Veldhoven

Ballorig, een feest om te spelen!

Binnenspeeltuin Ballorig 1

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt! 2

Ballorig altijd in de buurt!

36 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes 3

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden en tarieven?
Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00
Weekenden, vakanties en feestdagen van 10.00 tot 19.00

Onze tarieven:
Kinderen t/m 13 jaar : 8,50,-
Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar: gratis
10-rittenkaart: 73,00,-
Jaarabonnement: 8,00,- per maand
Peuterochtend (ma.t/m. vrij.) tot 12.00 uur 5,50,- m.u.v. vakantie- en feestdagen

Vanaf welke leeftijd moet ik voor mijn kind entree gaan betalen?
U betaalt entree voor kinderen zodra ze kunnen kruipen en dus kunnen spelen bij Ballorig. Het is namelijk voor de medewerkers van Ballorig lastig om de leeftijd in te schatten. Mocht een medewerker van Ballorig twijfelen dan kan gevraagd worden om entree te betalen. Mocht uiteindelijk blijken het kindje niet heeft kunnen spelen dan mag op vertoon van de bon het entreegeld worden teruggevraagd.

Tot welke leeftijd moet ik voor mijn kind betalen?
Wij vragen entree voor kinderen tot en met 13 jaar. Bij twijfel over de leeftijd (of het kind 13 of 14 jaar is) kunnen medewerkers van Ballorig naar de leeftijd en eventueel legitimatie vragen. Ouders en/of begeleiders (18+) dienen te allen tijde aanwezig te zijn.

Betalen volwassenen ook entree?
De entree voor volwassenen is gratis.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Nee, het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen.

Mag ik bij een kinderfeestje wel een eigen taart meenemen?
Nee, het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Dit geldt dus ook voor een verjaardagstaart. U kunt bij uw reservering een verjaardagstaart bestellen.

Mijn kind heeft een bepaalde voedselallergie, mag ik dan wel zelf eten meenemen?
Neemt u bij voedselallergie van tevoren even telefonisch contact met ons op. Tevens stellen wij het op prijs wanneer u zich bij binnenkomst even meld aan de kassa.

Hoe moet ik een reservering plaatsen?
Het reserveren van bijvoorbeeld een groepsarrangement of schoolreisje is mogelijk via de website. Mocht u daar niet uitkomen dan is het ook mogelijk om een reservering telefonisch (040-2536444) te doen. Een kinderfeestje is alleen telefonisch te reserveren. Ook helpen wij u graag aan de balie in onze vestiging.

Kan ik ook tafels reserveren?
Het is alleen mogelijk om te reserveren bij een groep van 15 kinderen of meer i.c.m. een groepsarrangement. Het is dus niet mogelijk losse tafels te reserveren.

Kan ik een gereserveerd kinderfeestje, schoolreisje, groepsarrangement of peuteruitje afzeggen?
Annuleren van een kinderfeestje, schoolreisje, groepsarrangement of peuteruitje is kosteloos tot 24 uur van tevoren en kan via ons telefoonnummer (040-2536444) of emailadres (veldhoven@ballorig.nl).

Zijn heliumballonnen in Ballorig Veldhoven toegestaan?
Nee heliumballonnen zijn niet toegestaan. In het verleden is het vaker voorgekomen dat de heliumballonnen niet goed worden vastgemaakt. Hierdoor stijgen ze naar het plafond en dit kan het brandalarm af laten gaan. Het is namelijk niet eenvoudig om heliumballonnen op zulke hoogte te verwijderen.

Hoe werkt een abonnement?
Een abonnement heeft een looptijd van minimaal 12 maanden. Kosten hiervoor zijn €8,00 per maand. Deze kunt u betalen via een automatische incasso. Het is ook mogelijk om het volledige jaarbedrag aan de kassa te voldoen. U ontvangt dan nog eens 10% korting op het jaarbedrag en betaalt dan slechts €86,40,-. 

Het abonnement is alleen geldig in de vestiging waar u deze aanschaft en wordt geregistreerd op de naam van het kindje.

Biedt het abonnement nog meer voordelen?
Als abonnementhouder kunt u gratis parkeren in onze parkeergarage. Een parkeermunt is op vertoon van het pasje te verkrijgen aan de kassa.

Hoe werkt een 10-rittenkaart?
Het is mogelijk om met een 10-rittenkaart meerdere kinderen tegelijkertijd mee naar Ballorig te nemen. Een 10-rittenkaart is geldig in alle Ballorig vestigingen in Nederland. Daarnaast is een 10-rittenkaart onbeperkt geldig.

Is er airco aanwezig in het pand?
Nee, wij hebben helaas geen airco. Als binnenspeeltuin zijn wij met name een slecht weervoorziening. Daarom hebben wij er voor gekozen om geen airco aan te schaffen.

Hebben jullie parkeervoorzieningen?
Ja, wij hebben een parkeergarage met 80 parkeerplaatsen. Voor deze parkeergarage betaald u €2,00, hiervoor kunt u de hele dag parkeren. Verder zijn er buiten en rondom het pand nog eens 80 gratis parkeervoorzieningen. Deze liggen in veel gevallen op een kleine loopafstand van de speeltuin.

Hebben jullie kluisjes?
Ja, we hebben kluisjes. Bij de kassa kunt u een kluis sleutel bemachtigen tegen betaling van een borg van € 5,00.
Aan het einde van de dag kunt u de sleutel bij ons inleveren.

Top