Meewerkstage marketing en communicatie

Ballorig, een feestje om te werken! Enthousiaste, gedreven stagiaire marketing & communicatie gezocht voor de leukste en oudste binnenspeelparadijs keten van Nederland, België en Duitsland. In deze rol mag jij meewerken aan alle facetten binnen de marketing afdeling. Jij begrijpt hoe marketing werkt en wij gaan jou nog meer inhoudelijk leren. Jij bent een aanpakker, die graag wil leren en nieuwsgierig is.

Ballorig, een feestje om te werken!

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken iemand die op het gebied van marketing en communicatie samen met ons jonge team, Ballorig nog beter op de kaart wilt zetten. Wij zijn wij op zoek naar een stagiaire die de marketing en communicatie komt helpen structureren en verder zal opbouwen. Dit zal bestaan uit de interne communicatie, social media verder uitbouwen, het bedenken van nieuwe PR activiteiten/acties en natuurlijk het bouwen en implementeren vanuit het marketingplan. Maar tevens ook het opzetten/onderhouden van ons loyaliteitsprogramma.

De stagiair ondersteunt het marketingteam. Het is echt een meewerkstage, waarbij je zowel praktisch aan de slag gaat (website, social media & nieuwsbrieven) als onderzoekend (PR activiteiten bedenken, nieuwe doelgroepen aanboren, toekomst planning maken en imago verbetering).  

Functie eisen

  • Afrondende fase relevante studie zoals Marketing & Communicatie, Communicatiewetenschap, Marketing, etc.;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse Taal;
  • Beschikbaar per direct;
  • Proactieve instelling;
  • Creatief en initiatiefrijk;
  • Zelfstandige en professionele werkhouding. 

Wat bieden wij jou?

  • Super leuke collega’s en dito werksfeer
  • Internationale ervaring
  • Stagevergoeding (hangt af van het aantal dagen)
  • ‘Your input matters’

Ballorig

Ballorig is al 25 jaar de leukste indoor speelparadijs keten van Nederland, Duitsland en België. Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in meer dan 50 vestigingen terecht voor een onvergetelijk dagje uit. Bij Ballorig kunnen kinderen samen spelen in een veilige, uitdagende, verantwoorde omgeving. Bij Ballorig vieren jaarlijks meer dan 35.000 kinderen een verjaardagsfeestje.

Ballorig heeft de ambitie om in de komende jaren zeer sterk te groeien. Wil jij hieraan bijdragen, groei jij met ons mee en stap je met ons op deze trein? Reageer dan snel.

Reageren

Beschik jij over alle profieleisen en wil je snel aan de slag als stagiaire marketing & communicatie binnen Ballorig? Stuur dan snel je C.V. met motivatiebrief naar [email protected]

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

BelgiumGerman