Speeltuin? Peuters spelen in Ballorig

Ballorig is dé perfecte speeltuin voor peuters! Alle kinderen kunnen bij ons komen spelen en op ontdekking gaan in een veilige omgeving. Onze indoor speeltuin biedt namelijk een aparte speelruimte voor de jongste kinderen tot 4 jaar. Hier kunnen de kleinsten onbezonnen en veilig spelen. Kom jij met jouw peuter langs in ons speelparadijs? Je hoeft vooraf niet te reserveren voor onze peuterochtenden. Ontdek de mogelijkheden in de speeltuin voor peuters: Ballorig! 

Vind een peuter speeltuin bij jou in de buurt

In iedere vestiging van Ballorig vind je een aparte peuter speeltuin. In deze overzichtelijke en afgeschermde speelruimtes kunnen de allerkleinsten op een veilige manier spelen, zonder dat ze onder de voet gelopen worden door de grotere kinderen. 

Iedere peuterspeeltuin heeft één centrale toegang, waardoor je je kindje goed in de gaten kunt houden. Daarbij zijn alle speeltoestellen van Ballorig gemaakt om de motorische ontwikkeling van peuters te stimuleren! Zo kunnen alle peuters de speeltuin op een verantwoorde en veilige manier ontdekken en ontwikkelen ze hun zintuigen, motoriek en zelfvertrouwen. 

Met tientallen vestigingen door het hele land is er altijd een Ballorig speeltuin voor peuters bij jou in de buurt! 

Speciaal voor peuters tot 4 jaar

Voor de jongste kinderen biedt peuterspeeltuin Ballorig speciale prijzen en arrangementen. Zo kun je voordelig en op rustige momenten komen spelen in onze speeltuin met kinderen van gelijke leeftijd. Ouders en begeleiding mogen altijd gratis mee naar binnen.

Voor onze peuterochtenden hoef je vooraf niet te reserveren. Ben je tijdig bij de vestiging, dan betaal je met jouw kleintje automatisch het gereduceerde peutertarief. Voor onze speciale peuter uitjes kun je vooraf het beste contact opnemen met de specifieke vestiging.

Het leuke van spelen bij Ballorig is dat de binnenspeeltuin door peuters op een veilige manier ontdekt kan worden, afgescheiden van de grotere kinderen. Ondertussen kun jij de overzichtelijke speelruimte goed in de gaten houden.

*De prijzen van onze peuterochtenden en -uitjes kunnen per vestiging verschillen. Raadpleeg altijd de specifieke locatie voor actuele prijzen en voorwaarden.

Peuteruitje

Een dag vol plezier
 • Spelen tot 12:00 uur
 • Voor peuterspeelzalen & kinderdagverblijven
 • Groepen vanaf 15 peuters
 • Incl. limonade
V.a. €5,50 per kind
Peuter uitje 3

Peuterochtend

Een ochtend vol plezier
 • Voor 12 uur binnen komen = hele dag spelen
 • Speciaal speelparadijs voor de allerkleinsten
 • Iedere doordeweekse ochtend (m.u.v. vakanties & feestdagen)
 • Speciaal tarief voor peuters
V.a. €5,50 per peuter
peuterochtend

Kom naar onze binnenspeeltuin met jouw peuter!

Kom jij ook spelen in een Ballorig binnenspeeltuin voor peuters? Kies je favoriete vestiging en kom langs! Voor onze peuterochtenden hoef je vooraf niet te reserveren. Het gereduceerde tarief kun je direct betalen bij de kassa van de vestiging. Voor het reserveren van een peuteruitje kun je direct contact opnemen met een specifieke vestiging. 

Nog een keer de voordelen op een rij:
 • Voordelig en rustig spelen tot 12.00 uur
 • Overzichtelijke & veilige speelruimte met één toegang tot de speeltuin
 • Gratis toegang voor ouders en begeleiding
binnenspeeltuin peuters

Kies je favoriete Ballorig vestiging met peuterspeeltuin

Kies hieronder jouw favoriete speeltuin met peuter arrangement in de buurt en kom langs!

BelgiumGerman