Tilburg

Ballorig, een feest om te spelen!

Onbeperkt spelen bij Ballorig? 1

Onbeperkt spelen bij Ballorig?

Dat kan met het Jaarabonnement

Het Jaarabonnement 2

Het Jaarabonnement

Het hele jaar door spelen bij Ballorig

Spelen en ontdekken doe 3

Spelen en ontdekken doe

..je bij Ballorig

Jaarabonnement & Zomerpas 2022

Het Ballorig Tilburg jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in ons overdekte kinderspeeltuin. NU: De zomerpas is weer terug!

Koop hier online je zomerpas!

Kom jij ook de hele zomer spelen bij Ballorig? Met een Zomerpas mag je van 9 juli tm 4 september onbeperkt komen spelen bij je favoriete vestiging!

 

NIEUW: Sluit meteen online je abonnement af en kom voor slechts €8,95 per maand onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft.

1) Betaal maandelijks maar €8,95.

Nu t/m 30 april 50% korting op de 1ste maand!

2) Toch in een keer betalen?

Ieder kind ontvangt in de vestiging een persoonlijke pas waar alle gegevens en een foto op komen te staan. 

Voor meer informatie mag je een e-mail sturen naar tilburg@ballorig.nl of bellen met (013) 4552087.

FAQ:

 • Is het Ballorig jaarabonnement persoonsgebonden? Ja, de Ballorig Jaarkaart is persoonsgebonden.
 • Kan ik met mijn jaarabonnement alle Ballorig vestigingen bezoeken? Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt het jaarabonnement alleen gebruiken bij de vestiging waar deze is aangeschaft.
 • Wat kost een Ballorig jaarabonnement? Een jaarabonnement kost € 108,00 per jaar of € 8,95 per maand.
 • Kan ik als jaarabonnementhouder gebruik maken van acties m.b.t. de toegangsprijs? Acties met betrekking tot de toegangsprijs zijn altijd uitgesloten voor jaarabonnementshouders, tenzij anders wordt aangegeven. Het jaarabonnement is immers al heel voordelig.
 • Kan ik een extra pas aanschaffen voor mijn kind? Ja dat kan. Meld verlies, beschadiging of diefstal van het abonnementspasje altijd bij Ballorig om eventueel misbruik te voorkomen. Een nieuwe pas wordt dan opnieuw verstrekt tegen € 5,00 administratiekosten.
 • Kan ik zonder pas spelen bij Ballorig? Dit is helaas niet mogelijk. De toegang tot Ballorig wordt alleen verschaft indien de abonnee de abonnementspas bij zich heeft.
 • Voor hoelang sluit ik de Ballorig Jaarabonnement af? Voor elk nieuw abonnement geldt een verplichte afname van 12 maanden. Na deze 12 maanden loopt het abonnement stilzwijgend door en zal deze maandelijks opzegbaar zijn. 
 • Hoe kan ik mijn jaarabonnement beëindigen? Je kunt het abonnement schriftelijk opzeggen. Stuur je opzegging naar Ballorig, naar het postadres van de vestiging waar het abonnement is afgesloten of per mail naar het emailadres van de vestiging. Hier vind je de adresgegevens van jouw Ballorig vestiging. 
 • Kan ik de Ballorig Jaarabonnement als cadeau geven? Dat is een leuk idee en uiteraard is dit geen probleem! In onze vestiging of online reken je de jaarkaart af. De foto van het kindje, die de jaarkaart cadeau krijgt, wordt bij het eerste bezoek gemaakt.
 • Worden mijn gegevens verstrekt aan derden? Nee. Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen. Er wordt een foto gemaakt van de abonnee die digitaal aan het desbetreffende abonnement wordt gekoppeld ter herkenning en controle.
 • Kan ik met een betaalachterstand komen spelen? Nee. Zolang je betaling niet is verwerkt in onze administratie is het abonnement ongeldig.
Top