Vlaardingen

Binnenspeeltuin Ballorig

Binnenspeeltuin Ballorig

Kom je ook spelen?

Ballorig altijd in de buurt!

Ballorig altijd in de buurt!

39 vestigingen in Nederland

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest

Ballorig Vlaardingen nog even gesloten.

Binnenspeeltuin Ballorig Vlaardingen blijft nog even gesloten. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. In de tussentijd treffen we maatregelen zodat je snel weer veilig kunt komen spelen. Om alles soepel te laten verlopen is het binnenkort voor iedereen noodzakelijk om vooraf te reserveren, zoals opgelegd door de overheid. Ook zorgen we er hiermee voor dat het niet te druk wordt in onze overdekte speeltuin. We kunnen zo de 1,5 meter maatregel waarborgen en ons houden aan de maximale capaciteit opgelegd door de overheid. Reserveer binnenkort of lees hieronder meer over onze nieuwe maatregelen.

 • Corona maatregelen

  Corona maatregelen

  We kunnen het ons voorstellen dat je vragen hebt over de nieuwe maatregelen die we conform het RIVM en de GGD hebben ingevoerd in ons indoor kinderspeelparadijs. Deze situatie is nieuw voor ons allemaal. Klik op de button hieronder voor het antwoord op de meestgestelde vragen.

  Veelgestelde vragen
 • Spelen

  Spelen

  Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen? Dan ben je bij Ballorig op de juiste plek. In ons overdekte speelparadijs kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur.

  Bekijk faciliteiten
 • Kinderfeestje
  vanaf
  € 9,50
  per kind

  Kinderfeestje

  Ballorig is dé plek voor het vieren van een feestje. Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in ons speelparadijs terwijl ouders en verzorgers zich terugtrekken in het horecagedeelte. Ballorig zorgt voor een knalfeest!

  Bekijk alle feestjes

Nog geen tickets?

Koop ze direct online!

Heb je nog geen tickets voor binnenspeeltuin Ballorig? Koop ze dan online. Daarmee voorkomen we drukte bij onze kassa en zorgen we er samen voor dat we afstand kunnen houden.

Vergeet je niet om binnenkort ook een tijdslot te reserveren?

Tickets

Bij Ballorig wordt ook aan de ouders gedacht

Tarieven & Openingstijden

 • Spelende kinderen vanaf 1 jaar: €8,00 
 • Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar: gratis
 • 10-rittenkaart: €73,00

Openingstijden

 • Maandag t/m zondag: 09.00 – 18.00 uur

Zodra Ballorig Vlaardingen weer open mag worden de dagen verdeeld in drie tijdsloten van elk 3 uur:

 • 09.00 - 12.00
 • 12.00 - 15.00
 • 15.00 - 18.00
Bekijk alle tarieven

Vier je kinderfeestje bij Ballorig

Vier je feestje bij Ballorig! Spelen mag tot sluitingstijd, er wordt gezongen, gesmuld en de eregast gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Kies jij voor een echt Ballorigfeest of een ander themafeestje? Één ding is zeker; je wordt bij Ballorig volledig in het zonnetje gezet.

Bekijk alle feestjes
Alle nieuwsberichten
Top