Speeltuin? Peuters spelen bij Ballorig

Ballorig is dé perfecte speeltuin voor peuters! Peuters kunnen bij ons op een veilige manier spelen en op ontdekking gaan. Onze indoor speeltuin biedt een aparte speelruimte aan die geschikt is voor de jongste kinderen tot 4 jaar. Hier kunnen de kleintjes spelen en ontdekken op een veilige manier.

Tijdens het spelen en ontdekken ontwikkelen peuters zich ongelofelijk snel. Bij de speeltuin voor peuters werken de kids aan hun motorische en sociale ontwikkeling! Ook maken ze bij Ballorig nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Kom je met jouw peuter langs in ons speelparadijs om gebruik te maken van het peuterochtend tarief? Je hoeft vooraf niet te reserveren voor onze peuterochtenden. Jullie kunnen de hele dag komen spelen als jullie voor 11:30 uur binnen zijn in ons speelparadijs.* Ontdek de mogelijkheden in de speeltuin voor peuters: Ballorig!

*De prijzen en voorwaarden van onze peuterochtenden en -uitjes kunnen per vestiging verschillen. Raadpleeg altijd de specifieke locatie voor actuele prijzen en voorwaarden.

Speciaal voor peuters tot 4 jaar

Voor de jongste kinderen biedt Ballorig speciale prijzen en arrangementen aan. Zo kun je voordelig spelen in onze speeltuin met leeftijdsgenootjes. Ouders en begeleiding mogen altijd gratis mee naar binnen!

Voor onze peuterochtenden hoef je niet vooraf te reserveren. Ben je tijdig aanwezig, dan betaal je met jouw kleintje automatisch het speciale peutertarief. Voor onze peuter uitjes kun je vooraf het beste contact opnemen met de specifieke vestiging.

Het leukste van spelen bij Ballorig is dat de speeltuin ontdekt kan worden op een veilige manier. De ruimte is afgescheiden van de reguliere speelhal. Hier worden de kleintjes niet onder de voet gelopen door oudere kinderen. De overzichtelijke speelruimte is ook eenvoudig in de gaten houden.

*De prijzen van onze peuterochtenden en -uitjes kunnen per vestiging verschillen. Raadpleeg altijd de specifieke locatie voor actuele prijzen en voorwaarden.

Peuteruitje

Een dag vol plezier
 • Spelen tot 12:00 uur
 • Voor peuterspeelzalen & kinderdagverblijven
 • Groepen vanaf 15 peuters
 • Uit te breiden met diverse extra's
V.a. 5,50 per kind
Peuter uitje 3

Peuterochtend

Een ochtend vol plezier
 • Voor 11:30 uur binnen komen = hele dag spelen *Verschilt per vestiging
 • Speciaal speelparadijs voor de allerkleinsten
 • Iedere doordeweekse ochtend (m.u.v. vakanties & feestdagen)
 • Speciaal tarief voor peuters
V.a. 5,50 per peuter
peuterochtend

Peuter 6-rittenkaart

Een ochtend vol plezier
 • Voordelig spelen voor kindjes t/m 3 jaar
 • Voor 11:30 binnen komen = hele dag spelen
 • Alleen geldig in de vestiging van aanschaf
 • Iedere doordeweekse ochtend (m.u.v. vakanties & feestdagen)
 • Gratis toegang voor begeleiders
V.a. 27,50
Activiteiten voor kinderen

Vind een speeltuin voor peuters bij jou in de buurt!

In alle vestigingen van Ballorig vind je de peuterspeeltuin. In de afgeschermde speelruimte kunnen de kids op een veilige manier spelen en ontdekken. Ze worden hier niet onder de voet gelopen door andere spelende kinderen!

Iedere peuterspeeltuin heeft één centrale toegang, waardoor je de kids goed in de gaten kunt houden. Daarbij zijn alle speeltoestellen van Ballorig gemaakt om de motorische ontwikkeling van peuters te stimuleren! Zo kunnen de kleintjes op een verantwoorde en veilige manier spelen en ontwikkelen.

Peuters leren ongelofelijk snel. Naast de motorische ontwikkeling werken kinderen in onze speeltuin ook aan hun sociale ontwikkeling. Dit doen ze samen met leeftijdsgenootjes. De kids leren om samen te spelen en maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Met tientallen vestigingen door het hele land is er altijd een Ballorig speeltuin in de buurt. Bekijk snel jouw favoriete vestiging!

Kom met je peuter naar onze binnenspeeltuin!

Kom jij ook spelen bij een Ballorig binnenspeeltuin voor peuters? Kies je favoriete vestiging en kom langs!

Voor onze peuterochtenden hoef je niet te reserveren. Het speciale peutertarief kun je direct bij de kassa betalen in de vestiging. Voor het reserveren van een peuteruitje kun je contact opnemen met een specifieke vestiging.

Het is ook mogelijk om de verjaardag van je kind te vieren samen met andere peuters. Ballorig biedt speciale kinderfeestjes die ook geschikt zijn voor de allerkleinsten.

Bij deze feestjes kunnen de kids zich uitleven in verschillende thema’s. Beleef bijvoorbeeld een dag als piraat of prinses! Het aanbod in thema’s verschilt per vestiging.

Nog een keer de voordelen op een rij:
 • Spelen tot 12:00 uur
 • Overzichtelijke & veilige speelruimte met één toegang tot de speeltuin
 • Gratis toegang voor ouders en begeleiding
Peuters binnenspeeltuin

Kies je favoriete Ballorig vestiging met peuterspeeltuin

Kies hieronder je favoriete speeltuin met peuter arrangement in de buurt en kom langs!

BelgiumGerman