Feestelijke opening Ballorig Veenendaal

Feestelijke opening Ballorig Veenendaal

Binnenspeeltuin Ballorig opent op zaterdag 8 september officieel de deuren van haar gloednieuwe vestiging in Veenendaal. Eerder werd al bekend dat Ballorig de voormalige locatie van De Schatkids had overgenomen.

De nieuwe vestiging in Veenendaal beschikt over 1500m2 aan speelplezier. Het interieur van de Schatkids en de populaire monorails zijn behouden gebleven. Kinderen kunnen zich dus nog steeds uitleven op hun favoriete speeltoestellen. Daarnaast zijn er afwisselende activiteiten, waaronder DansJeFit en het vieren van verjaardagsfeestjes.

Ballorig opende in 1996 haar allereerste vestiging in Almere. Inmiddels telt de marktleider op het gebied van speelparadijzen meer dan veertig vestigingen verspreid over Nederland, België en Duitsland. De locatie in Veenendaal is de 41e vestiging.

De nieuwe vestiging wordt op zaterdag 8 september om 13:00 uur op feestelijke wijze geopend voor het publiek. Ballorig-mascotte Chat zal de vestiging officieel openen door een lintje door te knippen. Natuurlijk is er kinderchampagne en een echte dansworkshop om het feest compleet te maken. Daarnaast kunnen bezoekers van 8 september t/m 7 oktober gebruik maken van een speciale openingsactie: een jaarabonnement kost dan slechts €70,- i.p.v. van €84.- euro.

Gasten kunnen zich voor het openingsevent aanmelden via de event-pagina op Facebook.

Top