Wat kost het om te komen spelen in een indoor speeltuin?

Je vraagt je misschien af, “Wat kost een bezoek aan een indoor speeltuin?” Bij Ballorig begrijpen we dat je op zoek bent naar een plek waar je kindje veilig en met veel plezier kan spelen, zonder dat het een aanslag is op je portemonnee. In deze blog bespreken we de kosten van een bezoek aan een indoor speeltuin en laten we zien hoe je bij Ballorig voordelig uit kunt zijn.

wat kost een indoorspeeltuin

Kosten indoor speeltuin: wat te verwachten?

Wat kost een indoor speeltuin als Ballorig nou? We bieden verschillende arrangementen en opties, zodat je een keuze kunt maken die het beste past bij jouw situatie. Hier is een overzicht van onze prijzen, waardoor je gemakkelijk kunt kiezen wat het beste past bij jouw plannen:

  • Entreeprijs Kinderen 1 t/m 12 jaar: Vanaf €9,50. Let op: Vanaf 23-12 geldt een nieuwe entreeprijs van €9,95 aan de kassa en €9,50 via de webshop. De prijs kan verschillen per vestiging, dus kijk altijd op de vestigingspagina voor de juiste informatie.
  • Kinderfeestje: Vanaf €11 per kind. Vier een onvergetelijke verjaardag met onze leuke en flexibele feestpakketten.
  • Peuterochtend: Vanaf €5,50 per peuter. Een speciaal tarief voor de jongste bezoekers tijdens de ochtenduren. Deze uren zijn van maandag tot en met vrijdag tot 11.30 uur. Met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen. 
  • 10-Rittenkaart: Vanaf €85. Ideaal voor gezinnen die vaak langskomen en willen besparen op de entreeprijs.
  • Peuter 6-Rittenkaart: Vanaf €27,50. Speciaal voor peuters, waardoor je vaker kunt komen spelen. Dit is een speciaal tarief voor de jongste bezoekers tijdens de ochtenduren. Deze uren zijn van maandag tot en met vrijdag tot 11.30 uur. Met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen. 
  • Schoolreisje: Vanaf €11 per kind. Maak je schooluitje extra speciaal met een bezoek aan Ballorig.
  • Groepsarrangementen: Vanaf €12,50 per kind. Perfect voor grotere groepen die een dag vol plezier willen beleven.
  • Peuteruitje: Vanaf €5,50 per kind. Speciaal voor de kleintjes, voor een onvergetelijke speeldag.

Voor meer details over onze arrangementen en specifieke voorwaarden, bezoek onze arrangementenpagina. Met deze opties zorgen we ervoor dat er voor elk budget een passende keuze is, zodat ieder kind kan genieten van een dag vol speelplezier bij Ballorig.

Voordelig Spelen met het jaarabonnement

Wil je vaker komen spelen zonder dat het elke keer veel kost? Overweeg dan ons jaarabonnement. Met dit abonnement kan je kind zo vaak komen spelen als hij of zij wil, voor een vaste lage prijs per jaar.

Iedere maand is er ook  een ‘abonnementhouder maand deal’. Zo kan je met een abbonnement ook iedere maand voordelig genieten van iets lekkers. Dit is een perfecte optie voor gezinnen die regelmatig een bezoekje brengen aan onze binnenspeeltuin.

  • Jaarabonnement: Vanaf €120 per jaar per kind. Geniet van onbeperkt speelplezier het hele jaar door.
  • Jaarabonnement Maand: Vanaf €10 per maand per kind. Een geweldige optie voor regelmatige bezoekers die flexibiliteit willen.

Niet alle vestigingen bieden een jaar- of maandabonnement aan. Bekijk per vestiging of dit beschikbaar is. 

Groepsarrangementen en schoolreisjes

Ben je van plan een schoolreisje of groepsuitje te organiseren? Ballorig biedt aantrekkelijke arrangementen voor groepen en schoolreisjes. Deze pakketten zijn niet alleen leuk, maar ook afgestemd op verschillende budgetten, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een speciale dag.

Speciale acties

Bij Ballorig is er altijd iets bijzonders te beleven. We begrijpen dat de vraag ‘Wat kost een indoor speeltuin?’ voor veel gezinnen belangrijk is, en daarom zorgen we regelmatig voor speciale acties die het bezoek aan onze speeltuin nog leuker en voordeliger maken. Houd onze actiepagina in de gaten voor speciale acties.

Stel je voor dat het bijna vakantie is en je zoekt naar een betaalbare manier om tijd met je kinderen door te brengen. Dan is het goed om te weten dat Ballorig vaak seizoensgebonden kortingen aanbiedt. Of het nu gaat om een zonnige zomeraanbieding of een speciale korting tijdens de Kerstperiode, er is altijd een goede reden om onze speeltuin te bezoeken.

wat kost een indoorspeeltuin

BelgiumGerman