Activiteiten met kinderen: wat te doen bij regen

We kennen het allemaal wel: een regenachtige dag waarop de kindjes binnenblijven en de verveling bij hun toeslaat. Ze hebben veel te veel energie om de hele dag binnen te zitten en willen deze energie graag kwijt. Wij hebben dé oplossing om deze grauwe en druilerige dag om te toveren tot een dag vol plezier. Bij Ballorig kunnen kindjes de hele dag spelen, klimmen en klauteren in een veilige, overdekte omgeving. Ook voor jullie als ouders of verzorgers is Ballorig een pretje. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om te ontspannen met een warm drankje. Ontdek in dit blog waarom Ballorig de perfecte activiteit is voor kinderen tijdens een regenachtige dag.

Wat te doen bij regen met kinderen

Natuurlijk is er thuis ook van alles te beleven, maar vooral wanneer het meerdere dagen achter elkaar regent begint de verveling snel toe te slaan. Vergeet de televisie; actief spel is veel spannender en gezonder. Het is dan veel leuker (en gezonder) om iets actiefs te gaan doen. De leukste activiteit bij regen is dan lekker spelen bij Ballorig. Met een Ballorig-vestiging altijd in de buurt, wordt een regenachtige dag een excuus voor een leuk uitje.

Activiteiten met kinderen op een vrije dag

Als de regen met bakken uit de hemel valt en buitenspelen echt geen optie is, biedt Ballorig een goede oplossing. Onze indoorspeeltuinen zijn speciaal ontworpen om kinderen tot 12 jaar een onvergetelijke dag te bezorgen, ongeacht het weer. Onze klimtoestellen, glijbanen, trampolines en ballenbakken zorgen ervoor dat er voor ieder kind iets leuks te beleven valt.

Bij Ballorig staat veiligheid voorop. Onze indoorspeeltuinen zijn uitgerust met zachte valmatten en toestellen die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Bovendien worden onze speeltuinen regelmatig schoongemaakt en onderhouden.

wat te doen bij regen

BelgiumGerman