Veldhoven

Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00 uur

image description 1

Onbeperkt spelen bij Ballorig?

Dat kan met het Jaarabonnement

image description 2

Het Jaarabonnement

Het hele jaar door spelen bij Ballorig

image description 3

Spelen en ontdekken doe

..je bij Ballorig

Jaarabonnement

Het Ballorig Veldhoven abonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote binnenspeeltuin. Met het jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat overdekt speelparadijs Ballorig Veldhoven te bieden heeft.

Ieder kind krijgt een persoonlijke pas waar alle gegevens en een foto op komen te staan.

Het bedrag van € 7,- per maand wordt maandelijks van uw rekening afgeschreven. 

U kunt het inschrijfformulier invullen bij de kassa van Ballorig Veldhoven. U dient dan wel een een ID bewijs en bankpas mee te nemen ter controle van de gegevens.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar veldhoven@ballorig.nl.

Veelgestelde vragen:

Is de Ballorig jaarkaart persoonsgebonden?
Ja, de Ballorig Jaarkaart is persoonsgebonden.

Kan ik met mijn jaarkaart ook andere Ballorig vestigingen bezoeken?
Dit is helaas niet mogelijk.

Wat kost een Ballorig jaarkaart?
Een jaarkaart kost € 7,- per maand.

Op welke wijze dient het abonnement betaald te worden?
U kunt ervoor kiezen om direct voor een geheel jaar te betalen. Ook heeft u de mogelijkheid om het jaarbedrag van uw rekening af te laten schrijven door Ballorig.

Wanneer wordt er geld van mijn rekening afgeschreven?
De consument is verantwoordelijk voor volledige betaling aan Ballorig. De automatische incasso geschiedt eens per maand, op de 27e voorafgaande aan de abonnementsmaand. Indien een incassoafschrijving wordt gestorneerd, wordt deze in een tweede incassoronde meegenomen (8e van de betreffende abonnementsmaand).

Kan ik een extra pas aanschaffen voor mijn kind?
Ja dat kan. U dient verlies, beschadiging of diefstal van het abonnementspasje te melden bij Ballorig om eventueel misbruik te voorkomen. Een nieuwe pas wordt dan opnieuw verstrekt tegen € 12,50 administratiekosten.

Kan ik zonder pas spelen bij Ballorig?
Dit is helaas niet mogelijk. De toegang tot Ballorig wordt alleen verschaft indien de abonnee de abonnementspas bij zich heeft.

Voor hoelang sluit ik de Ballorig Jaarkaart af?
Voor elk nieuw abonnement geldt een verplichte afname van 12 maanden. Na deze 12 maanden wordt het abonnement stilzwijgend per maand verlengd. Hierbij wordt een opzegtermijn van een maand gehanteerd. Een nieuw abonnement gaat altijd in op de eerste dag van de maand.

Hoe kan ik mijn jaarabonnement beëindigen?
U dient het abonnement schriftelijk op te zeggen. 

Na de eerste 12 maanden kunt u maandelijks opzeggen. U zult hierbij ook de abonnementspas in moeten leveren, alvorens het abonnement definitief kan worden beëindigd. Opzeggen dient u minimaal 3 weken voor de volgende incassoronde (27e van de maand) te doen. Ook Ballorig kan onder dezelfde voorwaarden het abonnement beëindigen.

Kan ik de Ballorig Jaarkaart als cadeau geven?
Uiteraard is dit geen probleem! De foto van het kindje, welke de jaarkaart cadeau krijgt, wordt bij het eerste bezoek gemaakt.

Worden mijn gegevens verstrekt aan derden?
Nee. Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen. Er wordt een foto gemaakt van de abonnee die digitaal aan het desbetreffende abonnement wordt gekoppeld ter herkenning en controle.

Kan ik met een betaalachterstand komen spelen?
Nee. Zolang uw betaling niet is verwerkt in de administratie is het abonnement ongeldig.

Club ballorig

Met het afsluiten van een jaarabonnement wordt u automatisch lid van Club Ballorig. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De abonnementspas is ook geldig als clubledenpas. Op vertoon van uw abonnementspas kunt u de gratis maandelijkse clubactie ophalen bij de kassa. U geeft met het afsluiten van het jaarabonnement toestemming om via een maandelijkse mailing op de hoogte te blijven van de clubacties.