de Ballorig Jaarkaart is persoonsgebonden.

Kan ik met mijn jaarabonnement alle Ballorig vestigingen bezoeken?
Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt het jaarabonnement alleen gebruiken bij de vestiging waar deze is aangeschaft.

Wat kost een Ballorig jaarabonnement?
Een jaarabonnement kost € 96,00 per jaar. Enkele vestigingen bieden ook de mogelijkheid van een maandelijkse betaling van € 8,00 per maand, te betalingen via automatische incasso.

Kan ik als jaarabonnementshouder gebruik maken van acties m.b.t. de toegangsprijs?
Acties met betrekking tot de toegangsprijs zijn altijd uitgesloten voor jaarabonnementshouders, tenzij anders wordt aangegeven. Het jaarabonnement is immers al heel voordelig.

Kan ik een extra pas aanschaffen voor mijn kind?

Ja dat kan. Meld verlies, beschadiging of diefstal van het abonnementspasje altijd bij Ballorig om eventueel misbruik te voorkomen. Een nieuwe pas wordt dan opnieuw verstrekt tegen € 5,00 administratiekosten.

Kan ik zonder pas spelen bij Ballorig?
Dit is helaas niet mogelijk. De toegang tot Ballorig wordt alleen verschaft indien de abonnee de abonnementspas bij zich heeft.

Voor hoelang sluit ik de Ballorig Jaarabonnement af?
Voor elk nieuw abonnement geldt een verplichte afname van 12 maanden. Na deze 12 maanden ontvangt u een mail met daarin de mogelijkheid om uw jaarabonnement opnieuw een jaar af te sluiten.

Hoe kan ik mijn jaarbonnement beëindigen?
Je kunt het abonnement schriftelijk opzeggen. Stuur je opzegging naar Ballorig, naar het postadres van de vestiging waar het abonnement is afgesloten of per mail naar het emailadres van de vestiging. Hier vind je de adresgegevens van jouw Ballorig vestiging. 

Na de eerste 12 maanden kan je maandelijks opzeggen.

Kan ik de Ballorig Jaarabonnement als cadeau geven?
Dat is een leuk idee en uiteraard is dit geen probleem! In onze vestiging reken je de jaarkaart af. De foto van het kindje, die de jaarkaart cadeau krijgt, wordt bij het eerste bezoek gemaakt.

Worden mijn gegevens verstrekt aan derden?
Nee. Geef een kopie van uw legitimatiebewijs (volwassene) en een kopie van de bankpas van de rekening waarvan geïncasseerd gaat worden. Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen. Er wordt een foto gemaakt van de abonnee die digitaal aan het desbetreffende abonnement wordt gekoppeld ter herkenning en controle.

Kan ik met een betaalachterstand komen spelen?
Nee. Zolang je betaling niet is verwerkt in onze administratie is het abonnement ongeldig.

Heb ik recht op compensatie in het geval van een wereldwijde pandemie, epidemie e.a.?
Nee, het abonnement wordt in dat geval niet verlengd dan wel gecompenseerd.

Top