Uitje met peuter? Kom naar Ballorig

Ballorig is de perfecte locatie voor een uitje met peuter. Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij een overzichtelijke speelhoek waar alle peuters onbezonnen en veilig kunnen spelen. Daarom is onze binnenspeeltuin hét peuter uitje voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en ander grote groepen tot 4 jaar. Wanneer kom jij langs bij Ballorig voor een leuk uitje met jouw groep peuters? 

Plan een peuter uitje bij jou in de buurt

Je kunt bij al onze vestigingen terecht voor een speciaal peuter uitje. Dit groepsarrangement is perfect voor grote groepen vanaf 15 peuters. Daarom is dit uitje favoriet onder vele peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. 

Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij een afgeschermde, veilige speelruimte waar je tijdens het uitje met dreumes of peuter op uit kunt kijken. Via een centrale toegang kan iedereen goed in de gaten gehouden worden.

Zo kan tijdens het dagje uit iedereen op een veilige en verantwoorde manier onze speeltoestellen ontdekken. Deze zijn daarnaast speciaal gemaakt om de motorische ontwikkeling bij peuters te stimuleren. Met binnenspeeltuinen door het hele land is er altijd een Ballorig bij jou in de buurt. Waar plan jij jouw uitje met peuter- of dreumesgroep? 

 

*De prijzen van een peuteruitje kunnen per vestiging verschillen. Raadpleeg de specifieke locatie voor actuele prijzen en voorwaarden!

Onderdeel uitje
  • Spelen tot 12:00 uur
  • Groepen vanaf 15 peuters
  • Begeleiders zijn gratis
  • Overzichtelijke speelruimte
  • Limonade
  • Kinderpatat als afsluiter
peuter uitje 1
Uitje 1
peuter uitje 2
Uitje 2
Peuter uitje 3
Uitje 3

Het perfecte binnen uitje bij slecht weer

Heb jij met jouw peuterspeelzaal of BSO al een uitje gepland, maar wordt het slecht weer? Regen hoeft je bij ons niet tegen te houden! Onze overdekte speeltuin is de perfecte locatie voor een dreumes en peuter uitje met slecht weer. Je kunt tot wel 2 dagen van te voren reserveren door contact op te nemen met een locatie in de buurt. Als het echt last minute is kun je het beste even bellen naar jouw vestiging. Wie weet hebben we nog een plekje! 

Alle voordelen op een rij
  • Spelen tot 12:00 uur
  • Gratis toegang voor begeleiders
  • Veilige, overdekte peuter speeltuin
uitje peuters

Kies je favoriete vestiging voor een dagje uit met peuter

Je kunt ons uitje met peuter reserveren bij jouw favoriete vestiging in de buurt. Kijk voor het actuele aanbod en prijzen van het peuter uitje bij jouw Ballorig! 

BelgiumGerman