Indoor soccer

Het basisconcept van indoor soccer is een voetbalspel op kunstgras.

Maar er is meer mogelijk:

 • Indoor Soccerfeest
 • BubbelBal feest
 • BubbelBal voor volwassenen

Bekijk alle feestjes op de feestpagina van Ballorig Nieuw Bergen

Indoor soccer

Het basisconcept van indoor soccer is een voetbalspel op kunstgras, waarbij lichamelijk contact verboden is. Hierdoor wordt het blessure-risico verlaagd en zodoende is het voor alle leeftijdsgroepen geschikt. De spelregels zijn tot een minimum beperkt om de speelsnelheid te bevorderen.

BubbelBal voor volwassenen!
 • Op zoek naar een leuke activiteit samen met vrienden, familie of andere groepen? Kom dan Bubbel Bal spelen op de indoor voetbal velden bij Ballorig Nieuw Bergen! BubbelBal is uitdagend, spannend, maar vooral heel erg leuk. Het gehele spel zal worden begeleidt door een scheidsrechter. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

Technische gegevens

De afmeting van een indoor soccerveld is 30 x 15 meter. Het veld is rondom voorzien van een 1 meter hoge boarding en een netconstructie aan de zij- en bovenkant. Hierdoor blijft de bal continue in het spel en is er nooit sprake van 'over de lijn', buitenspel etc. Het doel is 4 meter breed en staat met de voorzijde op de doellijn; het doel staat dus buiten de boarding.

Spelregels indoor soccer
 • Een team bestaat uit 5 spelers (met kleinere kinderen 6 of 7 spelers), waarvan 1 keeper. Door het zeer actieve spel zal in de regel worden gespeeld met een team van 5 (of 6)
  personen, met minimaal 2 wisselspelers.
 • Een spelerswisseling gaat volgens het 'vliegende-wissel-principe'.
 • De ingang van het veld is door de deur aan de zijkant van het doel.
 • Het spel kent geen ingooi, hoekschop of buitenspel.
 • Het spel wordt alleen onderbroken bij een doelpunt, overtreding of als de doelman de bal in het doelgebied oppakt.
 • Een overtreding buiten het strafschopgebied wordt bestraft met een indirecte vrije trap, die onmiddellijk genomen dient te worden.
 • Overtredingen binnen het strafschopgebied en opzettelijk hands, worden bestraft met een strafschop. Dit dient te gebeuren op een afstand van 7 meter van het doel.

LET OP:
Er moet worden gespeeld met SCHONE (!!!) voetbalschoenen met (vaste) noppen, kunstgras-schoenen of hockeyschoenen met kleine nopjes.


DUS NIET MET VOETBALSCHOENEN MET STALEN NOPPEN (PINNEN).

Indoor soccer tarieven en openingstijden
 • maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
 • zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur

 Tarieven: 1 uur huren = 35 euro / 2 uur huren = 70 euro etc.

Reserveren kan door een e-mail te sturen naar nieuwbergen@ballorig.nl of te bellen naar Tel +31 (0)485-342650. Wij zullen reageren met een passende prijs.

Bij binnenkomst kan je je melden bij de balie. Vervolgens zul je naar de kleedkamers/ zaal worden gebracht. Hesje zijn te huur voor 0,75 Euro per hesje. Voor ballen vragen we een borg in de vorm van een sleutel, ID kaart of rijbewijs. Water/ drankjes kan vooraf en/of bij binnenkomst besteld worden. Hetzelfde geldt voor eten, candybars e.d.


Ook zeer geschikt voor o.a. bedrijfsuitjes, vriendencompetities en kinderfeestjes! Maar natuurlijk ook beschikbaar voor vrije verhuur, voor wie het maar wil. Indoor SOCCER IS VOOR JONG EN OUD!

Wist je dat we ook een speciaal indoor soccer verjaardagspartijtje hebben?
Top