HR adviseur Ballorig

Als HR medewerker bij Ballorig, hét allerleukste en oudste indoor speelparadijs van Nederland, is geen dag hetzelfde. Ben jij een proactieve HR medewerker en op zoek naar een super omgeving en veel zelfstandigheid? Lees dan snel verder!

Jij bent hét aanspreekpunt op het gebied van personeelszaken. Je draagt de zorg voor de begeleiding van de regiomanagers bij de in-, door- en uitstroom van de gehele organisatie (+/- 300 medewerkers), je schakelt nauw met de salarisadministratie en bent verantwoordelijk en een vraagbaak voor diverse HR projecten; zoals het introduceren van een ATS systeem tot het opsturen van een verjaardagskaarten. Dit hoort allemaal tot jouw verantwoordelijkheid. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR medewerker die parttime/fulltime het leukste team in Amsterdam wil komen versterken.

Wat bieden wij:

Ballorig heeft een platte organisatie waar veel ruimte is voor het ontwikkelen van je eigen talent en waar we altijd met elkaar werken. One Team, one Dream. We hebben plezier in het werk en met elkaar. Van samen lunchen tot pingpong competities. Ballorig is een feestje om te werken. 

Uitstekende, marktconform, arbeidscondities.  

 

Jouw werkzaamheden in het kort:

 1. Eerste aanspreekpunt voor de Regiomanagers voor HR gerelateerde zaken (contracten, HR regelgeving, ziekteverzuim, loonbeslagen etc.) en deelname aan wekelijkse regiomeeting.
 2. HR naar een hoger niveau tillen, o.a.; beleid/protocollen introduceren en blijven verbeteren en het implementeren van een ATS systeem.
 3. Onderdeel van het team dat zorgt dat Ballorig een feestje om te werken is!
 4. Beheren, monitoren en muteren van de personeelsadministratie zoals o.a. contractverlengingen, functiewijzigingen en declaraties.
 5. Zorgdragen voor de rapportages (verlof, verzuim en in- en uitstroom).
 6. Verantwoordelijk zijn voor ziekmeldingen en dossieropbouw in samenwerking met de arbodienst.
 7. Goed laten verlopen van de onboarding en offboarding en beheren van vacature sites.
 8. Ondersteunen van sollicitaties. 
 9. Mede organiseren van (personeels-) events en interne communicatie.

 

Wie zien we graag als nieuwe collega?

 1. Je bent mensgericht, betrokken, integer én beschikt over aanpassingsvermogen.
 2. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 3. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau in de richting HR of Personeel & Arbeid.
 4. Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam en bent bereid om met enige regelmaat bij onze vestigingen langs te gaan.
 5. Je beschikt over genoeg kennis rondom de wet- en regelgeving op het gebied van personeel, organisatie en de procedures en afspraken op dit terrein.
 6. Je beschikt over genoeg organisatiesensitiviteit; je weet hoe een organisatie functioneert en houdt daarbij rekening met de gevolgen die je acties kunnen hebben voor de organisatie.
 7. Je werkt gestructureerd, hebt een probleemoplossend vermogen en kan goed met ad-hoc situaties omgaan.

Ben jij die HR medewerker die wij zoeken? Reageer snel!

Stuur je C.V. met motivatiebrief naar jeroen@ballorig.nl

Top