Wat kun je eten tijdens een kinderfeestje bij Ballorig?

Ben je van plan om een kinderfeestje te organiseren? Maak er een onvergetelijke dag bij Ballorig, dé plek waar kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. 

Bij Ballorig kun je kiezen uit drie verschillende soorten feestjes en als kers op de taart kun je ook nog een thema kiezen, zoals een piratenthema, prinsessenthema of ons nieuwe junglethema (beschikbaar vanaf 4 maart 2024). Het eten en drinken wordt verzorgd door Ballorig, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Laat de kinderen rennen, springen en klimmen in  een omgeving die niet alleen ontzettend leuk is, maar ook hun ontwikkeling stimuleert. Is dat niet de perfecte manier om een kinderfeestje te vieren?

Het kinderfeestje bij Ballorig

Hoe ziet een kinderfeestje bij Ballorig eruit? Ballorig neemt alles voor je uit handen. De tafel wordt mooi versierd en gedekt voor de jarige job of jarige jet. Het fijne is dat je niets hoeft op te ruimen en de kindjes kunnen onbeperkt spelen op de speeltoestellen. 

Bij Ballorig kun je jouw kinderfeestje nog specialer maken met onze handige uitbreidingen. Kies uit verschillende opties om het feestje compleet te maken. Voor de volwassenen hebben we volwassen arrangementen met consumpties en lekkernijen, zodat ook zij kunnen genieten. Voor de kinderen zijn er leuke extra’s zoals het versieren van cake, snoepzakjes en verfrissende ijsjes. Je kunt zelfs een heerlijke slagroomtaart bestellen om het feestje echt feestelijk af te sluiten. Ballorig maakt het organiseren van een kinderfeestje eenvoudig en leuk, bekijk per vestiging wat de mogelijkheden zijn. 

Ballorig feest

Het Ballorig feest is €11,- per kind. Er wordt voor de jarige een tafel versierd en hij of zij krijgt een cadeautje van ons. De kindjes mogen grabbelen in de grabbelton. Daarnaast is er onbeperkt limonade voor alle kinderen en een zakje chips. Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met de volwassenen, die krijgen in totaal twee consumptiebonnen om bijvoorbeeld heerlijk van een bakje koffie te genieten. Wij hebben ook speciale arrangementen voor volwassenen die je via onze webshop bij kunt boeken.

wat kun je eten tijdens een kinderfeestje

Ballorig droomfeest

Het Ballorig Droomfeest is €15,50,- per kind. Er staat een speciaal versierde tafel klaar voor de jarige, waar het feest met alle vriendjes en vriendinnetjes uitgebreid gevierd kan worden. Ook bij dit arrangement mogen de kindjes grabbelen in de grabbelton voor een speciaal cadeautje. Voor de kindjes is er onbeperkt limonade en er is ook genoeg te knabbelen, zo krijgen ze een zakje chips en hebben ze de keuze uit patat, pannenkoeken of poffertjes en er zijn ook mini snacks. Tot slot kunnen de kinderen ook nog eens hun eigen cake versieren. Natuurlijk is het Ballorig droomfeest geen droomfeest als de volwassenen geen consumptie krijgen. Ook hier hebben we rekening mee gehouden, Al met al het ideale droomfeest.

Een onvergetelijk kinderfeestje bij Ballorig

Het kinderfeestje bij Ballorig is een geweldige manier om een onvergetelijke dag te creëren voor je kindje en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Bij Ballorig hoef je je nergens zorgen over te maken, want wij regelen alles voor je. Van het versieren en dekken van de tafel voor de jarige tot het onbeperkt laten spelen van de kinderen op de speeltoestellen. 

Maar dat is nog niet alles! Je kunt het feestje nog specialer maken met onze handige uitbreidingen. Denk hierbij aan volwassen arrangementen met consumpties en lekkernijen, zodat ook de ouders kunnen genieten. Voor de kinderen zijn er leuke extra’s zoals het versieren van cake, snoepzakjes en verfrissende ijsjes. En natuurlijk mag een heerlijke slagroomtaart niet ontbreken om het feestje echt feestelijk af te sluiten. 

Bij Ballorig maken we het organiseren van een kinderfeestje eenvoudig en leuk. Bekijk per vestiging wat de mogelijkheden zijn en maak er samen met ons een fantastische dag van!

BelgiumGerman