Vlaardingen

Binnenspeeltuin Ballorig

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt!

Ballorig altijd in de buurt!

39 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Kom binnenspelen bij Ballorig Vlaardingen

Een kinderparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Ballorig is sinds 1996 het allerleukste dagje uit. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens je schoolreisje. Ook aan de peuters is gedacht. In ons speciaal ingerichte peutergedeelte kunnen kinderen tot 5 jaar met ouder of leeftijdsgenootjes op ontdekking. Overdekt spelen is nog nooit zo'n feest geweest!

 • Spelen

  Spelen

  Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen? Dan ben je bij Ballorig op de juiste plek. In ons overdekte speelparadijs kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur.

  Bekijk faciliteiten
 • Kinderfeestje
  vanaf
  € 9,50
  per kind

  Kinderfeestje

  Ballorig is dé plek voor het vieren van een feestje. Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in ons speelparadijs terwijl ouders en verzorgers zich terugtrekken in het horecagedeelte. Ballorig zorgt voor een knalfeest!

  Bekijk alle feestjes
 • Jaarabonnement

  Jaarabonnement

  Het Ballorig Vlaardingen jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote binnenspeeltuin. Voor slechts €96,- per jaar, per kind kun je onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat Ballorig te bieden heeft.

  Lees meer

Tarieven & Openingstijden

 • Spelende kinderen vanaf 1 jaar: €8,00 
 • Peuterochtend tot 5 jaar: ma-vrij €5,50 bij binnenkomst voor 12u, m.u.v. vakantie en feestdagen
 • Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar: gratis
 • 10-rittenkaart: €73,00

​Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag & zondag: 10.00 – 18.00 uur
Bekijk alle tarieven

Bij Ballorig wordt ook aan de ouders gedacht

Peuterochtend

Speciaal voor de allerkleinsten

Peuterochtend

Tijdens de Ballorig peuterochtenden mogen onze kleinste Ballorig vrienden voor een speciaal tarief komen binnenspelen in onze overdekte speeltuin.

Komen jij ook spelen? Het peutertarief geldt op doordeweekse dagen van 9.00 tot 12.00 uur voor €5,50 voor kinderen tot 5 jaar. 

Lees meer

Vier je kinderfeestje bij Ballorig

Vier je feestje bij Ballorig! Spelen mag tot sluitingstijd, er wordt gezongen, gesmuld en de eregast gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Kies jij voor een echt Ballorigfeest of een ander themafeestje? Één ding is zeker; je wordt bij Ballorig volledig in het zonnetje gezet.

Bekijk alle feestjes
Alle nieuwsberichten
Top