Retail Marketeer

Ballorig, een feestje om bij te werken! Enthousiaste creatieve & analytische Retail Marketeer gezocht voor het leukste speelparadijs van Nederland, België en Duitsland. Ballorig, de leukste indoor speelparadijs keten voor kinderen, sinds 25 jaar, is op zoek naar een enthousiaste en creatieve analytische Retail Marketeer , die als onderdeel van het super leuke, getalenteerde marketingteam de drijvende kracht achter de instore successen van de Ballorig vestigingen zal zijn.

Retail Marketeer

Ballorig, een feestje om bij te werken!

Enthousiaste creatieve & analytische Retail Marketeer gezocht voor het leukste speelparadijs van Nederland, België en Duitsland.

Ballorig, de leukste indoor speelparadijs keten voor kinderen, sinds 25 jaar, is op zoek naar een enthousiaste en creatieve analytische Retail Marketeer , die als onderdeel van het super leuke, getalenteerde marketingteam de drijvende kracht achter de instore successen van de Ballorig vestigingen zal zijn.

‘Acties, verleiden, excellente executie, evenementen, analyses, loyalty, POS, shoppers, horeca’; als dit termen zijn waar jouw hart sneller van gaat kloppen, ben jij degene die we zoeken.

 

Dit verwachten wij van jou

Als Retail Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten in onze vestigingen in zowel Nederland, als Duitsland en België. Het is je tweede natuur om bezoekers te activeren en je vindt het een uitdaging hun bestedingspatroon te verhogen. Dit doe je door het opzetten van verleidelijke instore communicatie en het bedenken en uitrollen van een promotie- en activiteitenplan. Samen met het marketingteam maak je de plannen en je voert deze ook uit. Daarbij onderhoud je nauw contact met onze Duitse en Belgische collega's .

Meten is weten. Onze Retail Marketeer is daarom super analytisch en wil dus graag op basis van business intelligence zijn/haar ideeën onderbouwen.

 

Functieprofiel

  • Minimaal HBO / WO niveau
  • 3 tot 6 jaar ervaring in trade- en/of retail marketing
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal, Duits is een pre.
  • Minimaal 4 dagen per week willen werken
  • Tactische denker met een hands-on mentaliteit
  • Proactieve instelling en teamplayer die ook zelfstandig kan werken.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een super leuke, enthousiaste inspirerende werkomgeving met dito collega’s op het hoofdkantoor in Amsterdam. Bij Ballorig doet jouw inbreng ertoe, je bent geen radartje. We geven je mogelijkheid om te groeien en stimuleren je om nieuwe wegen te bewandelen. Ballorig heeft de ambitie om in de komende jaren zeer sterk te groeien.

Wil jij hieraan bijdragen, groei jij met ons mee en stap je met ons op deze trein? Reageer dan snel.

 

Reageren

Beschik jij over alle profieleisen en wil je snel aan de slag als Retail Marketeer binnen Ballorig?

Wil jij hieraan bijdragen, groei jij met ons mee en stap je met ons op deze trein? Reageer dan snel en stuur je C.V. met motivatiebrief naar personeelszaken@ballorig.nl

 

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan, Tijdelijk
Parttime uren: 32-40 per week

Aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

  • Dagdienst
  • Flexibel werkrooster
Top