Over Ballorig

Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Bij de overdekte binnen speeltuinen van Ballorig kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar terecht voor het leukste dagje uit, een kinderfeestje of schoolreisje. Omdat ons kinderspeelparadijs speciaal voor kinderen is, hebben ouders en begeleiders gratis toegang.

In 1996 was Ballorig het eerste speelparadijs in ons land. Tegenwoordig kun je ons door het hele land vinden met tientallen vestigingen in Nederland en zelfs vestigingen in Duitsland en België! Zo is er altijd een Ballorig bij jou in de buurt.

Spelenderwijs leren

Bij Ballorig streven we ernaar om een laagdrempelige, veilige en inspirerende omgeving te zijn waar kinderen onbezorgd, gezond en spelenderwijs hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Hierbij letten we er op dat zowel de fysieke, cognitieve, motorische en sociale vaardigheden van kinderen gestimuleerd worden in ons speelparadijs. Onze speeltoestellen zijn speciaal ontwikkeld om de fysieke en motorische ontwikkeling bij peuters, kleuters en oudere kinderen te stimuleren. 

 

Spelen in een veilige omgeving

Wij streven in onze binnenspeeltuinen continu naar een veilige en schone speelomgeving.  Zo worden alle speeltoestellen dagelijks en periodiek gecontroleerd op verschillende veiligheidsaspecten. 

In verband met de hygiëne en veiligheid is het verplicht om sokken te dragen tijdens het spelen. Ballorig verkoopt ook speciale Chat sokken met antislip zolen! Klik hier om onze sokken te bekijken. Daarnaast wordt ieder speelparadijs dagelijks schoongemaakt. Wist je dat we voor de ballenbak zelfs een echte ballenwasmachine hebben?

Een verantwoorde start

Naast verantwoord spelen in een veilige omgeving kunnen kinderen bij Ballorig kiezen voor verantwoord eten. Je kunt natuurlijk kiezen voor een feestmaal zoals een patatje, maar er worden ook volop gezonde opties aangeboden zoals suikervrije limonade, snoep groenten en suikervrij snoep. 

Daarnaast houden we rekening met verschillende allergieën en voedingswensen zoals halal producten. Zo willen we iedereen welkom laten voelen om op een verantwoorde manier te genieten van een uitje in onze binnenspeeltuin. 

Het uitje bij goed en slecht weer

Alle indoor speeltuinen van Ballorig zijn overdekt, waardoor je ook met slecht weer onbezorgd bij ons kunt blijven spelen. Kom gezellig langs om te spelen of boek last-minute je kinderfeestje of schoolreisje om. 

Tijdens het binnenspelen is het aan te raden om de kinderen luchtig te kleden. Door het springen, klimmen en klauteren krijgen ze het vanzelf warm!

Bij mooi weer houden we rekening met de hoge temperaturen. Bij een aantal vestigingen kun je ook heerlijk buiten zitten en spelen. Voor de binnenspeeltuin hanteren we vanaf 25 graden aangepaste openingstijden om het spelen voor iedereen leuk te houden. Voor actuele aanpassingen bij mooi weer kun je het beste de vestigingsinformatie in de gaten houden. 

Wil je meer weten over Ballorig? Lees hier meer over: 

 

  uitje peuters

  Heb je nog vragen?

  Bij vragen kun je gerust contact met ons opnemen! We proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen.
  Voor een specifieke vraag gericht aan één van onze vestigingen kun je het beste direct contact opnemen met één van onze locaties.

   BelgiumGerman