Het speelparadijs waar kinderen met plezier losgaan!

Ervaar jij als ouder drukte en weinig tijd? Zou je graag meer met jouw kindje willen beleven? Dan is het tijd om de kindjes een onvergetelijke dag te geven bij een speelparadijs van Ballorig! 

Elk speelparadijs van Ballorig heeft zijn eigen invulling, waardoor elk speelparadijs op zijn eigen manier uniek is. Een plek waar alle kindjes met plezier kunnen spelen. Met talloze speeltoestellen zoals ballenbakken en stoere glijbanen. Voor jong en oud gegarandeerd plezier!

speelparadijs ballorig

5 redenen voor een bezoek aan het speelparadijs van Ballorig

  • Uitdaging
  • Spelen is goed voor de ontwikkeling
  • Veilig en schoon
  • Leuk dagje uit voor iedereen
  • Feestjes en activiteiten

Laat de kindjes hun volledig gang gaan in het speelparadijs

Vind je het een enge gedachte om jouw kindjes los te laten in een speelparadijs van Ballorig? Wees gerust, want bij Ballorig staat veiligheid voorop. Onze speeltoestellen zijn volledig ingericht met de veiligheid van de kindjes voorop. Denk hierbij aan zachte ondergronden en goed onderhouden speeltoestellen. Zo zijn onze speeltoestellen gecontroleerd op veiligheidsaspecten volgens de WAS-richtlijnen.

Spelen in een schone omgeving? Alle speelparadijzen ondergaan dagelijks reinigingen. Zo beschikken wij over onze eigen Ballpool; een ballenwasmachine waarmee de ballenbakken regelmatig worden gereinigd. Hierdoor worden de ballen gedesinfecteerd en grondig schoongemaakt. Ook voldoen onze keukens aan het HACCP-certificaat, waardoor al ons eten aan alle gezondheidsvoorschriften voldoet. Bij Ballorig kun je spelen en eten in een veilige en schone omgeving!

Eveneens een speelparadijs voor de volwassenen!

Ballorig biedt ook voor de ouders, verzorgers en/of begeleiders meerdere faciliteiten. Plof lekker neer in ons restaurant onder het genot van een verfrissend drankje of een lekkere snack. Geniet van de rust zonder de kindjes en deel je ervaringen met andere volwassenen die ook een moment van rust en ontspanning ervaren. Het Ballorig speelparadijs biedt vermaak voor elke bezoeker, van ouders in het restaurant tot kindjes van verschillende leeftijden.


In ons speelparadijs ook ruimte voor ontwikkeling!

Ballorig is meer dan alleen spelen! In het Ballorig speelparadijs stimuleren we kinderen spelenderwijs steeds meer! In een veilige omgeving wordt de grove motoriek geprikkeld van de armen, benen, voeten, rompen en handen.

Het prikkelen van de motoriek gebeurt al bij kindjes vanaf 6 maanden. Voor peuters hebben wij een speciale ruimte waar op veilige manier motorische ontwikkeling gestimuleerd wordt. Denk hierbij aan ruimtelijke oriëntatie, spierkracht, coördinatie, evenwicht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van de allerkleinsten.

speelparadijs verjaardagsfeestje


Openingstijden

 

Maandag 09:00 – 18:00

Dinsdag 09:00 – 18:00

Woensdag 09:00 – 18:00

Donderdag 09:00 – 18:00

Vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 09:00 – 18:00

Zondag 09:00 – 18:00


Speelparadijs met meerdere locaties

Met Ballorig-locaties verspreid over het hele land is er altijd een speelparadijs bij jou in de buurt! Hieronder vind je de diverse locaties en jouw favoriete speeltuin. Een dagje uit in een speelparadijs van Ballorig staat garant voor een dag vol plezier.

Wil je weten tot hoe laat een vestiging geopend is, hoe je een kinderfeestje kunt reserveren, of informatie over schoolreisjes? Kies hieronder een van onze vestigingen in Nederland.

BelgiumGerman