Sittard

Vandaag geopend van 09.00 tot 19.00 uur

Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

39 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden en tarieven?
Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00
Weekenden, vakanties en feestdagen van 10.00 tot 19.00
Onze tarieven:
Kinderen t/m 13 jaar : €8,50,- 
Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar: gratis
10-rittenkaart: €73,00
Jaarabonnement: €8,00 per maand 
Peuterochtend (ma.t/m. vrij.) tot 12.00 uur €5,50 m.u.v. vakantie- en feestdagen
 
Vanaf welke leeftijd moet ik voor mijn kind entree gaan betalen? 
U betaalt entree voor kinderen zodra ze kunnen kruipen en dus kunnen spelen bij Ballorig. Het is namelijk  voor de medewerkers van Ballorig lastig om de leeftijd in te schatten. Mocht een medewerker van Ballorig twijfelen dan kan gevraagd worden om entree te betalen. Mocht uiteindelijk blijken het kindje niet heeft kunnen spelen dan mag op vertoon van de bon het entreegeld worden teruggevraagd.
Tot welke leeftijd moet ik voor mijn kind betalen?
Wij vragen entree voor kinderen tot en met 13 jaar. Bij twijfel over de leeftijd (of het kind 13 of 14 jaar is) kunnen medewerkers van Ballorig naar de leeftijd en eventueel legitimatie vragen. Ouders en/of begeleiders (18+) dienen te allen tijde aanwezig te zijn.
Betalen volwassenen ook entree?
De entree voor volwassenen is gratis.
Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Nee, het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen.
Mag ik bij een kinderfeestje wel een eigen taart meenemen?
Nee, het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Dit geldt dus ook voor een verjaardagstaart. U kunt bij uw reservering een verjaardagstaart bestellen.
Mijn kind heeft een bepaalde voedselallergie, mag ik dan wel zelf eten meenemen? 
Neemt u bij voedselallergie van tevoren even telefonisch contact met ons op. Tevens stellen wij het op prijs wanneer u zich bij binnenkomst even meld aan de kassa.
Hoe moet ik een reservering plaatsen?
Het reserveren van bijvoorbeeld een kinderfeestje, groepsarrangement of schoolreisje is mogelijk via  de website. Mocht u daar niet uitkomen dan is het ook mogelijk om een reservering telefonisch (0464 517456) te doen. Ook helpen wij u graag aan de balie in onze vestiging. 
Kan ik ook tafels reserveren?
Het is alleen mogelijk om te reserveren bij een groep van 15 kinderen of meer i.c.m. een groepsarrangement. Het is dus niet mogelijk losse tafels te reserveren.
Kan ik een gereserveerd kinderfeestje, schoolreisje, groepsarrangement of peuteruitje afzeggen? 
Annuleren van een kinderfeestje, schoolreisje, groepsarrangement of peuteruitje is kosteloos tot 24 uur van tevoren en kan via ons telefoonnummer (0464 517456) of emailadres (sittard@ballorig.nl). 
Hoe werkt een jaarabonnement?
Een abonnement heeft een looptijd van minimaal 12 maanden. Kosten hier voor zijn €8,00 per maand. Deze kunt u betalen via een automatische incasso. Het is ook mogelijk om het volledige jaarbedrag aan de kassa te voldoen. U ontvangt dan nog eens 10% korting op het jaarbedrag en betaalt dan slechts €86,40. Het abonnement is alleen geldig in de vestiging waar u deze aanschaft en wordt geregistreerd op de naam van het kindje.
Hoe werkt een 10-rittenkaart?
Het is mogelijk om met een 10-rittenkaart meerdere kinderen tegelijkertijd mee naar Ballorig te nemen. Een 10-rittenkaart is geldig in alle Ballorig vestigingen in Nederland. Daarnaast is een 10-rittenkaart onbeperkt geldig.
Is er airco aanwezig in het pand?
Nee, wij hebben helaas geen airco. Als binnenspeeltuin zijn wij met name een slecht weervoorziening. Daarom hebben wij er voor gekozen om geen airco aan te schaffen.
Hebben jullie parkeervoorzieningen?
Ja, wij hebben een gratis parkeerplaats voor gasten van Ballorig Sittard. Uitrij-muntjes voor deze parkeerplaats zijn verkrijgbaar aan de balie. 
Hebben jullie kluisjes?
Ja, wij hebben kluisjes. Vraag er naar bij de balie
Top