Schoolreisje naar Ballorig

Op zoek naar een bestemming voor een onvergetelijk schoolreisje? Kom met jouw school spelen bij een Ballorig binnenspeeltuin bij jou in de buurt! Schoolreisjes naar Ballorig staan garant voor een onvergetelijke dag zonder zorgen. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt en bekijk de mogelijkheden. Boek een onvergetelijk leuk schoolreisje direct bij jouw favoriete vestiging! 

Ballorig: dé bestemming voor leuke schoolreisjes

Een schoolreisje naar Ballorig betekent een dag vol plezier voor iedereen. Docenten en begeleiders hebben geen omkijken meer naar de kinderen. De hele klas kan lekker spelen tot ze erbij neervallen. De begeleiding kan bijpraten en ontspannen. En na een dag vol plezier, ruimen wij de rotzooi en afwas weer op. 

Zoek een locatie bij jou in de buurt en plan een reisje met jouw basisschool! Dit is het perfecte schoolreisje voor alle groepen van de onder- en middenbouw! Voordeel is ook dat je nooit ver weg hoeft te reizen. We hebben tientallen vestigingen door het hele land!

Ons schoolreis arrangement

Voor leuke schoolreisjes kom je naar Ballorig! Als je met jouw basisschool een reisje naar Ballorig organiseert, kun je gebruik maken van ons schoolreis arrangement. Zo maken we er een dag van die de kinderen nooit zullen vergeten! 

Ballorig is het perfecte schoolreisje voor basisschool kleuters en kinderen tot en met 12 jaar. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang en kunnen bijkletsen in de speelhal of het restaurant. Ondertussen kunnen de kids onbezorgd komen spelen, klimmen en rennen. Na een lange dag kan iedereen weer moe en voldaan in de bus naar school.

Schoolreisje

Een dag vol plezier
  • Hét schoolreisje voor de basisschool
  • Spelen tot sluitingstijd
  • Klassen vanaf 15 kinderen
  • Speciaal pakket inclusief 2x limonade, frietjes en een ijsje
V.a. €11,00 per kind
Schoolreisje

Wanneer kom jij langs met jouw basisschool?

Het voordeel van onze binnenspeeltuinen, is dat deze bijna alle dagen van het jaar geopend zijn. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar door jouw schoolreis te plannen. 

Goed of slecht weer, basisschool kinderen en kleuters kunnen bij ons samen dansen, springen klimmen en rennen in één van onze Ballorig speeltuinen bij jou in de buurt. 

Docenten hebben er geen werk aan, begeleiders kunnen genieten van een kopje koffie en alle kleuterklassen hebben een onvergetelijke dag!

Het leukste schoolreisje gaat naar Ballorig!
  • Je hoeft niks voor te bereiden of op te ruimen!
  • De kinderen kunnen de hele dag spelen
  • Eten en drinken wordt verzorgd
  • Begeleiders kunnen ontspannen en bijkletsen
schoolreisje ballorig

Boek een schoolreisje naar jouw favoriete vestiging

Goed of slecht weer, overdekt spelen bij Ballorig kan altijd! Valt jouw schoolreisje last-minute in de soep en moet je uitwijken vanwege het weer? Met tientallen vestigingen door het hele land is er altijd wel een Ballorig bij jou in de buurt om hoog en droog te spelen. Neem last-minute contact op met een vestiging om de mogelijkheden te bespreken. Klik hieronder op een locatie bij jou in de buurt en neem direct contact op met de vestiging voor een onvergetelijk schoolreisje!

BelgiumGerman