Schoolreisje? Beleef plezier bij Ballorig!

Op zoek naar de perfecte locatie voor een geweldig schoolreisje? Kom dan tijdens je schoolreisje langs bij een van de Ballorig speeltuinen! Met tientallen locaties is er altijd wel een Ballorig speeltuin bij jou in de buurt.

Een bezoek aan Ballorig is de perfecte manier om kids te laten genieten van een leuke en leerzame omgeving. Er is genoeg te doen in onze speeltuinen. Van klimmen en klauteren tot het spelen van de leukste spelletjes! Geen kind zal zich vervelen in onze speeltuin.

Een schoolreisje naar Ballorig zorgt gegarandeerd voor plezier voor jong en oud. Zowel kids als de begeleiders genieten van een geweldig schoolreisje!

Ontdek de Ballorig vestigingen bij jou in de buurt en bekijk de mogelijkheden. Hier begint het perfecte schoolreisje.

 

NOTE: inhoud en prijs kan per vestiging verschillen. Kijk op de vestigingspagina van jouw favoriete Ballorig voor de juiste inhoud en prijs.

Ballorig: dé perfecte bestemming voor de leukste schoolreisjes

Wil jij de hele dag lol trappen met je klas? Een schoolreisje naar Ballorig betekent een dag vol plezier voor jong en oud. De begeleiding kan even heerlijk bijpraten en ontspannen, terwijl de kids druk zijn met spelen, klimmen, en klauteren!

Van al dat spelen krijg je natuurlijk ook dorst en trek. We zorgen daarom voor eten en drinken tijdens jouw schoolreisje. De kids kunnen genieten van de lekkerste limonade, en de heerlijkste frietjes. Als afsluiter krijg je nog een lekker ijsje om af te koelen!

Na een lange dag spelen ontstaat er natuurlijk rommel. Maar maak je geen zorgen. We zorgen ervoor dat alles weer spik en span is na jullie reisje!

Met tientallen vestigingen zijn de binnenspeeltuinen van Ballorig altijd in de buurt. Vind jouw favoriete vestiging en plan een reisje in met jouw klas!

Ons arrangement tijdens jouw schoolreisje

De leukste schoolreisjes beleef je bij Ballorig! Als je met je klas een reisje naar Ballorig organiseert, kun je gebruik maken van ons arrangement speciaal voor schoolreisjes. Dit arrangement staat garant voor een onvergetelijke dag met de hele klas!

Ballorig is de perfecte locatie voor een schoolreisje met kinderen van 1 t/m 12 jaar. Ouders en begeleiders krijgen gratis toegang en kunnen bijkletsen in de speelhal of in het restaurant.

Tijdens dit uitje kunnen de kids onbezorgd spelen, klimmen, en rennen samen met vriendjes en vriendinnetjes. En na een dag vol plezier gaan de kids moe en voldaan terug naar huis.

Schoolreisje

Een dag vol plezier
 • Hét schoolreisje voor de basisschool en de BSO
 • Spelen tot sluitingstijd
 • Klassen vanaf 15 kinderen
 • Verschillende pakketten samen te stellen
V.a. 7,75 per kind
Schoolreisje

Peuter uitje

Een dag vol plezier
 • Spelen tot 12:00 uur
 • Groepen vanaf 15 peuters
 • Begeleiders zijn gratis
 • Overzichtelijke speelruimte
V.a. 5,50 per kind
binnenspeeltuin amsterdam

Wanneer kom jij langs met je klas?

Onze binnenspeeltuinen zijn bijna heel het jaar geopend. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar door een reisje te plannen!

Goed of slecht weer. Kinderen en kleuters kunnen bij ons de hele dag samen spelen, springen, klimmen en rennen. En met tientallen locaties is er altijd wel een Ballorig speeltuin bij jou in de buurt.

Terwijl de kinderen met de hele klas genieten van een onvergetelijke dag bij Ballorig, kunnen de begeleiders kunnen genieten van een kopje koffie.

Het leukste schoolreisje gaat naar Ballorig!
 • Je hoeft niks voor te bereiden of op te ruimen!
 • De kinderen kunnen de hele dag spelen
 • Eten en drinken wordt verzorgd
 • Begeleiders kunnen ontspannen en bijkletsen
groepsarrangement lelystad

Boek een schoolreisje bij jouw favoriete vestiging

Goed of slecht weer. In de binnenspeeltuin van Ballorig kun je altijd terecht! En met tientallen vestigingen door het hele land is er altijd wel een Ballorig speeltuin bij jou in de buurt om te spelen.

Klik hier onder op een locatie bij jou in de buurt en neem direct contact op met de vestiging voor een onvergetelijk schoolreisje!

BelgiumGerman