Tilburg

Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00 uur

Eigen speelhoek voor de allerkleinsten

Eigen speelhoek voor de allerkleinsten

Ballorig Tilburg

Onbeperkt binnen spelen..

Onbeperkt binnen spelen..

..doe je bij Ballorig Tilburg

Binnenspeeltuin Tilburg

Binnenspeeltuin Tilburg

Kom je ook spelen?

 • Spelen

  Spelen

  Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen? Dan ben je bij Ballorig op de juiste plek. In ons overdekte speelparadijs kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur.

  Bekijk faciliteiten
 • Kinderfeestje
  vanaf
  € 9,50
  per kind

  Kinderfeestje

  Ballorig is dé plek voor het vieren van een feestje. Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in ons speelparadijs terwijl ouders en verzorgers zich terugtrekken in het horecagedeelte. Ballorig zorgt voor een knalfeest!

  Bekijk alle feestjes
 • Jaarabonnement

  Jaarabonnement

  Het Ballorig Tilburg jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote binnenspeeltuin. Voor slechts €84,- per jaar, per kind kun je onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft.

  Lees meer

Heb jij ze al binnen?

Koop nu je Ballorig entreetickets direct online!

Sinds kort is het ook mogelijk entreetickets voor Ballorig online te kopen. Hartstikke handig toch? Ben jij benieuwd welke vestigingen hieraan mee doen? Klik hier om je tickets te bestellen. Ook leuk om cadeau te geven aan een vriend of vriendin! Zien we jou snel?

 

Kom binnenspelen bij Ballorig Tilburg

Een kinderparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Ballorig is sinds 1996 het allerleukste dagje uit. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens je schoolreisje. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In ons speciaal ingerichte peutergedeelte kunnen kinderen t/m 4 jaar met ouder of leeftijdsgenootjes op ontdekking. Overdekt binnenspelen in Tilburg is nog nooit zo leuk geweest!

Tarieven & Openingstijden

Spelende kinderen vanaf 1 jaar: €7,50 
Peuterochtend t/m 4 jaar: ma-vrij €5,50 bij binnenkomst voor 12u, muv vakantie en feestdagen
Ouder/begeleiders vanaf 18 jaar: gratis
10-rittenkaart: €65 
Jaarabonnement: €84,00

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

Zaterdag & zondag: 10.00 – 19.00 uur

Bij Ballorig wordt ook aan de ouders gedacht

club ballorig

Word gratis clublid

Club Ballorig

Ben je ook fan van Ballorig en wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, evenementen en prijsvragen? Word dan nu clublid van Ballorig. Lid worden is helemaal gratis. Ballorigfans krijgen een eigen clubpas en mogen iedere maand een tof cadeau ophalen bij een bezoek aan ons speelparadijs. Schrijf je snel in!

Lid worden van Club Ballorig?
 • Iedere maand krijg je een cadeau van Ballorig!
 • Lid worden van Club Ballorig is gratis.
 • Je krijgt een eigen Ballorigpas gestuurd.
 • Je wordt op de hoogte gehouden van acties van jouw vestiging via een nieuwsbrief.

Vier je kinderfeestje bij Ballorig

Vier je verjaardagsfeestje of een ander kinderpartijtje bij Ballorig Tilburg! Spelen mag tot sluitingstijd, er wordt gezongen, gesmuld en de eregast gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Kies jij voor een echt Ballorigfeest of een ander themafeestje? Één ding is zeker; je wordt volledig in het zonnetje gezet.

Het allerleukste kinderfeestje in Noord-Brabant vier je bij Ballorig!

Peuterochtend

Speciaal voor de allerkleinsten

Peuterochtend

Tijdens de Ballorig peuterochtenden mogen onze kleinste Ballorig vrienden voor een speciaal tarief komen binnenspelen in onze overdekte speeltuin.

Komen jij ook spelen? Het peutertarief geldt op doordeweekse dagen van 9.00 tot 12.00 uur voor €5,50 voor kinderen tot 5 jaar. Ben je na 12.00 uur nog niet uitgespeeld? Geen probleem! Je mag natuurlij zo lang blijven als je zelf wilt.

Lees meer
Top